Dzsotti írta:nick2005 írta:Ritka fogalmatlanok Diósgyőrben. Ha nincs Ugrai az utóbbi két szezonban, akkor most a DVTK egy futottak még kategóriás NB II-es csapat. Attól, hogy kihagyott - egy amúgy jogtalanul megítélt - 11-est, még bőven jó játékos, a mai Diósgyőrben meg pláne.
Ugrai megtartása az élvonali focink garantált végét jelentené. Értem, hogy jó volt 1-2éve,de nem az miatt kell ragaszkodni hozzá. Az olyan magyaros lenne mondjuk. Már bőven visszatartja a csapatot. Mind a pályán, mind az öltözőben, mindenhol. De nem akarom az egészet az ő nyakába varrni. Simán melléállítható még Lipták és Busai.
Persze az a legegyszerűbb megoldás, hogy kidobják a csapatból. Ahhoz nem kell sok ész. Ha egy játékos 2 szezonban is a csapat legjobbja, akkor az valószínűleg nem felejtett el focizni, csak esetleg rosszabb időszaka van. Pont az lenne a kihívás az edzőnek, hogy jó irányba terelje a dolgokat, beszéljen a játékossal, motiválja. De ehhez ugye edző kellene. Én azt figyeltem meg, hogy amelyik edző kulcsjátékost, pláne több kulcsjátékost tesz ki a keretből, az rövid időn belül távozik. Mindenképpen megbontja a csapategységet, az öltözői hangulatot. Az az edző, amelyik csak ezt a megoldást tudja, az az ebből következő helyzetet sem tudja majd kezelni. Van még max. pár hete és annyi. Jön majd egy új edző, akinek az lesz az első dolga, hogy visszateszi őket a keretbe, hiszen minden játékos tiszta lappal indul az új embernél. Aztán majd Ugrai góljával nyer a DVTK... :)