sznot írta:Cselszky írta:Egyre inkább az az érzésem, jó bizniszt csináltunk azzal, hogy kb. fél milliárdot legomboltunk a Fraditól Baráthért.
Nem voltam annyira kikészülve februárban, mint sokan mifelénk, mikor kölcsönbe odakerült vételi opcióval. Sosem voltam elájulva tőle, kicsit futballidegen a srác, lomha, kevéssé érzi a mozgásokat. Persze akár ki is forrhatja magát, mint pl. Sigér tette, de az elmúlt 1-2 évben szerintem nem igazán fejlődött, és hát ennyiért szerintem meg kellett válni tőle. Mindenesetre az FTC-ben sok jó teljesítményt nem nagyon láttam tőle, kevés ő még vagy úgy egyáltalán oda, 1 év kecskeméti kölcsön szerintem nem lenne hülyeség.
Nem tudom lenne-e értelme, mert az a rendszer amit itt van a Fradinál nem működik.
Erre a legjobb példa Katona, eddig padoztatták, most kezdő lett de teljesen súlytalan, le is kapták félidőben.
Oké, csak azért ugrottatok be, mert múltkor Adamek írta, hogy az NB1-ből veletek van efféle (kizárólagos?) kapcsolat, a Soroksár meg azért durva lenne.