SuperDepor írta:Jó, h hazahívta Eleket a Kaukázusból, na mindegy......Stieber...
SuperDepor írta:Jó, h hazahívta Eleket a Kaukázusból, na mindegy......Stieber...
Cselszky írta:SuperDepor írta:Jó, h hazahívta Eleket a Kaukázusból, na mindegy......Stieber...
Kaukázus?
SuperDepor írta:hazafiatlan vagyok, engem ez a meccs nem nagyon érdekel....
Cselszky írta:SuperDepor írta:hazafiatlan vagyok, engem ez a meccs nem nagyon érdekel....
Nagyon engem sem, de azért megnézem. Viszonylag egykedvűen.
BlancoAgilon38 írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:hazafiatlan vagyok, engem ez a meccs nem nagyon érdekel....
Nagyon engem sem, de azért megnézem. Viszonylag egykedvűen.
Dettó. Közben lehet vacsorázni. Brokkolimix-mártásos tészta tömlős sajt ráfolyatásával.
SuperDepor írta:BlancoAgilon38 írta:Cselszky írta:Nagyon engem sem, de azért megnézem. Viszonylag egykedvűen.
Dettó. Közben lehet vacsorázni. Brokkolimix-mártásos tészta tömlős sajt ráfolyatásával.
brokkoli rántva jó
SuperDepor írta:BlancoAgilon38 írta:Cselszky írta:Nagyon engem sem, de azért megnézem. Viszonylag egykedvűen.
brokkoli rántva jó
banok írta:SuperDepor írta:BlancoAgilon38 írta:Dettó. Közben lehet vacsorázni. Brokkolimix-mártásos tészta tömlős sajt ráfolyatásával.
brokkoli rántva jó
A brokkoli sehogyan sem jó. -.-
Snowblind írta:Gálázni fogunk.
Snowblind írta:Gálázni fogunk.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég