Botrány: Szolnokra költözhet az Újpest
-
Deep Purple
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Re: Botrány: Szolnokra költözhet az Újpest
Elképesztő...
-
Deep Purple
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Adamek írta:MindigÚjpest írta:Egyiküké sem,az NSK-tól bérli az FC. Most várnak arra,hogy az UTÉ-hoz kerüljön a vagyonkezelői jog. Az UTÉ-nak meg van valami TAO-s pénze,plussz Rodinak ki kéne pótolni ezt az összeget egy laza 100 millával és már is kész lehetne a pályafűtés.Adamek írta:néha nem értettem kinek a nevében beszél t/1-ben a hölgy, néha az FC néha az UTE
tuképpen most a stadion az UTE tulajdona és az FC bérli? vagy egyiküké sem?
szép
de a csaj sincs teljesen képben, azt mondja az elején, hogy "ezt a szezont ott végig fogjuk játszani...és a Vasas is, mert mi őket befogadtuk ugyanúgy ahogy ők is minket"
egy bérlő befogad valakit egy harmadik fél létesítményébe?
Qrva nagy káosz van évtizedek óta. A kérdés, hogy UTE és az FC között hol van a "mi" és az "ők" közti határ, önmagában egy tragédia.
- ManBat
- Aranylabdás
Banane írta:vasutas írta:Tök logikus, költenek 800 milliót felújításra majd bezár mert nem alkalmas az első osztályra.
Ez ám a pénzmosoda....
Valaki am fel tudna világosítani, mi történt a felújítás alatt? TV-ből nekem semmi nem változott, pl. a szemből jobb oldali megrottyant szektor is ugyanolyan maradt, a székek is fakók, stb...
vágtak egy lyukat a Megyeri felőli kanyarba hogy a büféhez-WChez ne kelljen fel-le szaladgálni, ugyanemögött a szektor mögött az üresen kongó épület befejezése, új székek a vipben, meg valami épületek vannak a B terasz felső sorában
nagyjából ennyi, amit én észrevettem
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
-
BlancoAgilon38