Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.26. 23:02

zaggar írta:Koman Vladimir hivatalosan is befejezte a pályafutását.
Fiatalon azt gondoltam róla, h messzire juthat a tudása alapján, de vagy nagyon benéztem a srácot vagy ő kanyarodott valahol nagyon rossz irányba.
Viszont bejárta a fél világot, amolyan mini-Vadóczként, tképpen ez is emlékezetes dolog lehet a számára, még ha kezdetben nem is ilyen emlékek gyűjtését képzelte el.

a válogatottsági mutatója jóval jobban néz ki mint amilyen játékos volt valójában, túl sokan hittek benne anno túl sokáig
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.26. 23:03

Mech írta:
Cselszky írta:
Mech írta:Szerintem ez nem jó döntés. Szurkolók diktálnak ezek szerint ott is. Nem bánnám ha maradna Magyarországon, azon kevesek közé tartozik akik emeltek a hazai színvonalon.

"Szurkolók diktálnak ezek szerint ott is."
A játékosok. Állítólag Dzsudzsák vezérletével "menesztették".

Én csak a meccs végi felesleges feszengésből meg a kommentekből indultam ki. 1-2 éven belül úgyis Dzs lesz az edző, lemerem fogadni.

Inkább klubvezető vagy résztulajdonos.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2024.08.26. 23:16

Mech írta:
Cselszky írta:
Mech írta:Szerintem ez nem jó döntés. Szurkolók diktálnak ezek szerint ott is. Nem bánnám ha maradna Magyarországon, azon kevesek közé tartozik akik emeltek a hazai színvonalon.

"Szurkolók diktálnak ezek szerint ott is."
A játékosok. Állítólag Dzsudzsák vezérletével "menesztették".

Én csak a meccs végi felesleges feszengésből meg a kommentekből indultam ki. 1-2 éven belül úgyis Dzs lesz az edző, lemerem fogadni.

Nagyon kétlem. Se pszichéje, se akarata nincs szerintem erre. Marad helyi befolyásos arc, aki mozgatja a szálakat.
DEBRECENI VSC

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.08.27. 01:12

Fiatalon azt gondoltam róla, h messzire juthat a tudása alapján, de vagy nagyon benéztem a srácot vagy ő kanyarodott valahol nagyon rossz irányba.
Viszont bejárta a fél világot, amolyan mini-Vadóczként, tképpen ez is emlékezetes dolog lehet a számára, még ha kezdetben nem is ilyen emlékek gyűjtését képzelte el.

Az elmúlt 30 év egyik legnagyobb csalódása számomra.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.27. 09:02

banok írta:

Az elmúlt 30 év egyik legnagyobb csalódása számomra.

A válogatott pályafutása megmenti szerintem a megítélését, az Egervári csapat legjobb játékosa volt 2010-12 környékén.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.08.27. 11:10

Arra számítottam, hogy csatlakozik Halmosi Péterhez, Németh Milánhoz és Schimmer Szabolcshoz Király Gabi csapatánál, édesapja dolgozott is ott.
Tavaly nyáron jött volna a Halihoz, de Szántóék megmondták, öreg játékos, ide nem kell.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.27. 11:29

Tegnap volt a kupasorsolás. Gellei húzta a bogyókat a gömbből, eléggé le van fogyva, ő is megöregedett.
Van pár érdekesebb meccs:

Budafoki MTE –Ferencvárosi TC
Vasas FC –Nyíregyháza Spartacus FC
Kozármisleny –Kecskeméti TE
Kazincbarcika –DVTK
Békéscsaba –DVSC
FC Hatvan –ZTE
Szombathelyi MÁV Haladás VSE –Puskás Akadémia
Monor –Fehérvár FC
Hódmezővásárhelyi FC –MTK
Putnok FC –ETO
Mezőörs KSE –Paksi FC
Dunavarsány –Újpest FC
Pécsi MFC –Szentlőrinc
DEAC –BVSC-Zugló
Kelen –Budapest Honvéd
Testvériség Újpalota SE –Tatabánya

Ha a Mislenynek kitart a jó formája, akkor a KTE-nek meleg lehet az a meccs.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.27. 12:43

Mech írta:

Szerintem korrekt pályafutás van mögötte (magyar szinten mindenképp), talán, ha tovább maradt volna a Sampdoriánál jobban járt volna.
Filkornál sokkal többre vitte, ha lehet valakihez hasonlítani a pályáját.

