Maradonapoli írta:Mech írta:zaggar írta:Koman Vladimir hivatalosan is befejezte a pályafutását.
Fiatalon azt gondoltam róla, h messzire juthat a tudása alapján, de vagy nagyon benéztem a srácot vagy ő kanyarodott valahol nagyon rossz irányba.
Viszont bejárta a fél világot, amolyan mini-Vadóczként, tképpen ez is emlékezetes dolog lehet a számára, még ha kezdetben nem is ilyen emlékek gyűjtését képzelte el.
Szerintem korrekt pályafutás van mögötte (magyar szinten mindenképp), talán, ha tovább maradt volna a Sampdoriánál jobban járt volna.
Filkornál sokkal többre vitte, ha lehet valakihez hasonlítani a pályáját.
Félig teli a pohár, mondjuk úgy, félig meg üres.
Akkor baszta el a pályafutását, amikor már kezdett stabil Serie A játékos lenni és elment a ruszki trágyakirály akkor épp másodosztályú Monacójába, ha akkor valami kisebb digó élvonalbeli csapatot választ (Empoli és társai bt.) pár év alatt nagy eséllyel bejátssza magát a bajnokságba. Anyagilag viszont tuti kimaxolta a lehetőségeit, mert Monte-Carlóban nagyobb pénzt kaphatott, mint egy kisebb olasz csapatban, plusz a ruszki és török bajnokság is marha jól fizetett akkoriban (na jó, meg most is). Durva, hogy így is alig kevesebbszer lépett pályára a digó elsőosztályban, mint Nagy Ádi.
- 45 meccs a Serie A-ban
- 17 a francia 2-ben
- 43 a ruszki 1-ben
- 48 a török 1-2 ben
Gyökeret igazából sehol nem tudott ereszteni, talán fejben sem volt a legerősebb.
Sose láttam benne semmit.
7 gólt lőtt a válogatottban, de ha jól emlékszem San Marino, Lichtenstein, Andorra, Moldova ellen a javát. Azt hiszem, a törökök elleni 3-1-nél is egyet. Talán az egyetlen, amit nem makkalsónak. Pacsi bá' "szerethető"
válogatottjában alapember. Azt a csapatot ki nem állhattam. Barátságost mindig a Lakatlan-szigetekkel játszott, hogy tupírozzák a statisztikát.
Mindig az a jelenet jut eszembe, amikor Sanyi bá' zavartan mosolyogva mondja Van Gaalnak a 8-1 után a folyosón, hogy ki fogják rúgni. Meg Devecseri nyilatkozata.