Lanzafame elárulta, meddig maradna a Honvédban

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.09.15. 08:25

Budapest – Kétéves szerződése van, lesz-e magyar válogatott.

Éppen tart a Reggeli Start, az adás vendége Davide Lanzafame, a kispestiek támadója, aki az előző bajnokság legjobb NB I-es játékosa lett. Lanzafame sok más mellett a következőket mondta, további részletekkel is jelentkezünk majd.

„Még egy évet maradok. Legalább egy évet. Kétéves szerződésem van, az száz százalék, hogy egy évet maradok. Aztán persze lehet, hogy öt-hat évet is, ezt nem lehet tudni. Soha nem a pénz motivált a döntésemben, pályafutásom alatt nem egyszer döntöttem úgy, hogy nem ez az elsődleges szempont” – mondta Lanzafame.

Az olaszt megkérdezték, keresték-e a magyar válogatottól, azt mondta nem, de nem is tudja a szabályokat, hogy lehetne a nemzeti csapatunk tagja. Mint mondta, Magyarországon örökbe fogadták, jobban szeret itt élni, mint Olaszországban, és nem zárja ki a lehetőséget...

Brutális vonulás Londonban, csúcsik a kezdés, 3 helyett 20 ezer kölni ultra érkezett videó - NB1.hu

Kölni ultrák vonulása

extex
Aranylabdás

Re: Lanzafame elárulta, meddig maradna a Honvédban

HozzászólásSzerző: extex » 2017.09.15. 09:02

nb1.hu írta:Kétéves szerződése van, lesz-e magyar válogatott.

Értem én, hogy jegyzetelni kell amikor interjút készít, vagy csak arra készül az ember. De nem kell minden módosítás nélkül ki is írni az oldalra.
A mondat második felét meg más okból kifolyólag nem értem... Miért lenne magyar válogatott? Ne akarjunk már mindenkit honosítani, aki két egyeneset rúg a labdába. (Tudom, szövetségi részről fel sem merült.)

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.09.15. 09:13

extex írta:

Értem én, hogy jegyzetelni kell amikor interjút készít, vagy csak arra készül az ember. De nem kell minden módosítás nélkül ki is írni az oldalra.
A mondat második felét meg más okból kifolyólag nem értem... Miért lenne magyar válogatott? Ne akarjunk már mindenkit honosítani, aki két egyeneset rúg a labdába. (Tudom, szövetségi részről fel sem merült.)

Azért Lanzafame nem az a kategória, aki 2 egyeneset rúg a labdába.Jelenleg a legjobb nb1-es légiós.Ha Viniciust lehetett honosítani akkor őt miért ne? Persze én se vagyok annak híve,hogy tele legyen külföldivel a válogatott.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.09.15. 09:21

Mrs.Dolcetti írta:
extex írta:

Azért Lanzafame nem az a kategória, aki 2 egyeneset rúg a labdába.Jelenleg a legjobb nb1-es légiós.Ha Viniciust lehetett honosítani akkor őt miért ne? Persze én se vagyok annak híve,hogy tele legyen külföldivel a válogatott.

Inkább a határon túli magyarokat kell meggyőzni hogy legyenek magyar válogatott játékosok. Jó pár értékes játékosról maradunk le az MLSZ balfaszsága miatt.
Go Gunners Hajrá Videoton

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.15. 16:10

Gunners írta:
Mrs.Dolcetti írta:
extex írta:Értem én, hogy jegyzetelni kell amikor interjút készít, vagy csak arra készül az ember. De nem kell minden módosítás nélkül ki is írni az oldalra.

Inkább a határon túli magyarokat kell meggyőzni hogy legyenek magyar válogatott játékosok. Jó pár értékes játékosról maradunk le az MLSZ balfaszsága miatt.

Egyetértek.

Vissza: “www.nb1.hu”