Félig teli a pohár, mondjuk úgy, félig meg üres.
Akkor baszta el a pályafutását, amikor már kezdett stabil Serie A játékos lenni és elment a ruszki trágyakirály akkor épp másodosztályú Monacójába, ha akkor valami kisebb digó élvonalbeli csapatot választ (Empoli és társai bt.) pár év alatt nagy eséllyel bejátssza magát a bajnokságba. Anyagilag viszont tuti kimaxolta a lehetőségeit, mert Monte-Carlóban nagyobb pénzt kaphatott, mint egy kisebb olasz csapatban, plusz a ruszki és török bajnokság is marha jól fizetett akkoriban (na jó, meg most is). Durva, hogy így is alig kevesebbszer lépett pályára a digó elsőosztályban, mint Nagy Ádi.
- 45 meccs a Serie A-ban
- 17 a francia 2-ben
- 43 a ruszki 1-ben
- 48 a török 1-2 ben

Gyökeret igazából sehol nem tudott ereszteni, talán fejben sem volt a legerősebb.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2024.08.27. 12:47

zaggar írta:Tegnap volt a kupasorsolás. Gellei húzta a bogyókat a gömbből, eléggé le van fogyva, ő is megöregedett.
Van pár érdekesebb meccs:

Budafoki MTE –Ferencvárosi TC
Vasas FC –Nyíregyháza Spartacus FC
Kozármisleny –Kecskeméti TE
Kazincbarcika –DVTK
Békéscsaba –DVSC
FC Hatvan –ZTE
Szombathelyi MÁV Haladás VSE –Puskás Akadémia
Monor –Fehérvár FC
Hódmezővásárhelyi FC –MTK
Putnok FC –ETO
Mezőörs KSE –Paksi FC
Dunavarsány –Újpest FC
Pécsi MFC –Szentlőrinc
DEAC –BVSC-Zugló
Kelen –Budapest Honvéd
Testvériség Újpalota SE –Tatabánya

Ha a Mislenynek kitart a jó formája, akkor a KTE-nek meleg lehet az a meccs.

Pont ma olvastam valahol, hogy a mislenyi gólvágó Kirchner a KTE-hez igazol.
Hajrá Vegyész!!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.08.27. 15:53

https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb- ... Wc6Puylmhw
A Győr a DAC szemétlerakója, nem lesz jó vége.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.27. 17:14

SuperDepor írta:https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i-ket-bajnoksagban-is-aranyermes-cseh-valogatott-jatekost-igazolt-az-eto-hivatalos?fbclid=IwY2xjawE6uSZleHRuA2FlbQIxMQABHQrTUcju168R7WvpEwPSBS1w7zoNtRX4M3xJTc5EvcdQyKJWZBd16l8yzA_aem_cRD0q701iPm1Wc6Puylmhw
A Győr a DAC szemétlerakója, nem lesz jó vége.

Már unalmas mindig leírnom, de elkeserítő ami Győrben zajlik.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.08.27. 21:24

Maradonapoli írta:
Mech írta:

Szerintem korrekt pályafutás van mögötte (magyar szinten mindenképp), talán, ha tovább maradt volna a Sampdoriánál jobban járt volna.

Akkor baszta el a pályafutását, amikor már kezdett stabil Serie A játékos lenni és elment a ruszki trágyakirály akkor épp másodosztályú Monacójába, ha akkor valami kisebb digó élvonalbeli csapatot választ (Empoli és társai bt.) pár év alatt nagy eséllyel bejátssza magát a bajnokságba. Anyagilag viszont tuti kimaxolta a lehetőségeit, mert Monte-Carlóban nagyobb pénzt kaphatott, mint egy kisebb olasz csapatban, plusz a ruszki és török bajnokság is marha jól fizetett akkoriban (na jó, meg most is). Durva, hogy így is alig kevesebbszer lépett pályára a digó elsőosztályban, mint Nagy Ádi.
- 45 meccs a Serie A-ban
- 17 a francia 2-ben
- 43 a ruszki 1-ben
- 48 a török 1-2 ben

Gyökeret igazából sehol nem tudott ereszteni, talán fejben sem volt a legerősebb.
Sose láttam benne semmit.
7 gólt lőtt a válogatottban, de ha jól emlékszem San Marino, Lichtenstein, Andorra, Moldova ellen a javát. Azt hiszem, a törökök elleni 3-1-nél is egyet. Talán az egyetlen, amit nem makkalsónak. Pacsi bá' "szerethető"
válogatottjában alapember. Azt a csapatot ki nem állhattam. Barátságost mindig a Lakatlan-szigetekkel játszott, hogy tupírozzák a statisztikát.
Mindig az a jelenet jut eszembe, amikor Sanyi bá' zavartan mosolyogva mondja Van Gaalnak a 8-1 után a folyosón, hogy ki fogják rúgni. Meg Devecseri nyilatkozata.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2024.08.27. 22:28

