nyúl írta:Mennyi az állás? Az online közvetítés nem ír semmit.
0-0 vége
nyúl írta:Mennyi az állás? Az online közvetítés nem ír semmit.
Adamek írta:Cselszky írta:Adamek írta:büntetőmeccs ez de nagyon
Mindkét csapat nagyon gyenge. Mi azért kínlódunk tisztesen, már ezt is értékelem. Sajnos nincs csatárunk.
Szerintem egyet valahogy bekotortok a végén, lesz egy kihagyásunk, és kijön majd a különbség.
nagyjából két megyei bajnok nb3-as osztályozó meccsének a szintjén mozgott ez a fos, szégyen az ilyen játékot élvonalban látni
Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:Mindkét csapat nagyon gyenge. Mi azért kínlódunk tisztesen, már ezt is értékelem. Sajnos nincs csatárunk.
Szerintem egyet valahogy bekotortok a végén, lesz egy kihagyásunk, és kijön majd a különbség.
nagyjából két megyei bajnok nb3-as osztályozó meccsének a szintjén mozgott ez a fos, szégyen az ilyen játékot élvonalban látni
Ja.
Szerencsére nem jött be a jóslatom, nekünk minden pontocska számít.
Maradonapoli írta:Ittazaugusztushúsz, itt a nyúl, loki, fradi nulla null!
Adamek írta:Maradonapoli írta:Ittazaugusztushúsz, itt a nyúl, loki, fradi nulla null!
itt a cselszky itt a nyúl, Dolly pohár után nyúl
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Ittazaugusztushúsz, itt a nyúl, loki, fradi nulla null!
itt a cselszky itt a nyúl, Dolly pohár után nyúl
Ábrándos szép napok?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:itt a cselszky itt a nyúl, Dolly pohár után nyúl
Ábrándos szép napok?
hullámszörny
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Ábrándos szép napok?
hullámszörny
Riviéra, sok boldog ember?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:hullámszörny
Riviéra, sok boldog ember?
hirtelen elpattant egy húr
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Riviéra, sok boldog ember?
hirtelen elpattant egy húr
és reggel becsöngetett a maffia
Adamek írta:Cselszky írta:Adamek írta:nagyjából két megyei bajnok nb3-as osztályozó meccsének a szintjén mozgott ez a fos, szégyen az ilyen játékot élvonalban látni
Ja.
én 6 fordulóra hat pontot és Dolly kibaszását tippeltem, még két zakóval ez összejöhet
Ferencváros // Man Utd írta:Adamek írta:Cselszky írta:Ja.
én 6 fordulóra hat pontot és Dolly kibaszását tippeltem, még két zakóval ez összejöhet
Ha az első 11 meccses kör végén nem állunk az első két hely valamelyikén, mehet is.
Az még hagyján, hogy nemzetközi porondot már rég felesleges egyáltalán szóba hozni, de azt tán nem kéne megvárni, mire ezen a fostalicska magyar szinten is összehoz egy középszar csapatot.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég