banok írta:Szenvedés van.
Tarcsatok bün bánatot!

banok írta:Szenvedés van.

laller89 írta:banok írta:Szenvedés van.
Nemzetközi mecsen szerintem mindenki a honvedot mondta a legeselytelenebbnek ezzel a kerettel , amit tudnak megcsinalnak.
Ez a luxemburgi csapat zsakbamacskanak tünik, van egy olyan erzesem sokkal gyorsabban is tudnanak jatszani..
velasco írta:laller89 írta:banok írta:Szenvedés van.
Nemzetközi mecsen szerintem mindenki a honvedot mondta a legeselytelenebbnek ezzel a kerettel , amit tudnak megcsinalnak.
Ez a luxemburgi csapat zsakbamacskanak tünik, van egy olyan erzesem sokkal gyorsabban is tudnanak jatszani..
nagyon ügyelnek h ne kapjanak gólt. a honvédnak megáll a tudomány egy ilyen masszív védekezés ellen, főleg rendes csatár nélkül. ha egyet be tudnának gyömöszölni, akkor jó esélyük lehet a továbbjutásra.
laller89 írta:velasco írta:laller89 írta:
nagyon ügyelnek h ne kapjanak gólt. a honvédnak megáll a tudomány egy ilyen masszív védekezés ellen, főleg rendes csatár nélkül. ha egyet be tudnának gyömöszölni, akkor jó esélyük lehet a továbbjutásra.
Hollender sraccal egyebkent nem lenne gond benne van a gol de az a masik nem akarom lehuzni de meg nb1 se hiszem hogy kezdö lenne egy "normalis" csapatban.
Vadoctol is több kellene a gol hoz de inakbb golokhoz hogy egyaltaln legyen esely.
Pontosan,már itt üvöltöztem kifejtve az arabokról a véleményemet.Asszony már rám szólt,hogy fejezd be. :)BSTH írta:Azért bassza meg a svéd Mohamed! Szöglet, röplabdás kezezés.
Tök mindegy,a kellő időben le kellett volna lőni a gecibe.raab írta:jól kifogta ezt a cigány játékvezetőt a Honvéd... honnan menekülhetett uefa területre?
laller89 írta:Apropo valami biszem baszom sevilla-ujpest mecs is lesz, lol meg mindig furcsa leirni , azert jo erzes.
Több kellene ilyenböl.
velasco írta:laller89 írta:Apropo valami biszem baszom sevilla-ujpest mecs is lesz, lol meg mindig furcsa leirni , azert jo erzes.
Több kellene ilyenböl.
Zsótér bombájával nyerünk 1-0-ra 40 ezer néző előtt :D
laller89 írta:velasco írta:laller89 írta:Apropo valami biszem baszom sevilla-ujpest mecs is lesz, lol meg mindig furcsa leirni , azert jo erzes.
Több kellene ilyenböl.
Zsótér bombájával nyerünk 1-0-ra 40 ezer néző előtt :D
Jol hangzik, remelem ujpestböl elöjön a spanyol virtus csak kötenybe fognak passzolgatni.
Sanyeey írta:Azért Supesz is tud cserélni. Leviszi az egyetlen valamire való veszélyes emberét, majd beküldi a rendkívül ügyes Baráthot a helyére.
Jelenlévő fórumozók: moti77 valamint 10 vendég