BlancoAgilon38 írta:Pintér. Ezt a gyereket jól játszani még nem láttam a válogatottban. Hibázni sokat. Legutóbb a norvégok szépítő gólja előtt.
Akkor a nagy számok törvénye alapján már nagyon érik egy igazán jó meccs neki
BlancoAgilon38 írta:Pintér. Ezt a gyereket jól játszani még nem láttam a válogatottban. Hibázni sokat. Legutóbb a norvégok szépítő gólja előtt.
Milito írta:BlancoAgilon38 írta:Pintér. Ezt a gyereket jól játszani még nem láttam a válogatottban. Hibázni sokat. Legutóbb a norvégok szépítő gólja előtt.
Milito írta:BlancoAgilon38 írta:Pintér. Ezt a gyereket jól játszani még nem láttam a válogatottban. Hibázni sokat. Legutóbb a norvégok szépítő gólja előtt.
Banane írta:Milito írta:BlancoAgilon38 írta:Pintér. Ezt a gyereket jól játszani még nem láttam a válogatottban. Hibázni sokat. Legutóbb a norvégok szépítő gólja előtt.
A nagy számok törvénye éppen az ellenkezőjét jelenti, azaz Pintérre lefordítva minél többet több meccsen lép pályára annál inkább kiderül, hogy egy szar játékos.
cain írta:dzsudzsinál megvárjuk a második sárgát, vagy sikerül még előtte lecserélni?
Milito írta:Na jó azért elég kicsinyes a bíró
Adamek írta:cain írta:dzsudzsinál megvárjuk a második sárgát, vagy sikerül még előtte lecserélni?
meglepne ha engednék a negyedik cserét
BlancoAgilon38 írta:Milito írta:Na jó azért elég kicsinyes a bíró
A gúnyos taps miatt? Teljesen igaza van.
BlancoAgilon38 írta:banok írta:0-1
Te miért mondod be minden meccsen mindig az eredményt?
Adamek írta:na végre ez a tökös bíró kibassza a csapatból Dzsut, amit Harry nem mer meglépni
Jelenlévő fórumozók: moti77 valamint 9 vendég