Adamek írta:én voltam a hülye, hogy bedőltem, de megnéztem a tegnap esti meccset ha már óccsó csatorna adta
ahogy azt előre várni lehetett a két antifutballra specializálódott szakvezető és állomány alapján, nem kaptam túl sok szépet ebből a túl sok szépséget már amúgy sem tartogató játéktól, de amit a második félidő, annak is az utolsó harmada és főleg a ráadás hozott az kilúgozta az agyamat rendesen
a ráadás 5 percét azt konkrétan nem töltötte játékban a labda
nem tudom ki mire számított a döntőre, de azt vagy megöli majd az Arsenal és együtt folyik ki mindenki szeme a fájdalomtól, vagy a másik ág csapata ha elkap egy jó rajtot akkor meginterezi őket egy ötössel, mert ezek a lőfegyveresek játékban olyan zsenge szintet képviselnek, hogy olyat a Puskás gyepe se sokat élt még meg
Artériát és Simit konkrétan kitiltanám az összes rendezvényről, ezek szerintem gyűlölik a focit
Én is attól félek, hogy elrontják a döntőt. Ez az Arsenal ( már a keret ) tudna játszani, de több évnyi Arteta-hatás odavezetett, hogy inkább csalják a focit, nagyon sablonokban gondolkodnak, csak a biztosra mennek, és leginkább a pontrúgásokban bíznak. Sakából minden kreativitást kiölt a spanyol, és rendre inkább rendszer-katonákkal bővítette a keretet.
Wenger örökségét teljesen meghazudtolja ez a csapat, igaz, elvileg ilyen volt a "valódi" Arsenal, a francia volt a kivétel.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében