Parádés videó a majdnem kész Hali-stadionról
-
SuperDepor
- Moderátor
Re: Parádés videó a majdnem kész Hali-stadionról
meg kell tölteni a stadiont és akkor lehetnek rózsaszínűek is a székek :)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
BlancoAgilon38 írta:dingo írta:nick2005 írta:
Egyetértek, én is éppen így gondolom. Egy ilyen volumenű építkezés költségvetésében aprópénznek számítana, hogy valamivel bevonják, burkolják. Ahogy írod a festék is jó, vagy a lábazati nemesvakolattal a színek is variálhatók. De ez valami hülye új divat. A 4-es metróról láttam egy riportot és ott két fiatal építészgyerek magyarázta, hogy az milyen jó :)
Ezek a trendek ilyenek. A látszóbeton a rozsdás acél, meg az újragondolt címerek mind nagyon trendik, még ha nem is találkoztam egyetlen átlagemberrel sem akinek tetszene. De akkor is trendi, mert csak. A stadiontervezők is lehetnének kissé sokszínűbbek. A Halinak pl egy kicsinyített monacoi stadion állt volna jól.
De utálom azt a stadiont. Csúnya, oda inkább operaelőadásokat kéne szervezni, nem focimeccset.
Miért operaelőadást csúnya helyen kell tartani? :) Nekem tetszik,nem sablonos. Mint ahogy az egri a felcsúti vagy a tarjáni (és még néhány másik ) is tetszik, mert egyedi valahol.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D
"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."
"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."
-
BlancoAgilon38
dingo írta:BlancoAgilon38 írta:dingo írta: Ezek a trendek ilyenek. A látszóbeton a rozsdás acél, meg az újragondolt címerek mind nagyon trendik, még ha nem is találkoztam egyetlen átlagemberrel sem akinek tetszene. De akkor is trendi, mert csak. A stadiontervezők is lehetnének kissé sokszínűbbek. A Halinak pl egy kicsinyített monacoi stadion állt volna jól.
De utálom azt a stadiont. Csúnya, oda inkább operaelőadásokat kéne szervezni, nem focimeccset.
Miért operaelőadást csúnya helyen kell tartani? :) Nekem tetszik,nem sablonos. Mint ahogy az egri a felcsúti vagy a tarjáni (és még néhány másik ) is tetszik, mert egyedi valahol.
Hejj de sokat voltam az egri stadionban...Azok a Marlboro-kupák de faszák is voltak.
-
John McClane
- Aranylabdás
nick2005 írta:banok írta:nick2005 írta:
Ez nekem sem nagyon tetszik. Kitalálhattak volna valami más mintát is, nem kellett volna túl sok kreativitás. Nem tudom ki volt az aki ezt elfogadta így?!
De azért ez a profilképed...
Nem!
Az én profilképem a felső kép, ami a látványterv volt valamikor az építés kezdetén. Azon az ülések még nem kivehetők részletesen csak az látszik, hogy egységes zöld színűek. Nekem azzal van bajom, hogy a zöld különböző árnyalataiban megjelenő székek éppen azzal a módszerrel vannak elrendezve mint a Fradi pályán. Miért pont ez a megoldás kellett? Nem lett volna jobb egyszínű zöld szék fehérrel variálva, esetleg egy Hali vagy Haladás felirat, vagy bármi más?
Amúgy a natúr beton nekem sehol sem tetszik (pl. 4-es metró Fővám tér, felcsúti stadion, stb.).
Nem lehetett volna kiírni,hogy Haladás,mert hivatalosan nem klub stadion ez sem,maximum azt lehetett volna kiírni,hogy Szombathely,de az elég macerás lett volna,főleg egy ilyen kis stadionnál :)
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
John McClane írta:nick2005 írta:banok írta:
De azért ez a profilképed...
Nem!
Az én profilképem a felső kép, ami a látványterv volt valamikor az építés kezdetén. Azon az ülések még nem kivehetők részletesen csak az látszik, hogy egységes zöld színűek. Nekem azzal van bajom, hogy a zöld különböző árnyalataiban megjelenő székek éppen azzal a módszerrel vannak elrendezve mint a Fradi pályán. Miért pont ez a megoldás kellett? Nem lett volna jobb egyszínű zöld szék fehérrel variálva, esetleg egy Hali vagy Haladás felirat, vagy bármi más?
Amúgy a natúr beton nekem sehol sem tetszik (pl. 4-es metró Fővám tér, felcsúti stadion, stb.).
Nem lehetett volna kiírni,hogy Haladás,mert hivatalosan nem klub stadion ez sem,maximum azt lehetett volna kiírni,hogy Szombathely,de az elég macerás lett volna,főleg egy ilyen kis stadionnál :)
Ki van írva, hogy Haladás:

Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:

Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Savaria1919 írta:
Látom, hogy a háttérben a régi dobópálya is fel van bontva. A sarokban földkupacokat is látok. Ott mi épül? Edzőpályák lesznek?
########################
HAJRÁ HALI!
HAJRÁ HALI!