Spanyol topcsapat is vitte volna Dzsudzsákot

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Spanyol topcsapat is vitte volna Dzsudzsákot

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2019.02.01. 15:05

BSTH írta:
Adamek írta:
Reginald McFreez írta:Szerintem az a kamu, amit te idehintesz a bennfentes szerepében ténferegve. Csak nézőpont kérdése.

kurva nagy bennfentesség nem kell hozzá, a menedzsment kitalál egy árfelverő kamuhírt amit olcsón megjelentet valami erre szakosodott felületen, lecsap rá két közepesen gagyi hírvadász portál és szépen gyűrűzik felfelé a cucc, aki cáfolhatná az meg nem kapkod legyek után hanem vesz a posztra egy olyan spílert akit meg akar venni valóban, nagy csodák nincsenek a topligákban, aki kell azt megveszik

Így lett Borini a Vörösöké. Olyan 12 milláért. Szar igazolás volt, sikerült is egy gól neki, majdnem Balotelli-kategória.

Plusz bazdmeg Mekkfríz, azt sugallod, hogy én irodaajtókat csapkodok dühömben a kikötővárosban, mert nem vagyok annyira benn és fentes. Mitől lennék? Az, hogy 41 év alatt tud az ember megfelelő helyekről tájékozódni és hírt kapni talán több, mint valami domb mögül kandikálva lekicsinylően baszakodni a másikkal.
Bár nem csodálkozom. Az ellenzék és a nők után jött a Liverpool. Undorodj tovább, hülyegyerek!

https://www.youtube.com/watch?v=ypr18UmxOas
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”