Hiába küzdött a Honvéd, az izraeli bajnok nagy falat volt

Adamek
Flegma

Re: Hiába küzdött a Honvéd, az izraeli bajnok nagy falat volt

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.07.20. 12:21

laller89 írta:
Adamek írta:
laller89 írta:
Frankon nem :)

Debrecen mikor volt bl fotablas pont 10 eve? 11 mindegy most meg 2 eve kieso jelolt az nb1 bol, hol van meg ilyen szerintem sehol.

volt azért pár eset, hogy hazavágott csapatot az erején túli megmérettetés, durvább is mint 11 éves lejáratú
persze nem mindenkit ez az alapszint vert agyon, mellesleg a DVSC sem amiatt tart ott ahol, inkább a focinál is gyalázatosabb sportvezetés az ok

De ha meg igy is van ezzel nem tudod magyarazni a focistak hozzalastat a dolgokhoz millios fizetes kocsi minden europai szintu

ezert kellet millardokbol megepiteni azt a stadiont is?

Ennyi erovel en is azt mondom vannak idehaza nagyobb problemak is inakbb forditsak mas hasznosabb dolgokra a penzt.

Tenger szamra omlik a penz a fociba es ez a hala.

ez a pénzszórás ultra gáz, ezzel nincs vita
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.07.20. 12:29

Johnnie Walker írta:
laller89 írta:Evek, evtizedek ota irtalan szabaly hogy gyorsulni kellene a magyar bajnoksagnak mert igy esely sincs meg egy izralei csapat ellen se, erre mi valtozik semmi.

Jovore ugyan ez. Nem veletlenul esnek ki a magyar csapatok, ez hivjak valahol konzekvensenek.

Nekem ha folyton 2- ket vittem haza sulibol kurva nagy pofon volt a jutalom , ezek a labdarugok mit kapnak?

Nem a honved ra vagyok merges hanem az egesz magyar kozegre, de hat amilyen az orszag olyan a foci , ha az eletben lehet sunyulni akkor a foci palyan
miert ne lehetne..

Valahogy így... Rossz volt látni a tempókülönbséget, és ez bizony a csodás edzői kar bizonyítványa.
Hát azzal akik nem tudnak futni,a legjobb edzők sem tudnak mit kezdeni. Ezzel nem azt akartam mondani,hogy itthon jó edzők vannak.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.07.20. 12:44

MindigÚjpest írta:
Johnnie Walker írta:
laller89 írta:Evek, evtizedek ota irtalan szabaly hogy gyorsulni kellene a magyar bajnoksagnak mert igy esely sincs meg egy izralei csapat ellen se, erre mi valtozik semmi.

Jovore ugyan ez. Nem veletlenul esnek ki a magyar csapatok, ez hivjak valahol konzekvensenek.

Nekem ha folyton 2- ket vittem haza sulibol kurva nagy pofon volt a jutalom , ezek a labdarugok mit kapnak?

Nem a honved ra vagyok merges hanem az egesz magyar kozegre, de hat amilyen az orszag olyan a foci , ha az eletben lehet sunyulni akkor a foci palyan
miert ne lehetne..

Valahogy így... Rossz volt látni a tempókülönbséget, és ez bizony a csodás edzői kar bizonyítványa.
Hát azzal akik nem tudnak futni,a legjobb edzők sem tudnak mit kezdeni. Ezzel nem azt akartam mondani,hogy itthon jó edzők vannak.

olyan nincs, hogy felnőtt csapatokhoz olyan játékosok kerülhetnek akik nem tudnak futni
ha ez így van, akkor 20 éven át szarul edzették őket, vagy teljesen inverz alapú a kiválasztás
tehát szar az összes hazai edző, első esetben csak szimplán szar szakmailag a másodikban szar szakember és szar ember is egyben
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

laller89
Ifista

HozzászólásSzerző: laller89 » 2017.07.20. 12:48

Adamek írta:
MindigÚjpest írta:
Johnnie Walker írta:Valahogy így... Rossz volt látni a tempókülönbséget, és ez bizony a csodás edzői kar bizonyítványa.

olyan nincs, hogy felnőtt csapatokhoz olyan játékosok kerülhetnek akik nem tudnak futni
ha ez így van, akkor 20 éven át szarul edzették őket, vagy teljesen inverz alapú a kiválasztás
tehát szar az összes hazai edző, első esetben csak szimplán szar szakmailag a másodikban szar szakember és szar ember is egyben

Hagyuk felesleges volt belekezdenem jobban felidegesitett hogy most errol beszelunk mint tegnap a mecs , esti mecseketol is elment a kedvem, megproblaok lenyugodni kicsit.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.07.20. 13:19

Adamek írta:
MindigÚjpest írta:
Johnnie Walker írta:Valahogy így... Rossz volt látni a tempókülönbséget, és ez bizony a csodás edzői kar bizonyítványa.

