Cselszky írta:Szarka írta:Cselszky írta:Nem igazán követem a PL-t, így a szakiktól kérdezem, hogy ezzel a Man.Cityvel mi a fene történt? Nézem, hogy október vége óta hoztak egy 1-2-8-as szériát. Guardiolának inog a pozíciója?
Pár meccsel ezelőtt hosszabbított egy évet. De ha nem tette volna, akkor se rúgnák ki. Letett annyit a klub asztalára hogy akkor se küldenék el, ha kieső helyen lennének.
Hogy mi van velük arra van pár indok, de még így se indokolja ezt az 1-2-8-as szériát.
Kiöregedő keret, aminek a hiányosságait még fedte szezon elején Rodri, meg a szezon kezdet. Most jönnek a sérülések, Rodri pótolhatatlan középről, és mintha ez lett volna a gát, most minden hiányosság kiütközik. Túl kevés ember állandó jó formájára épített Guardiola.
Ettől még 3-4 győzelemmel előrébb kéne járjanak, de a sors, és a taktika se válik be. 3-0-ról elbukni 3-3-ra egy BL meccset, de a mostanit is le kellett volna hozni 1-0-ra, erre egy ajándék tizenegyessel visszahozták az MU-t a meccsbe, és végül el is bukták.
Ja, Rodriról tudok, de ekkora mélyrepülést ez nemigen indokol. Nem tudom, volt-e Pep ottléte óta ilyen gyenge szakaszuk. Arra gondoltam, ezt neki sem biztos, hogy elnézik, de eszerint mégis. Kösz a választ.
Szerintem Guardiola olyan már a Citynek, mint Wenger vagy Ferguson az Arsenalnak, MU-nak. Akkor megy el, amikor ő szeretne. A másik említett kettőt sem küldték el, pedig néha nekik is becsúszott ilyen sorozat, vagy egy gyengébb szezon.