Emlékszem mekkora harc volt az ukránokkal, hogy minket válasszon, meg hogy hogyan szapulták, amikor nem mondott rögtön igent a magyar válogatottra.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.28. 09:02

nyúl írta:
Maradonapoli írta:
Mech írta:Szerintem korrekt pályafutás van mögötte (magyar szinten mindenképp), talán, ha tovább maradt volna a Sampdoriánál jobban járt volna.

- 45 meccs a Serie A-ban
- 17 a francia 2-ben
- 43 a ruszki 1-ben
- 48 a török 1-2 ben

Sose láttam benne semmit.
7 gólt lőtt a válogatottban, de ha jól emlékszem San Marino, Lichtenstein, Andorra, Moldova ellen a javát. Azt hiszem, a törökök elleni 3-1-nél is egyet. Talán az egyetlen, amit nem makkalsónak. Pacsi bá' "szerethető"
válogatottjában alapember. Azt a csapatot ki nem állhattam. Barátságost mindig a Lakatlan-szigetekkel játszott, hogy tupírozzák a statisztikát.
Mindig az a jelenet jut eszembe, amikor Sanyi bá' zavartan mosolyogva mondja Van Gaalnak a 8-1 után a folyosón, hogy ki fogják rúgni. Meg Devecseri nyilatkozata.

sok mindent én sem láttam benne, de pont a digóknál fejleszthető lett volna valamire, ha nem a pénzeszsákokat választja és hogy évente vált csapatot körbe turnézva európát a szakmai fejlődés helyett

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.28. 12:44

A fehérvári kapuskölyköt (Tóth) angolhonba akarják átigazolni. Gondolom a pénz nem jönne rosszul a Vidinek, de bajban lesznek, ha elmegy, mert kifejezetten jó kapusnak tűnt, és nem túl acélos keret marad Fejér megyében.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.28. 13:18

zaggar írta:A fehérvári kapuskölyköt (Tóth) angolhonba akarják átigazolni. Gondolom a pénz nem jönne rosszul a Vidinek, de bajban lesznek, ha elmegy, mert kifejezetten jó kapusnak tűnt, és nem túl acélos keret marad Fejér megyében.

ha igaz az az 1.2 m € amit kapnának érte akkor hülyék lennének nem elengedni (+Schönért kaptak már 1.0 m € szintén ezen a nyáron)

egyébként a bennmaradás Tóth nélkül is meglesz, komolyabb célok pedig nem hiszem, hogy lennének most a Vidinél ilyen low budget időkben

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.28. 13:22

amúgy nem az volt, hogy a brexit után milyen lehetetlenség lesz Angliába igazolni? Ádám Martin még nyilatkozta is, hogy neki emiatt nem jött össze

most meg ezen a nyáron Tóth lehet a 3-4. magyar aki kiigazolt, de lehet Sallai is megy a Leedsbe

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.28. 13:23

https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/202 ... ldi-elore/

:DDD

"Múltkor azt nyilatkozta, hogy nem emlékszik rá, hogy mit mondtam neki, nem is emlékezhet, mert semmit. Általában csak mondom neki, hogy menj be előre. Hát mit mondjak egy 38 éves játékosnak? Mindent tud, amit tudnia kell, úgyhogy nem zavarom meg a fejét butaságokkal” – fogalmazott."

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.08.28. 14:39

Mech írta:amúgy nem az volt, hogy a brexit után milyen lehetetlenség lesz Angliába igazolni? Ádám Martin még nyilatkozta is, hogy neki emiatt nem jött össze

most meg ezen a nyáron Tóth lehet a 3-4. magyar aki kiigazolt, de lehet Sallai is megy a Leedsbe

Szerintem ádámot az akadályozta meg, hogy nem kellett senkinek
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.28. 14:54

Mech írta:amúgy nem az volt, hogy a brexit után milyen lehetetlenség lesz Angliába igazolni? Ádám Martin még nyilatkozta is, hogy neki emiatt nem jött össze

pár hete ugyanezt a kérdést vetettem fel...

Vissza: “www.nb1.hu”