Maradonapoli írta:kit?John McClane írta:zseni,hogy elbaszták és véletlenül hamarabb élesítette a linket valaki,így előre meg lehetett nézni,majd délben mutatják be :D :D :D
A mezeket
Maradonapoli írta:kit?John McClane írta:zseni,hogy elbaszták és véletlenül hamarabb élesítette a linket valaki,így előre meg lehetett nézni,majd délben mutatják be :D :D :D
Adamek írta:Maradonapoli írta:kit?John McClane írta:zseni,hogy elbaszták és véletlenül hamarabb élesítette a linket valaki,így előre meg lehetett nézni,majd délben mutatják be :D :D :D
pontosan azt, az új kiteket
ej de lennék most kitmenedzser a klubnál, ezek nagy napok
SuperDepor írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:kit?
pontosan azt, az új kiteket
ej de lennék most kitmenedzser a klubnál, ezek nagy napok
Én inkább beállós
John McClane írta:Maradonapoli írta:kit?John McClane írta:zseni,hogy elbaszták és véletlenül hamarabb élesítette a linket valaki,így előre meg lehetett nézni,majd délben mutatják be :D :D :D
A mezeket
Cselszky írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:Vagy ismét mi. Krónikus csatárgondjaink vannak. A családja pedig most is itt lakik. Még Szimával volt konfliktusa, aki már nem tényező. Ha Nyír1 lesz, innen fog ingázni.
https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/202 ... d57NQFZ8XA
Ezek szerint, se Nyíregyháza, se Debrecen, se Diósgyőr.
Szerintem ez csak annyit jelentene, hogy még maradjon 1-2 hónapot. Aztán persze az is lehet, hogy akkor már beragad Pakson.
John McClane írta:
Cselszky írta:Állítólag az MBH lesz a főszponzorunk... Lölő nr. x… remélem, kacsa.
Maradonapoli írta:megszűnik a csút ellenfele, játék nélkül jutnak tovább, mekkora mákerek a geciék...
Adamek írta:Maradonapoli írta:megszűnik a csút ellenfele, játék nélkül jutnak tovább, mekkora mákerek a geciék...
történelmük első továbbjutása, nem?
zaggar írta:fötöcö első fordulós meccsét máris elhalasztották dec 4-re.
Maradonapoli írta:zaggar írta:fötöcö első fordulós meccsét máris elhalasztották dec 4-re.
megint fullba tolják a kretént kubatovék és picsányiék
Cselszky írta:Maradonapoli írta:zaggar írta:fötöcö első fordulós meccsét máris elhalasztották dec 4-re.
Szerintem ez most közös meló volt, nálunk ott a Campus, ők meg két BL-selejtező között lesznek.
Akkor Mikulásra ruhát kapunk.zaggar írta:fötöcö első fordulós meccsét máris elhalasztották dec 4-re.
Cselszky írta:Maradonapoli írta:zaggar írta:fötöcö első fordulós meccsét máris elhalasztották dec 4-re.
Szerintem ez most közös meló volt, nálunk ott a Campus, ők meg két BL-selejtező között lesznek.
nyúl írta:Akkor Mikulásra ruhát kapunk.zaggar írta:fötöcö első fordulós meccsét máris elhalasztották dec 4-re.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég