Szerettünk volna rácáfolni a várakozásokra – Interjú Remili Mohameddel

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.07. 15:54

Budapest – A játékos szerint tanulni kell a hibákból.

Két mérkőzés alapján könnyűnek találtatott a Vasas az Európa-ligában a Beitar Jeruzsálemmel szemben, a vereségeknek pedig megvannak a tanulságai – ezekből merítene az OTP Bank Liga új idénye előtt Remili Mohamed, a Vasas játékosa.

Utólag mit gondol, másképpen alakult volna a visszavágó, ha idegenben megőriznek legalább egy gólt az előnyből?

Annyiból lett volna másabb, hogy ha előnyről kezdünk, szerintem a Beitar is jobban felvállalta volna a támadásokat. Hiába mondták ezt a meccs előtt, végül öt védővel álltak fel…

Mi döntött másodszor is a Beitar javára?

Az első 20 perc döntőnek bizonyult, hiszen volt lehetőségünk gólt szerezni, mégsem sikerült, a Beitar pedig kihasználta egy fegyelmezetlenségi hibánkat, s máris nekik kedvezett az összesített állás. Sajnos a második félidőben már nem volt átütőerő a játékunkban elöl, sajnálom, hogy végül így alakult a végeredmény.

Reális különbség a felek között a három gól?

Noha csütörtökön bebizonyította, hogy jobb csapat a Beitar, a budapesti mérkőzésen belül nem éreztem úgy, hogy három van köztünk. Szerettünk volna rácáfolni a várakozásokra, az első mérkőzésen ez valamilyen szinten sikerült is, ám sajnos a második meccsen kijött a különbség, 0-1 után a Beitar azt játszotta, amit kellett. 

Megfogta a csapatot a kivédett büntető után azonnal kapott gól, amellyel előnybe kerültek a vendégek?

Ez már csak azért is letaglózott minket, mert akkor úgy éreztem, nem volt benne a mérkőzésben, hogy ők gólt szereznek, sőt: szerintem mi állunk közelebb a gólszerzéshez.

Egy kör után búcsúznak a nemzetközi porondtól. Milyen tanulságai lehetnek a szereplésüknek?

Nem megbántva az ellenfelet, azért a Beitar nem egy Real Madrid szintű csapat, mégis képes volt öt perc alatt három gólt rúgni nekünk. Akkor mi várna minket magasabb szinten? Számomra az a legnagyobb tanulság, hogy az utolsó percig koncentrálni kell, a második mérkőzés kapcsán pedig az, hogy a helyzeteket gólra kell váltani. Nagyon remélem, hogy ebből tudunk tanulni, s a tapasztalatokat kamatoztatni tudjuk a bajnokságban, ugyanakkor abban is bízom, hogy jövőre újra lesz lehetőségünk kipróbálni magunkat az Európa-ligában.  

Nocsak, jövőre is megcélozzák a dobogót a magyar bajnokságban?

Tavaly dobogósok voltunk, ezek után mégsem mondhatom azt, hogy az új szezonban a kiesés elkerülése lesz a célunk. A maximumra fogunk törekedni. Remek csapatunk és jó keretünk van, remélem, ezt jövő vasárnaptól hétről hétre meg is tudjuk mutatni a bajnokságban.

A kiesés miatt először nyilván a csalódottság az úr, mégis érdekelne: letörtnek kell lenni akkor, amikor egy jegyzettebb csapattal szemben maradtak alul?

Csalódottak vagyunk, hiszen sportemberként ahol elindulunk, ott próbálunk minél messzebb eljutni, úgyhogy azt mondom, igen, de fontos, hogy a tapasztalatokat át tudjuk fordítani a bajnokságra.

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Magyarország - NB I-es játékossal erősített a Zalaegerszeg. Új arcok tűntek fel a Pécs edzésén. Komoly változások a Cigándnál. Péntek 11.32: Jelentősen átalakul a cigándi keret A tavalyi keretből csupán néhányan maradnak. 9.31: Új játékosok érkeztek a Pécshez A Baranya megyei együttes hat edzőmeccset játszik.

Gunners
Aranylabdás

Re: Szerettünk volna rácáfolni a várakozásokra – Interjú Remili Mohameddel

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.07.07. 17:02

Ilyen fos védekezéssel nem is lehet továbbjutni, egyébként hozzáteszem hogy ez az izraeli csapat egy raklap szar. Sok sót nem fognak ők sem megenni, lehet hogy már a Plodiv megállítja őket.
Go Gunners Hajrá Videoton

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.07.07. 18:11

Gunners írta:Ilyen fos védekezéssel nem is lehet továbbjutni, egyébként hozzáteszem hogy ez az izraeli csapat egy raklap szar. Sok sót nem fognak ők sem megenni, lehet hogy már a Plodiv megállítja őket.

Teljesen igazad van! De ami érdekes,ugyanez a védelem játszott tavalyi bajnokság őszi ideényében is.(amikor huzamosan vezettük a tabellát) Persze Korcsmárral,aki már nincs.Érthetetlen számomra ez a büdös gyökér Günter. Állandóan a belső védőket cserélgette össze-vissza,talán két meccs nem volt u.abban a felállásban. Értelmetlenül..persze a csicskása (Burmeister) szinte mindig jelen volt,aki képességei alapján a megye2-ből is kifele lógna negatív irányba. Jó példa aBeitar elleni meccs,posztján rendre megverték. Addig variálta a védelmet amig teljesen szétbaszta..És itt említtem meg Grúz-t aki nem kellett neki. Osvátról nem is beszélve aki posztján, kora ellenére,talán a legjobb..Ő is ment a levesbe.. Mindenki el van tőle ájulva és a felkészültségétől..én nem.. Felkészült edző az aki 3-1es vezetésnél idegenben hagyja a csapatát belemenni a 80.percben egy értelmetlen rohanásba? Persze h lekontráztak. Amerre állok arra rúgom a labdát és kész. Tördelem a játékot,húzom az időt. Az én olvasatomban. Az eredményt meg ismerjük... Nyilván nem csak az ő hibája,de..magyarázkodni,kifogásokat keresni felesleges.
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.07.07. 18:19

A 0-3, az 0-3, Mohamed. Allah így akarta, kapa lett.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.07.07. 18:22

ez az egész eldőlt az izraeli utolsó 5 percben, kibaszott nagy görcsben volt a csapat végig tegnap, a védelem még gyengébb volt, mint kint, és a 10. percben el is szálltak a remények
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.07.07. 18:24

just írta:
Gunners írta:Ilyen fos védekezéssel nem is lehet továbbjutni, egyébként hozzáteszem hogy ez az izraeli csapat egy raklap szar. Sok sót nem fognak ők sem megenni, lehet hogy már a Plodiv megállítja őket.

Teljesen igazad van! De ami érdekes,ugyanez a védelem játszott tavalyi bajnokság őszi ideényében is.(amikor huzamosan vezettük a tabellát) Persze Korcsmárral,aki már nincs.Érthetetlen számomra ez a büdös gyökér Günter. Állandóan a belső védőket cserélgette össze-vissza,talán két meccs nem volt u.abban a felállásban. Értelmetlenül..persze a csicskása (Burmeister) szinte mindig jelen volt,aki képességei alapján a megye2-ből is kifele lógna negatív irányba. Jó példa aBeitar elleni meccs,posztján rendre megverték. Addig variálta a védelmet amig teljesen szétbaszta..És itt említtem meg Grúz-t aki nem kellett neki. Osvátról nem is beszélve aki posztján, kora ellenére,talán a legjobb..Ő is ment a levesbe.. Mindenki el van tőle ájulva és a felkészültségétől..én nem.. Felkészült edző az aki 3-1es vezetésnél idegenben hagyja a csapatát belemenni a 80.percben egy értelmetlen rohanásba? Persze h lekontráztak. Amerre állok arra rúgom a labdát és kész. Tördelem a játékot,húzom az időt. Az én olvasatomban. Az eredményt meg ismerjük... Nyilván nem csak az ő hibája,de..magyarázkodni,kifogásokat keresni felesleges.

Osváthot nagy hiba volt elengedni, de Grúz nem egy nagy szám védő, attól, hogy Pruki átemelte magához az Üllői útra, még semmi extrát nem dobbantott, és nem is fiatal
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.07.07. 18:35

ManBat írta:
just írta:

Osváthot nagy hiba volt elengedni, de Grúz nem egy nagy szám védő, attól, hogy Pruki átemelte magához az Üllői útra, még semmi extrát nem dobbantott, és nem is fiatal

Lehet nem nagy szám,de Vaskó,Debreczeni,Korcsmár,Grúz,Risztevszki,mind jól fejelő magas játékosok. Ez a felkészült kapitalista taktikáján nem érződött. Vagy ha igen,nagyon az elején. Aztán az emberelőnyös taktikánkról nem is beszélek..de tudnám sorolni :)
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

Vissza: “www.nb1.hu”