manderel írta:famate írta:manderel írta:A végén már nyomott a Malmö, de tisztán látszott hogy ez azért volt mert a Vidi átadta nekik a területet az egyenlítő gól után. Szerintem nagyon okosan szervezte meg a Vidi játékát Nikolic, talán nem is pörögtek 100%-on ehhez az eredményhez. Nem rossz csapat a svéd sem, sőt, egyénileg is egész ügyesek, de az előző párharccal ellentétben most komoly esélyt látok a fehérvári továbbjutásra.
Gratula!
Ez ám a magyar optimizmus, egymás után kétszer nem ég le a magyar bajnok, és már megrészegült kommentelők azt hiszik, hogy félgőzzel sikerült 1-1-et játszani Malmöben :D
Egyrészt nem beszéltem félgőzről. :D Másrészt semmit sem hiszek, néztem a meccset és azt írom amit láttam.
Szerintem meg pont hogy több, mint 100%-on pörögtek a játékosok (ellentétben a luxemburgiak elleni meccsel), meglepően jó volt a koncentráció, fizikálisan is igyekeztek kompenzálni. Te nem azt láttad, hogy nem 100%-on pörögnek, hanem azt, hogy bizonyos esetekben elég látványosak a képességbeli különbségek, de ez nem szándék kérdése, hanem hozott anyagból ennyit lehet kihozni.
Amúgy bátran játszott a Vidi, ilyen stabil játékkal akár el is lehet jutni az El főtábláig, de ahhoz továbbra is a valós képességük fölött kell teljesíteniük, mint ahogy tették azt a Ludogorec és a Malmö ellen.
http://benfica.blog.nepsport.hu/Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes