A Ferencváros vezetői komoly erősítésekkel hangolnak a következő szezonra. A zöld-fehérek már megszerezték Priskin Tamást, Bőle Lukácsot és az uruguayi Fernando Gorriaránt. A trió mellett Otigba Kenneth leigazolásához is közel áll az FTC, a védő az nso.hu-nak elárulta, ugyan aláírt szerződés még nincs, de folyamatban van az ügy.
"Thomas Doll személyében felkészült német edző irányítja a csapatot. Beszéltünk egymással, jók az elképzelései, meggyőző volt, abszolút pozitív benyomást tett rám. Jó érzés volt, hogy engem akart a csapatában látni. Az pedig mondanom sem kell, hogy Magyarország kiemelkedő klubjáról van szó, a Ferencváros az Ferencváros" - fogalmazott a játékos.
A Vasas válogatottját vinné a Ferencváros - NB1.hu
Berecz zsombort vinné a Fradi
A magyar és nigériai felmenőkkel rendelkező labdarúgó arra is kitért az interjú során, hogy miért nem lett magyar válogatott.
"Édesanyám szerette volna, ha magyar válogatott leszek, de rám bízta a döntést, én pedig tudtam, hogy apám miatt Nigériát kell választanom. Tudom, mennyire boldog és büszke lenne, ha nigériai válogatott lennék" - szögezte le a 24 éves hátvéd.