Mech írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:A Vasastól végleg elköszönhetünk, innen már tényleg csak matematikailag van visszaút, pedig megfingathattak volna minket, ha pl. Balogh nem akkora nulla, mint amilyen (nem is értem, mi a francnak igazolták le), szvsz ezekből Soma vagy Fecze minimum egyet bevert volna. Átmeneti felpörgésekkel, összességében meglehetősen halvány, langyos, hibákkal tűzdelt játékkal nyertünk, ami talán csak a mostani Vasas ellen volt elég. Volt pár szép támadás, Mance meg korrektül betekerte. Ami feltűnt, hogy Loncar néhány szituban mintha ólomlábakon mozgott volna, nem tudom, miért volt ennyire leszedálva.
3 pont kell ahhoz, hogy túlszárnyaljuk a tavalyi izzadós évet, és akkor a hivatalos célkitűzés ki is lesz pipálva. A Janeiro-éra idején nem gondoltam volna, hogy 8 körrel a vége előtt ilyesmiről egyáltalán beszélni lehet.
Hétvégén tovább fog tisztulni a kép: Vasas - Honvéd, Fehérvár - Újpest.
Egy esetleges Vasas-Honvéd H eredménnyel gyakorlatilag lezárulna a szezon érdemi része. A Vidi-Újpest erősen egy mindkét fél számára kedvező döntetlennek tűnik.
a Honvéd utánuk játszik szóval nagyon nem lesz az a döntetlen jó egyiknek se így előre levajazva, mert egy esetleges Honvéd győzelemmel mindketten egy lövésnyire lennének csak akkor
a ZTE-nek elég lehet egy pont egy fordulónyi nyugalomra, de a helyükben inkább most a Várdát akarnám elkapni mert náluk csak a Vasas tud szarabb tavaszt felmutatni, a másik két hazai meccsük ennél keményebb lesz