Hát pedig itt ez van. Gyakorlatilag tökéletesen jellemezted a magyar futballt.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.07.20. 15:03

laller89 írta:
Adamek írta:
laller89 írta:

Debrecen mikor volt bl fotablas pont 10 eve? 11 mindegy most meg 2 eve kieso jelolt az nb1 bol, hol van meg ilyen szerintem sehol.

volt azért pár eset, hogy hazavágott csapatot az erején túli megmérettetés, durvább is mint 11 éves lejáratú
persze nem mindenkit ez az alapszint vert agyon, mellesleg a DVSC sem amiatt tart ott ahol, inkább a focinál is gyalázatosabb sportvezetés az ok

De ha meg igy is van ezzel nem tudod magyarazni a focistak hozzalastat a dolgokhoz millios fizetes kocsi minden europai szintu

ezert kellet millardokbol megepiteni azt a stadiont is?

Ennyi erovel en is azt mondom vannak idehaza nagyobb problemak is inakbb forditsak mas hasznosabb dolgokra a penzt.

Tenger szamra omlik a penz a fociba es ez a hala.
Pont az is baj, hogy ömlik a pénz és nincs teljesítményhez kötve. 18 éves sérókirály keres félmilliót. Alacsonyabb alapbér - magas prémium konstrukcióban többet futnának. Becsületből itt senki nem hajt, kivéve pár idetévedt külföldit, akit gyorsan el is visznek. Nem az az ország.
A tudáskülönbség előtt meghajol az ember. A hozzáállásban mutatkozó különbség elfogadhatatlan. Olyan "játékost", mint pl. Holman, Belgrádban agyonvernének.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.07.20. 16:49

laller89 írta:
Adamek írta:
laller89 írta:Amugy nem kell ezt tul gondolni , a legegyszerubb az aktulais magyar bajnok kiall es elmondja az adott evben hogy nem akarunk vagy- es nem tudunk focizni nem akrunk penzt keresni a szuroloknak nem akarunk csalodast okozni.

Es el van intezve egy rossz szot nem szolnek meg igaz is lenne.

ennyi, teljesen értelmetlen ez a selejtezősdi
frankón ki kell lépni ebből a hülye, sehová sem vezető spirálból, szakmai pozitívuma nincs és kicsit sem szórakoztató, de még azzal sem lennénk előrébb ha minden csapatunk menne 2-3 selejtezőkört, egyszerűen értelmetlen az egész, ha meg véletlen sikerülne egy főtábla 15 évenként akkor is egy pofonerdő a jutalom a nagyobbakkal való játéknak

Basszus azota megepult egy europai szinten is modern gyonnyoru stadion ott vannak az edzo komplexum a segguk ala van tolva szo szerint minden
erre az nb1 ben nem tudnak megmaradni

Szoval erre nem lehet mit mondani felelotlenseg sunyulas stb stb

8 éve BL, 7 éve EL.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.07.20. 20:09

adrenalin69 írta:Azért vicces volt a Honvéd edzőjének a dumája: legalább itt voltunk és megmutattuk magunkat Európának!

Vicces vagy sem, sajnos pont ennyi történt.
És ez gáz.
Puskás-Kispest-Hungary

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.07.20. 20:22

Sub Pop írta:
adrenalin69 írta:Azért vicces volt a Honvéd edzőjének a dumája: legalább itt voltunk és megmutattuk magunkat Európának!

És ez gáz.

Szerintem annyira nem gáz, mint a Fradi tavalyi kiesése, vagy a Vidi botladozása a TNS ellen.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.07.21. 16:57

Sub Pop írta:

És ez gáz.

Én nemtartom akkora gáznak, csak ezek a dumák nem kellenek!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.07.21. 18:44

adrenalin69 írta:
Sub Pop írta:

És ez gáz.

Én nemtartom akkora gáznak, csak ezek a dumák nem kellenek!

A duma teljesen fedi a valóságot. Megmutatta magát a csapat és pont. Semmi fölösleges sallang, egy mondatban ami történt valójában.
És de, kurva nagy gáz.
Puskás-Kispest-Hungary

Vissza: “www.nb1.hu”