Sergio Ramos kétszer is kitört a Vezúv tövében

Adamek
Flegma

Re: Sergio Ramos kétszer is kitört a Vezúv tövében

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.03.08. 16:18

csecsko5 írta:
Adamek írta:
Nesi írta:nem fogta senki az első gólnál, nem értem miért nincs rá külön ember

ismeretlen srác, senki nem sejtette, hogy tud fejelni

:D

egyébként nem véletlen, hogy mindig ő fejeli. gondolom hiába készülnek rá, valahogy úgy válik le az emberéről, hogy képtelenség követni. arról nem beszélve, hogy egészen elképesztő ahogy támadja a labdát, Kroos meg a világ egyik legjobb rúgótechnikájú játékosa. megvan a kapocs köztük, ezért nem egyszerű ezeket a szögleteket kivédekezni.

nagyot hibázott az embere minkét esetben
a másodiknál konkrétan háttal ugrott a labdának fel Kulabá és a válla volt a legmagasabb ponton, így esélytelen a dolog
sajnos ez nem egy Maldini, Baresi digó védelem
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

csecsko5
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: csecsko5 » 2017.03.08. 16:33

Adamek írta:
csecsko5 írta:
Adamek írta:ismeretlen srác, senki nem sejtette, hogy tud fejelni

egyébként nem véletlen, hogy mindig ő fejeli. gondolom hiába készülnek rá, valahogy úgy válik le az emberéről, hogy képtelenség követni. arról nem beszélve, hogy egészen elképesztő ahogy támadja a labdát, Kroos meg a világ egyik legjobb rúgótechnikájú játékosa. megvan a kapocs köztük, ezért nem egyszerű ezeket a szögleteket kivédekezni.

a másodiknál konkrétan háttal ugrott a labdának fel Kulabá és a válla volt a legmagasabb ponton, így esélytelen a dolog

jó de az nem véletlen, hogy mindig ő. ugyanúgy benézte már Pique, Godin, a Bayern védelem stb...

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.03.08. 16:40

csecsko5 írta:
Adamek írta:
csecsko5 írta::D

jó de az nem véletlen, hogy mindig ő. ugyanúgy benézte már Pique, Godin, a Bayern védelem stb...

nyilván nem fejelne sorozatban onnan indulva gólt Radó, de ez most nagyon gáz védekezés lett volna még ő ellene is
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Fernandosensei
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Fernandosensei » 2017.03.08. 23:17

csecsko5 írta:
Adamek írta:
Nesi írta:nem fogta senki az első gólnál, nem értem miért nincs rá külön ember

ismeretlen srác, senki nem sejtette, hogy tud fejelni

Nyilván idegesítő ilyen láma,és kivédekezhető gólokkal kikapni,de azért Ramos erénye az is,hogy mennyire büntetlenül végezhet bizonyos piszkos cselekményeket,mint ahogy az első gólnál tarkónál tolta el magától azt az Albiolt,aki egyébként eredetileg szerintem nem is őt fogta volna.
Sokkal több volt a Nápolynak az egész párharcban.Én speciel az elejétől fogva pontrúgásoktól féltettem a legjobban az olaszokat.
1.Szombathelyi HALADÁS
2.Man.Utd.,Juventus,OM
3.Fulham,Udinese,Reggina,Ajax,Leverkusen,Toulouse,Lens

krisztian
Admin
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: krisztian » 2017.03.09. 09:45

Nesi írta:
Depista írta:akárki akármit mond,az Arsenal meg a világ vicce.
kieséses szakaszban összehozni egy 2-10-es mutatót na az már kemény.

és még komolyan se vette a Bayern. nem baj egy ideig nem fognak a BL-ben lenni.

Mennyé' vissza magyarórára E!
“Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás nem segít.”
LAZIO GRANDE LAZIO! A ROMA LA LAZIO C’E’ SOLO LA LAZIO
دولة اسرائيل Facebook Torna Club
1526. augusztus 29. Nem felejtünk!

Vissza: “www.nb1.hu”