16 milliárdot kap a Fradi

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.12.28. 21:12

Magyarország - Tetemes pénzből épül stadio Nyíregyházán.

Két határozat is megjelent a szerdai Magyar Közlönyben: az egyik szerint 6,3 milliárd forintot ítélt oda sportcélú támogatásként a kormány, a másik pedig sport- és turisztikai célú fejlesztések támogatásával foglalkozik. A legtöbb pénzt az FTC kapja az év végén, de Nyíregyházán is új stadion épülhet - jelezte a portfolio.hu.

A szerdai közlönyben a 2064/2017-es kormányhatározat az alábbi sportcélú támogatásokról rendelkezik:

null

null

16 milliárA majdnem 6,5 milliárd forintos pluszforrás nagy részét a Magyar Kézilabda Szövetség kaphatja meg több célra, egyrészt egyes események megrendezését, másrészt pedig az éves működést támogathatja a kormány ezzel a pénzzel.

Rögtön a fentiek után egy másik határozat (2065/2017) is megjelent a szerdai Magyar Közlönyben, mely szintén részben sportcélú fejlesztésekre biztosít forrást a turisztikai beruházások mellett. Az összesen 64,4 milliárdos programba az alábbi sportcélú fejlesztések kerültek be: 

null

null

Vagyis a "turisztikai- és sportfejlesztések" a jelek szerint főleg utóbbit takarják. A legboldogabb az FTC lehet az év végén, két célra összesen 16 milliárd forintot juttat a kormány a Fradinak. Ennek nagyobb része a Népligetben épülő Fradiváros második üteméhez kapcsolódik.

A jelek szerint több mint tízmilliárd forintért épülhet nyolcezer férőhelyes stadion Nyíregyházán úgy, hogy a szabolcsi csapat jelenleg negyedik helyen áll a másodosztályban.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében sem csak Nyíregyháza létezik a kormány számára, Kisvárdán például lovasakadémia és termálvizes lórehabilitációs központ épülhet kétmilliárdos támogatásból, de a helyi fociakadémia is kap 700 milliót, a kézilabdázók pedig 250 milliót. Bár ha azt vesszük alapul, hogy a kisvárdai focicsapat jelenleg második az NB2-ben, akkor jövőre nagyobb eséllyel lesznek első osztályúak, mint a Nyíregyháza.

Egy kapus mehet, egy érkezhet a Vidihez - NB1.hu

NB I-es csapattal cserélhet kapust a Videoton

SAW
Aranylabdás

Re: 16 milliárdot kap a Fradi

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.12.28. 22:19

Ami az FTC-vel történik, az leképezi azt is ami az országgal.
Itt talán kevesebb a propaganda, de mindennek megvan kilóra az ára.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.12.28. 22:41

nagyon helyes, kapunk végre egy új stadiont?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

RAUL7
BL-menõ

HozzászólásSzerző: RAUL7 » 2017.12.28. 22:56

Lehet rosszul emlekszek, de a nyiregyi stadion nem volt rossz allapotban.
Kisvarda meg a szatmari Felcsut.

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2017.12.28. 22:58

RAUL7 írta:Lehet rosszul emlekszek, de a nyiregyi stadion nem volt rossz allapotban.

Ezt én sem értem, hogy miért kell teljesen új.

Vagyis de, persze, egy újnak az építése nagyobb meló, mint a korszerűsítés, többet lehet lenyúlni. És hát ez az igazán fontos.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.12.28. 23:15

Libritor írta:
RAUL7 írta:Lehet rosszul emlekszek, de a nyiregyi stadion nem volt rossz allapotban.

Vagyis de, persze, egy újnak az építése nagyobb meló, mint a korszerűsítés, többet lehet lenyúlni. És hát ez az igazán fontos.

Gondolom a főlelátó marad,a többit meg elbontják,hogy ne legyen futópálya.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.12.28. 23:29

John McClane írta:
Libritor írta:

Csak kifutó pálya.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.12.29. 00:50

Termálvizes lórehabilitációs központ-aztakurva.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Trinidad
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Trinidad » 2017.12.29. 04:18

Azt kellene megirni, hogy ezekbol az osszegekbol kinek mennyi jut a zsebebe, hogy tisztan lathasson Jozsiba is Balmaznewyork-ban. Mindenki tudja mirol szol a dal, de latni "papiron" csak mas lenne. Ha meg nincsen eleg jelentkezo a zsere, akkor utaljatok nekem is, szimat ugy is tartozik nekem mar vagy 30 eve lassan...
Csak a Debrecen es a LOKI!!!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.12.29. 07:56

