BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Cselszky
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.09.16. 11:53

Mech írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Szoboszlai jól eltalálta !
Így 3:1 a Poolnak, a Spurs rápihenhet a bajnokságra :D

eszement íven ment a labda kifelé csavarodva, pontosan oda ahova kell, nem pár centivel arrébb, hanem oda
és totál ösztönből megrúgva, semmi ráhangolódás vagy célzásféleség

csak ez a mutogatás volt felesleges megint a saját szurkolóinak
tavaly is már ezt csinálta amikor szarul ment nekik

Valami tv-s szaki fikázta, hogy a gólján kívül ritka szarul játszott, sokkal instabilabb lett a csapat a 2. félidőre, jelentős részben miatta.
Nem tudom megítélni, csak a gólt láttam.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.09.16. 12:03

Cselszky írta:
Mech írta:
Adamek írta:eszement íven ment a labda kifelé csavarodva, pontosan oda ahova kell, nem pár centivel arrébb, hanem oda
és totál ösztönből megrúgva, semmi ráhangolódás vagy célzásféleség

csak ez a mutogatás volt felesleges megint a saját szurkolóinak

Valami tv-s szaki fikázta, hogy a gólján kívül ritka szarul játszott, sokkal instabilabb lett a csapat a 2. félidőre, jelentős részben miatta.

A Match 4-es szakikra nem kell hallgatni, láthatóan csak kocsmai stílusban, érzésre szakértenek. Ha igazuk volna éppen, akkor se hinném el. Sallói is okosabban érvel, mint ők.

A pool középpályáról hiányzik egy klasszikus 6-os VKP, anélkül minden kombináció bizonytalan lenne. A bajnoki évben is az kellett, hogy Szobo beáldozza magát hátul, közben Salah egyszemélyben megverje a ligát.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.09.16. 12:37

Szarka írta:
Cselszky írta:
Mech írta:csak ez a mutogatás volt felesleges megint a saját szurkolóinak

A Match 4-es szakikra nem kell hallgatni, láthatóan csak kocsmai stílusban, érzésre szakértenek. Ha igazuk volna éppen, akkor se hinném el. Sallói is okosabban érvel, mint ők.

A pool középpályáról hiányzik egy klasszikus 6-os VKP, anélkül minden kombináció bizonytalan lenne. A bajnoki évben is az kellett, hogy Szobo beáldozza magát hátul, közben Salah egyszemélyben megverje a ligát.

Angol fickó volt, nem a Match 4.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

RAUL7
BL-menõ

HozzászólásSzerző: RAUL7 » 2026.09.16. 14:11

Cselszky írta:
Szarka írta:
Cselszky írta:Valami tv-s szaki fikázta, hogy a gólján kívül ritka szarul játszott, sokkal instabilabb lett a csapat a 2. félidőre, jelentős részben miatta.

Angol fickó volt, nem a Match 4.

William Sebők?

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Tegnap, 22:15

Borbély miert nem játszatja Lisztest? Elég jól tolják, de Bagi helyett Lisztes jobb lenne.
ETO

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » Tegnap, 22:27

Bill kapitány jó meccset láthat fentről.
Kedveltem a munkásságát, nyugodjék békében
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”