DJ-ként debütál a pécsiek játékosa - NB3.hu
A bulira ingyenes lesz a belépés.

DJ-ként debütál a pécsiek játékosa - NB3.hu
A bulira ingyenes lesz a belépés.
Maradonapoli írta:Pécs nagy bulizós hely, emlékeim szerint valamelyik néger is benyögte - talán Godslave? - , hogy abba akarja hagyni a focit és dj akar lenni Hollandiában, szóval lesznek szívesek felbontani a szerződését. Aztán meg pár héten belül felbukkant valamelyik másik csapatnál. :)
famate írta:Maradonapoli írta:Pécs nagy bulizós hely, emlékeim szerint valamelyik néger is benyögte - talán Godslave? - , hogy abba akarja hagyni a focit és dj akar lenni Hollandiában, szóval lesznek szívesek felbontani a szerződését. Aztán meg pár héten belül felbukkant valamelyik másik csapatnál. :)
Igen, Godslove anno igy kerult Kaposvarrol Pecsre.
Maradonapoli írta:Pécs nagy bulizós hely, emlékeim szerint valamelyik néger is benyögte - talán Godslave? - , hogy abba akarja hagyni a focit és dj akar lenni Hollandiában, szóval lesznek szívesek felbontani a szerződését. Aztán meg pár héten belül felbukkant valamelyik másik csapatnál. :)
Szpari4Life írta:Maradonapoli írta:Pécs nagy bulizós hely, emlékeim szerint valamelyik néger is benyögte - talán Godslave? - , hogy abba akarja hagyni a focit és dj akar lenni Hollandiában, szóval lesznek szívesek felbontani a szerződését. Aztán meg pár héten belül felbukkant valamelyik másik csapatnál. :)
DJ Hoopert is fel lehet írni a listára...
moti77 írta:Szpari4Life írta:Maradonapoli írta:Pécs nagy bulizós hely, emlékeim szerint valamelyik néger is benyögte - talán Godslave? - , hogy abba akarja hagyni a focit és dj akar lenni Hollandiában, szóval lesznek szívesek felbontani a szerződését. Aztán meg pár héten belül felbukkant valamelyik másik csapatnál. :)
DJ Hoopert is fel lehet írni a listára...
Hooper, ő, a Bodnár Laci?
alehndr írta:moti77 írta:Szpari4Life írta:DJ Hoopert is fel lehet írni a listára...
Hooper, ő, a Bodnár Laci?
Ő lesz az :cool:
moti77 írta:alehndr írta:moti77 írta:Hooper, ő, a Bodnár Laci?
Ő lesz az :cool:
Kösz! Kérdésként, elfelejtettem oda írni még azt, hogy, a volt Loki, és a Dinamo Kijev játékosa volt?
Maradonapoli írta:Miki Bellucci is jól nyomta az ipart - előtte
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Miki Bellucci is jól nyomta az ipart - előtte
ő beállós volt ?
Sub Pop írta:Komolyan mondom, hogy ebben az országban mindenki DJ, még az is aki nem.
Mondjuk én basszeros vagyok, de amúgy mindenki DJ rajtam kívül.
Jelenlévő fórumozók: Adamek valamint 66 vendég