A magyar klubfutball becsületéért küzd majd a Videoton

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.21. 09:50

Székesfehérvár – A szerb edző hiszi, hogy meglepetést okozhatnak.

EURÓPA-LIGA

2. SELEJTEZŐKÖR, 2. MÉRKŐZÉS

Videoton FC–Nomme Kalju (észt) 1–1 (Lazovics 37., ill. A. Dmitrijev 50. – 11-esből)

Továbbjutott:a Videoton, 4–1-es összesítéssel.

„Nem vagyok teljesen elégedett. Ez nem volt túl jó mérkőzés számunkra. Tudunk ennél jobban játszani, és kell is ennél jobban játszanunk a következő körben. Kicsit úgy éreztem, hogy a játékosok éppen annyit adtak ki magukból, amely elég volt a továbbjutáshoz. Egy nagycsapatnál viszont nem szabad így játszani, ennek nem ez a módja. Volt némi változtatás a kezdőcsapatban, valamint mérkőzés közben is, hogy néhány játékos pihentebb legyen a hétvégi bajnokira, valamint ez annak is szólt, hogy pár labdarúgó játéklehetőséget kaphatott, megnézhettük, hogy hogyan teljesítenek. Háromnaponta meccsünk van, kénytelen vagyok rotálni a csapatot. Nem éreztem elég energiát a csapatban, volt ugyan néhány lehetőségünk, de összességében ez nem lehetett túl jó este a szurkolóink számára. Sajnos kicsit félve játszottunk. Egyik fontos feladatom, hogy eltüntessem ezt a kishitűséget az együttesből. A Bordeux elleni párharc teljesen más lesz, az biztos, de vezetőedzőként tényleg hiszek benne, hogy meglepetést okozhatunk egy európai nagycsapat ellen. Ehhez persze jobban kell majd játszanunk, de nem csak magunkért, hanem a magyar labdarúgás becsületéért is játszunk majd, hiszen sajnos mi maradtunk egyedül versenyben az nemzetközi kupákban.” – nyilatkozta Marko Nikolics, a Videoton vezetőedzője.

Véber György visszatért - NB1.hu

Véber György vezetőedző lett

extex
Aranylabdás

Re: A magyar klubfutball becsületéért küzd majd a Videoton

HozzászólásSzerző: extex » 2017.07.21. 10:20

Azért a becsületért, amit qrva régen elvesztett a magyar foci és csak egy-egy pillanatra tud felidézni?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.07.21. 10:25

olyanért ami nincs nem lehet küzdeni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.07.21. 16:07

Küzdeni? Ne haragudj pajti de én tegnap sem láttam azt hogy a játékosaid csúsztak,másztak a sikerért egy gyenge észt csapat ellen. Reménytelenek vagytok így sajnos. Egy Balmaz majdnem megfirkált benneteket,sajnos sok a gond még azzal a csapattal úgyhogy lesz dolgod bőven öreg,kérdés meddig fognak hagyni dolgozni ha nem tudjátok majd szállítani az elvárt eredményeket még NB1-ben sem.

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2017.07.22. 12:13

Szerintem nagy jövő előtt áll, nagyon tehetséges.Lesz lehetősége kipróbálnia magát valamelyik nagyobb európai bajnokságban.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

Vissza: “www.nb1.hu”