Lakás áráért sem adta el Ronaldo mezét a magyar kisfiú

SuperDepor
Moderátor

Re: Lakás áráért sem adta el Ronaldo mezét a magyar kisfiú

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.09.05. 18:35

Lobanovszkij írta:
SuperDepor írta:
Mrs.Dolcetti írta:Azzal nincs is baj,hogy kisgyerekként szereti Messit vagy Ronaldot. Nekünk is megvoltak gyerekkorunkban, a magunk külföldi kedvencei.De közben eszünkbe nem jutott volna,hogy ha a magyarokkal játszanak akkor értük legyünk oda. )Amúgy ők a VIP-ben voltak szóval nem a mezei szurkerektől vették el a helyet.)

Én itt két kissrácot látok, az egyiken Real Madrid póló van és CR7 sapka. Se portugál mez, se portugál sál nincs egyiken sem. Sok millió gyerekhez hasonlóan rajonganak Ronaldoért. Továbbra sem értem, h mi a baj velük és a szüleikkel. Arról pedig szó nincs, h a magyar válogatott ellen szurkolnak.

Portugál szabadrúgás. Ronaldo beáll a labda mögé. Mi játszódhat le a kissrác fejében? Lehet ördögtől való gondolat, de életük álma lehet élőben látni egy CR gólt...

Teljesen mindegy, h egy hatéves gyerek fejében mi játszódik le egy magyar portugál meccsen, bár lehet, h az ilyenekből lesznek a hazaárulók, nemzetközi kémek.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

betegsrac
Sztár

HozzászólásSzerző: betegsrac » 2017.09.05. 18:36

SuperDepor írta:
Lobanovszkij írta:
SuperDepor írta:Ugyan már, ezek 6-7 éves gyerekek, a vízcsapból is a biszem baszom, Ronaldo, Messi, Neymar folyik, mit kéne csinálni a szülőknek, megtiltani, h a világsztárokért rajongjanak és bezárni őket a gyerekszobába Gera mezzel, hogy csak akkor jöhetnek ki, ha azt veszik fel, illetve elmagyarázni nekik, h magyar gyerekként nem viselünk Ronaldo mezt? Asszem, h erre az összes gyermekpszichológus csettintene. A világ bármelyik táján játszanak ezek a futballisták rengeteg gyermekrajongójuk nézi meg őket, ami óriási élményt jelent. El tudom képzelni hány Gera, Dzsudzsák stb rajongó kiskölyök nem jutott jegyhez.

Szóval ez a jelenség teljesen normális és elfogadott. Azért mert ez a trend, intézzük el max egy hümmögéssel. Látom hogy erre megy a világ, egyre kevésbé kellene az ilyeneken kiakadnom, de ez akkor is kurvára nem normális jelenség.

Képzeld a fiamnak volt Ronaldo ( El Fenómeno ) és Figo meze is, rajongott értük, aztán tizenkilenc évesen 2014-ben ott volt Bukarestben a táborban Magyarország pólóban, most van egy jó állása, tisztességes adófizető, szereti a hazáját, szurkol a magyar csapatoknak minden sportban, szal ne aggódj, az ilyenektől nem lesz rosszabb hely se Magyarország, se a világ.

volt egy magyar-olasz barátságos meccs ( 3-1-re picsáztuk el őket ), és valamelyik tv készített szurkolókkal interjúkat. egy rakás olasz mezes magyar volt, az egyik mondta ( olyan 30-40 körül ) " van aki a magyaroknak szurkol, van aki az olaszoknak. én az olaszoknak " so, nem mindenkiből lesz értelmes felnőtt.
Al??r?s

Milito
Tartalék

HozzászólásSzerző: Milito » 2017.09.05. 18:42

MindigÚjpest írta:
Milito írta:Egy sörért odaadnám
Ennyire hülye nem lehetsz.

Félig-meddig poén volt, ha esetleg nem esett volna le.
Egyébként miért vagyok hülye?
CS.A.K.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.05. 18:46

Mrs.Dolcetti írta:
SuperDepor írta:
Lobanovszkij írta:Akkor viszont apunak és anyunak jár a pacsi. Úgy értem körmös. Úgy értem máskor nézzék tévén. Úgy értem hagyják meg a jegyet a Gera mezes/sapkás kissrácoknak.

Ugyan már, ezek 6-7 éves gyerekek, a vízcsapból is a biszem baszom, Ronaldo, Messi, Neymar folyik, mit kéne csinálni a szülőknek, megtiltani, h a világsztárokért rajongjanak és bezárni őket a gyerekszobába Gera mezzel, hogy csak akkor jöhetnek ki, ha azt veszik fel, illetve elmagyarázni nekik, h magyar gyerekként nem viselünk Ronaldo mezt? Asszem, h erre az összes gyermekpszichológus csettintene. A világ bármelyik táján játszanak ezek a futballisták rengeteg gyermekrajongójuk nézi meg őket, ami óriási élményt jelent. El tudom képzelni hány Gera, Dzsudzsák stb rajongó kiskölyök nem jutott jegyhez.