John McClane írta:
Libritor írta:

Először majd marad a főlelátó, aztán majd újraszámolják, és "rájönnek", hogy le kell azt bontani, új kell a helyére, ami persze 3-4 milliárddal emeli majd a ktgvetést.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.12.29. 08:31

2017.12.03 Nyíregyháza Spartacus FC - Budafoki MTE 3:2 948 néző

Tetszik a legutóbbi hazai nézőszám. Nem is kérdés, kell a nyolcezres aréna.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.12.29. 08:42

Adamek írta:nagyon helyes, kapunk végre egy új stadiont?

sok hely már nincs a környéken, de a tetőre rá lehetne húzni egy másik stadiont, és mehetnének a kettős rangadók egy időben, nem is hülyeség
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

cogito ergo sum
jeti

HozzászólásSzerző: cogito ergo sum » 2017.12.29. 09:18

SuperDepor írta:

sok hely már nincs a környéken, de a tetőre rá lehetne húzni egy másik stadiont, és mehetnének a kettős rangadók egy időben, nem is hülyeség

Látszik, hogy nem vagy NER kompatibilis.
A régi kicsi és elavult. Le kell bontani. A helyére épülhet egy kisebb atomerőmű, amit a türkmének építenek EU-s pénzből. Esetleg elférne a telken a Fidesz-Szovjet Barátság (FSZB) MGTSZ központi irodaháza is.
Ott van az a kibaszott nagy István kórház. A helyére pont elférne egy háromszázezres kis ékszerdoboz.
Piaci alapokon nyugvó magyar labdarúgást!

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.12.29. 09:23

Reginald McFreez írta:
John McClane írta:
Libritor írta:Ezt én sem értem, hogy miért kell teljesen új.

Először majd marad a főlelátó, aztán majd újraszámolják, és "rájönnek", hogy le kell azt bontani, új kell a helyére, ami persze 3-4 milliárddal emeli majd a ktgvetést.

Végülis egy másik piros-kék csapatnál ez történt.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.12.29. 09:52

John McClane írta:
Reginald McFreez írta:
John McClane írta:Gondolom a főlelátó marad,a többit meg elbontják,hogy ne legyen futópálya.

Végülis egy másik piros-kék csapatnál ez történt.

Ismered minden gondolatom.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.12.29. 10:31

Aztán üzemeltető lesz-e ezekhez az arénákhoz? Nálunk pl még mindig nem sikerült találni, így majd az építtető viszi tovább...
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.12.29. 10:34

SuperDepor írta:

ez nem így megy
a mostani (régi) stadionról ki kell derülni, hogy migránsbarát a fekvése, a főjegyszedő anyja egy brüsszeli csipkeverő szeretője volt
aki pedig azt terjeszti, hogy azért kell új mert az alapból ki volt spórolva a cement, a minyon és a konzervdoboz valamint beázott az ürgebőr tető az hazaáruló és sorosista
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.12.29. 10:36

Savaria1919 írta:Aztán üzemeltető lesz-e ezekhez az arénákhoz? Nálunk pl még mindig nem sikerült találni, így majd az építtető viszi tovább...

az a csóka aki a panelekben a közös képviselő nem vállalja ezt is egy füst alatt?

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.12.29. 10:48

Adamek írta:
SuperDepor írta:

ez nem így megy
a mostani (régi) stadionról ki kell derülni, hogy migránsbarát a fekvése, a főjegyszedő anyja egy brüsszeli csipkeverő szeretője volt
aki pedig azt terjeszti, hogy azért kell új mert az alapból ki volt spórolva a cement, a minyon és a konzervdoboz valamint beázott az ürgebőr tető az hazaáruló és sorosista

le lehet vezetni így is, mert teljesen logikus, azonban én azt szeretném, ha két stadion lenne. ott van például a buszpályaudvar, az is minek, építsenek oda egyet, régen is gyalog mentek az emberek mindenhova
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.12.29. 10:56

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:sok hely már nincs a környéken, de a tetőre rá lehetne húzni egy másik stadiont, és mehetnének a kettős rangadók egy időben, nem is hülyeség

ez nem így megy

le lehet vezetni így is, mert teljesen logikus, azonban én azt szeretném, ha két stadion lenne. ott van például a buszpályaudvar, az is minek, építsenek oda egyet, régen is gyalog mentek az emberek mindenhova

mondasz valamit, két stadionban mehetne párhuzamosan a két forduló, megszűnne a kizárólagos Soros lebonyolítás

Vissza: “www.nb1.hu”