Maradonapoli írta:Fijaim! Ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy a vb-fogadásokra szánt összegemet - mind a 24 ezer HUF-ot - teljes mértékben elveszítettem, lenulláztam, azaz gatya. A továbbiakban egy buznyákot sem vagyok hajlandó olyan meccsekre kockázatatni, ahol a szélsőges klíma, a kialvatlanság, jetlag a tészta, a szovjet mérgek és a délinapon zajlott edzések miatt favoritok tántorognak, de egy döntetlennel már a kiesés szakaszban vannak olyan meccsekre meg pláne nem, amelyiek olyankor zajlódnak, amikor tisztességes polgárok az igazak álmát alusszák ezek meg hajnalban mennek ki a grundra labdát kergetni, hogy a dolgok szarul alakulása esetén legalább a feltett dohány legalább felét, harmadát ki lehessen menteni további játszadozáshoz. Ezennel ünnepélyesen megfogadom, hogy a továbbiakban sz*rok a vb-re, csak és kizárólag eredményeket vagyok hajlandó követni és Argentína emberi időben közetített meccseit továbbá max. a döntőt vagyok hajlandó megnézni.
nem vagyok egy nagy tipszmiksz-guru, se matematikus maga, de azt bátran ki merem jelenteni, hogy az ilyen tuti 1.1-1.2 odszos szorzatok a legbiztosabb kasszanullázós műveletek, főleg egy ilyen hycomat világversenyen
én is megcsináltam, nyugi, onnan tudom
aztán fogtam a bónuszomat és felraktam egy lehetetlen 9.75-s szorzatra és simán, zökkenőmentesen jött is
(persze nyereményt az nem láthattam belőle, mert olyan további feltételekhez volt kötve amit ezen a VB-n egyszerűen nem lehet teljesíteni az időeltolódás miatt, de ez meg már egy másik tanulságos mese)
szóval a lényeg, ezt a VB-t nem nagyon kellene erőltetni, inkább röhögjünk együtt a sógor mentősön