Azzal nincs is baj,hogy kisgyerekként szereti Messit vagy Ronaldot. Nekünk is megvoltak gyerekkorunkban, a magunk külföldi kedvencei.De közben eszünkbe nem jutott volna,hogy ha a magyarokkal játszanak akkor értük legyünk oda. )Amúgy ők a VIP-ben voltak szóval nem a mezei szurkerektől vették el a helyet.)

Gyerekkoromban Ruud Krol volt, akiért rajongtam.
Kép

Gimisként pedig Détári Lajos.
Kép

bomba85
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: bomba85 » 2017.09.05. 18:55

Majd fog nyavogni a kissrac, amikor majd kulon akar koltozni a szuloktol mert a baratnoje ragja a fulet h egyutt akar vele lenni anelkul h anyu benyit rajuk 2 percenkent, es akkor majd nezegetheti ezt a melegitot a falon es "remember the good times". Szep volt!
HAJRÁ VASAS, HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!
Külföldön pedig: GLORY, GLORY MAN UNITED!!! GIGGS FOREVER!!!
VEGAS BABY!!!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.09.05. 18:57

Milito írta:
MindigÚjpest írta:
Milito írta:Egy sörért odaadnám
Ennyire hülye nem lehetsz.

Nem esett le,azt hittem ennyire utálod Ronaldot.Ha meg utálod,akkor se egy sörért add oda,ha az idióták milliókat ajánlanak érte. Erre írtam,hogy hülye.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.05. 18:58

bomba85 írta:Majd fog nyavogni a kissrac, amikor majd kulon akar koltozni a szuloktol mert a baratnoje ragja a fulet h egyutt akar vele lenni anelkul h anyu benyit rajuk 2 percenkent, es akkor majd nezegetheti ezt a melegitot a falon es "remember the good times". Szep volt!

Ha alá is írta volna CR, akkor lenne igazán értékes. Később is eladhatja.

bomba85
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: bomba85 » 2017.09.05. 18:59

BlancoAgilon38 írta:
bomba85 írta:Majd fog nyavogni a kissrac, amikor majd kulon akar koltozni a szuloktol mert a baratnoje ragja a fulet h egyutt akar vele lenni anelkul h anyu benyit rajuk 2 percenkent, es akkor majd nezegetheti ezt a melegitot a falon es "remember the good times". Szep volt!

Kesobb mar a kutyanak sem kell, de annyiert biztos nem. Akkor kell ezt eladni amig "meleg"...
VEGAS BABY!!!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.05. 19:07

bomba85 írta:
BlancoAgilon38 írta:

Kesobb mar a kutyanak sem kell, de annyiert biztos nem. Akkor kell ezt eladni amig "meleg"...

Ez így igaz. Én biztosan lepasszolom némileg felalkudva. Akkor és ott volt a pillanat. Később is elmegy az, de töredékéért.

Milito
Tartalék

HozzászólásSzerző: Milito » 2017.09.05. 19:10

MindigÚjpest írta:
Milito írta:
MindigÚjpest írta: Ennyire hülye nem lehetsz.

Nem esett le,azt hittem ennyire utálod Ronaldot.Ha meg utálod,akkor se egy sörért add oda,ha az idióták milliókat ajánlanak érte. Erre írtam,hogy hülye.

Ja, nem utálok én senkit, egyszerűen csak nekem az ilyen emléktárgyak sokat nem jelentenek, erre is céloztam. Amúgy, ha nekem lenne ilyen a birtokomban nyilván próbálnék annyi pénzt kicsikarni egy rajongóból, amennyit csak tudok.
CS.A.K.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.09.05. 19:10

BlancoAgilon38 írta:
Mrs.Dolcetti írta:
SuperDepor írta:Ugyan már, ezek 6-7 éves gyerekek, a vízcsapból is a biszem baszom, Ronaldo, Messi, Neymar folyik, mit kéne csinálni a szülőknek, megtiltani, h a világsztárokért rajongjanak és bezárni őket a gyerekszobába Gera mezzel, hogy csak akkor jöhetnek ki, ha azt veszik fel, illetve elmagyarázni nekik, h magyar gyerekként nem viselünk Ronaldo mezt? Asszem, h erre az összes gyermekpszichológus csettintene. A világ bármelyik táján játszanak ezek a futballisták rengeteg gyermekrajongójuk nézi meg őket, ami óriási élményt jelent. El tudom képzelni hány Gera, Dzsudzsák stb rajongó kiskölyök nem jutott jegyhez.

Azzal nincs is baj,hogy kisgyerekként szereti Messit vagy Ronaldot. Nekünk is megvoltak gyerekkorunkban, a magunk külföldi kedvencei.De közben eszünkbe nem jutott volna,hogy ha a magyarokkal játszanak akkor értük legyünk oda. )Amúgy ők a VIP-ben voltak szóval nem a mezei szurkerektől vették el a helyet.)

