A Fröccsös írta:Cselszky írta:SAW írta:Ezt a cikket megjelentetni azután, hogy NB1.hu-ként basztak beszámolni pl. a Gyirmót-Újpest meccsről, konkrétan arcátlanság. Egy kicsit segítek az objektivitásban, legalább az összefoglalót nézzétek meg! Hátha találtok még jó teljesítményt is...
https://www.youtube.com/watch?v=64mbcp9D85w
Néha olyan érzésem van, mintha valami vasasos szurkolói blogot olvasgatnék. Az objektivitás minimuma azért elvárható lenne. Amit kifogásolsz, azzal maximálisan egyetértek. Egy, magát a bajnokságunkról elnevező portál hetek óta folytatja azt a gyakorlatot, hogy bizonyos meccseket egyszerűen negligál, nem áldoz rá egy nyamvadt topikot. Minősíthetetlen.
Nincs nekem bajom azzal, ha egy szerkesztőnek klubszimpátiája van, de ez elvileg egy független portál, aminek mind a 6 meccsről be kellene számolnia, és ezt tárgyilagosságra törekedve kellene megtennie. Kisstílű dolog, hogy egy álca mögül ráoktrojálják a mérhetetlen elfogultságot a különböző klubok szurkolóiból álló olvasókra, és emellett nem is nyújtanak megfelelő, teljes körű tájékoztatást.
"Néha olyan érzésem van, mintha valami vasasos szurkolói blogot olvasgatnék."
Ezt jól érzed.
Tudom, csak nem akartam túl direkt lenni. :)