nyúl írta:Adamek írta:nyúl írta:Valóban nem érheti. Ahogy Cselszky írta, a jelenlegi Újpest tudásszintjét tekintve élcsapat. Szerintem most a 2. legerősebb a bajnokságban.
Ettől függetlenül Nikolicsot nem értem. Én sose voltam tehetséges a fociban, de ha 4 méterről ajtó-ablak helyzetben úgy érnék labdához, ahogy ő tette, önként ajánlanám fel a lábamat orvosi célokra, kérve a csontfűrészt.
fájt nézni azt a szitut
kurva nagy szarba sodorta magát a DVSC ezzel az utolsó két meccsel, pont a legrosszabbkor betliztek
Megint kiesünk. Szerintem.
Lássuk be, jogosan történne. A klubnak se pénze, se gazdája. Tulajdonos gyakorlatilag nem létezik, az elnök láthatatlan, a polginak nyűg minden ezzel töltött perc, a “sportigazgató” az aktuális Ytong-szállítmánnyal és Tondach-rendeléssel foglalkozik. Néhány muszáj-igazolásra futotta nyáron, minimális energiát rászánva, munkát mímelve. Levitézlett figurák érkeztek általános megütközést keltve, majd télen már ez a látszattevékenység is elmaradt.
Méltatlan az egész, és szomorúbb a helyzet, mint Szima idején. A maga provinciális és ellentmondásos módján ugyan, de ő valóban törődött a klubbal, főleg, amíg futotta rá. Amikor már nem, akkor legalább a kukázásból próbált valami jót kihozni, helyenként sikerrel. Most teljes a nihil, állandósult a vergődés.