Gyerekkoromban Ruud Krol volt, akiért rajongtam.
Kép

Gimisként pedig Détári Lajos.
Kép

Napoletano :cool:

Én Oleg Korollért rajongtam.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.09.05. 19:11

betegsrac írta:
SuperDepor írta:
Lobanovszkij írta:Szóval ez a jelenség teljesen normális és elfogadott. Azért mert ez a trend, intézzük el max egy hümmögéssel. Látom hogy erre megy a világ, egyre kevésbé kellene az ilyeneken kiakadnom, de ez akkor is kurvára nem normális jelenség.

Képzeld a fiamnak volt Ronaldo ( El Fenómeno ) és Figo meze is, rajongott értük, aztán tizenkilenc évesen 2014-ben ott volt Bukarestben a táborban Magyarország pólóban, most van egy jó állása, tisztességes adófizető, szereti a hazáját, szurkol a magyar csapatoknak minden sportban, szal ne aggódj, az ilyenektől nem lesz rosszabb hely se Magyarország, se a világ.

volt egy magyar-olasz barátságos meccs ( 3-1-re picsáztuk el őket ), és valamelyik tv készített szurkolókkal interjúkat. egy rakás olasz mezes magyar volt, az egyik mondta ( olyan 30-40 körül ) " van aki a magyaroknak szurkol, van aki az olaszoknak. én az olaszoknak " so, nem mindenkiből lesz értelmes felnőtt.

akkor voltak világbajnokok az olaszok, Cannavaro hibázott egy nagyot Gera góljánál
közben lehet, h az a magyar aki akkor az olaszoknak szurkolt 8 évesen Nyilasi mezben rohangált :) ( már lehetett volna kapni )
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.09.05. 19:12

Milito írta:
MindigÚjpest írta:
Milito írta:Félig-meddig poén volt, ha esetleg nem esett volna le.

Ja, nem utálok én senkit, egyszerűen csak nekem az ilyen emléktárgyak sokat nem jelentenek, erre is céloztam. Amúgy, ha nekem lenne ilyen a birtokomban nyilván próbálnék annyi pénzt kicsikarni egy rajongóból, amennyit csak tudok.
Na ez a beszéd! :)
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

bomba85
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: bomba85 » 2017.09.05. 19:23

BlancoAgilon38 írta:
bomba85 írta:
BlancoAgilon38 írta:Ha alá is írta volna CR, akkor lenne igazán értékes. Később is eladhatja.

Ez így igaz. Én biztosan lepasszolom némileg felalkudva. Akkor és ott volt a pillanat. Később is elmegy az, de töredékéért.

;) ott a pont!
VEGAS BABY!!!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.09.05. 20:10

BlancoAgilon38 írta:
bomba85 írta:
BlancoAgilon38 írta:Ha alá is írta volna CR, akkor lenne igazán értékes. Később is eladhatja.

Kiskrampóként hasonló szituban Krol mezét? Akkor nem is voltál igazi rajongó...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.09.05. 20:17

SuperDepor írta:
betegsrac írta:
SuperDepor írta:Képzeld a fiamnak volt Ronaldo ( El Fenómeno ) és Figo meze is, rajongott értük, aztán tizenkilenc évesen 2014-ben ott volt Bukarestben a táborban Magyarország pólóban, most van egy jó állása, tisztességes adófizető, szereti a hazáját, szurkol a magyar csapatoknak minden sportban, szal ne aggódj, az ilyenektől nem lesz rosszabb hely se Magyarország, se a világ.

akkor voltak világbajnokok az olaszok, Cannavaro hibázott egy nagyot Gera góljánál
közben lehet, h az a magyar aki akkor az olaszoknak szurkolt 8 évesen Nyilasi mezben rohangált :) ( már lehetett volna kapni )

Az a meccs konkretan Cannavaro balfaszkodasairol szolt.
Es ahogy hallom, nem volt teljesen tiszta az a meccs.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.05. 20:37

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
bomba85 írta:Kesobb mar a kutyanak sem kell, de annyiert biztos nem. Akkor kell ezt eladni amig "meleg"...

Simán. Rohadt qrva voltam már akkor is.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.09.05. 20:41

BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:Ez így igaz. Én biztosan lepasszolom némileg felalkudva. Akkor és ott volt a pillanat. Később is elmegy az, de töredékéért.

Zsidaj :) Nekem van egy ócska Milan zászlóm 92-ből, ha valaki letenne érte félmilliót, én esküszöm kiröhögném. Pedig gecicsóró vagyok. De egy ház áráért asszem elengedném. :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.05. 20:58

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:Kiskrampóként hasonló szituban Krol mezét? Akkor nem is voltál igazi rajongó...

Zsidaj :) Nekem van egy ócska Milan zászlóm 92-ből, ha valaki letenne érte félmilliót, én esküszöm kiröhögném. Pedig gecicsóró vagyok. De egy ház áráért asszem elengedném. :)

Szerencsére sosem fogok kísértésbe esni a Liverpool-relikviáim kapcsán. Csak számomra értékes kis gyűjtemény.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.09.05. 21:10

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:Kiskrampóként hasonló szituban Krol mezét? Akkor nem is voltál igazi rajongó...

borsod vadabb tájain simán tudsz venni félmillából házat
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”