Megvan, kit szeretnének a Loki vezetőedzőjének

ManBat
Aranylabdás

Re: Megvan, kit szeretnének a Loki vezetőedzőjének

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.06.09. 17:58

zodd írta:
ManBat írta:
Cselszky írta:Nem hangzik túl jól, de néhány napjuk van arra, hogy edzőt találjanak, ami nem egyszerű. Szvsz ez nem Feczkó sara, lejárt a szerződése, és azt meg Tiba sem állította, hogy feljutás esetére biztosra ígérte a maradását. Az elnöknek kellett volna időben készülni a jelenlegi helyzetre. Nem tette meg. Az szvsz röhejes, amikor Tiba azt nehezményezi, hogy 3 és fél napot várniuk kellett Feczkó válaszára. Vasárnap este jutottak fel, csütörtök délben Feczkó megadta a választ, szerintem ez teljesen rendben van.

Azért abban igaza van, hogy ha már két hete fúrták őt a kékek, akkor annyit odaböföghetett volna, hogy elnök úr, én lehet, hogy húzok a szezon végén, és akkor nem lóhalálában kellene a nagyon rossz és a még annál is rosszabb közül választania Tibának.

Nyilván az utolsó meccsük napjáig a saját csapatára fókuszált. Teljesen rendben volt ez így, elegánsabb lenne a Balmaztól egy szimpla köszönetnyilvánítás.
Jó eséllyel meg van az egyik fix kieső jövőre.

amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.09. 18:04

ManBat írta:
Cselszky írta:
ZotyeszKB írta:Kicsitt off, de közben az NS szerint a Balmaznál a jelöltek: Selymes, Horváth Feri, Szanyó...:D

Nem hiszem el, hogy nincs egy olyan edző az országban, aki ne a keringőből érkezne..bár Selymes nem tudom hol volt eddig, arra se emlékszem volt e kispadja elsőosztályban..

Horváth Feri meg no comment, szerintem valami támogatási összeg fejében kötelező edzőnek igazolni, mert nem hiszem hogy ennyi bukás után bárki önszántából igazolná le :D

Nem hangzik túl jól, de néhány napjuk van arra, hogy edzőt találjanak, ami nem egyszerű. Szvsz ez nem Feczkó sara, lejárt a szerződése, és azt meg Tiba sem állította, hogy feljutás esetére biztosra ígérte a maradását. Az elnöknek kellett volna időben készülni a jelenlegi helyzetre. Nem tette meg. Az szvsz röhejes, amikor Tiba azt nehezményezi, hogy 3 és fél napot várniuk kellett Feczkó válaszára. Vasárnap este jutottak fel, csütörtök délben Feczkó megadta a választ, szerintem ez teljesen rendben van.

Azért abban igaza van, hogy ha már két hete fúrták őt a kékek, akkor annyit odaböföghetett volna, hogy elnök úr, én lehet, hogy húzok a szezon végén, és akkor nem lóhalálában kellene a nagyon rossz és a még annál is rosszabb közül választania Tibának.

Ahogy zodd is írta, nem ezzel foglalkozott. Egyébként alapvetően nem az elnök dolga lenne, hogy a lejáró szerződésű, relatíve felkapott edzőjétől megkérdezze, "Tomikám, mik a terveid?"? Miért nem tárgyalt vele a hosszabbításról már tavasszal? Pláne ha ennyire fájlalja a távozását. Megígérte, hogy marad? Nem.
Persze az is lehet, hogy Feczkó hazudozik, de eddig ilyen infóról nem tudok.

Na mindegy, Balmaz-ügyben nem sok mindenben értünk egyet. :)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.06.09. 18:16

Cselszky írta:
ManBat írta:
Cselszky írta:Nem hangzik túl jól, de néhány napjuk van arra, hogy edzőt találjanak, ami nem egyszerű. Szvsz ez nem Feczkó sara, lejárt a szerződése, és azt meg Tiba sem állította, hogy feljutás esetére biztosra ígérte a maradását. Az elnöknek kellett volna időben készülni a jelenlegi helyzetre. Nem tette meg. Az szvsz röhejes, amikor Tiba azt nehezményezi, hogy 3 és fél napot várniuk kellett Feczkó válaszára. Vasárnap este jutottak fel, csütörtök délben Feczkó megadta a választ, szerintem ez teljesen rendben van.

Ahogy zodd is írta, nem ezzel foglalkozott. Egyébként alapvetően nem az elnök dolga lenne, hogy a lejáró szerződésű, relatíve felkapott edzőjétől megkérdezze, "Tomikám, mik a terveid?"? Miért nem tárgyalt vele a hosszabbításról már tavasszal? Pláne ha ennyire fájlalja a távozását. Megígérte, hogy marad? Nem.

csak magamból indulok ki, de ha ilyen kiélezett a szezon vége, ellenben várakozáson felül teljesít a csapat, akkor egyrészt magától értetődőnek vettem volna, hogy a friss sikeredző nem kíván lefelé távozni, illetve az általad említett ok miatt is (ne zavarjon bele a hajrába) csak utána ültem volna le tárgyalni
az, hogy ezt Feczkó meg sem tette, az a szememben elég nagy fekete pont, és csak remélni tudom, hogy az élet ezt visszaadja neki, mondjuk pár év fel nem jutással
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.09. 18:21

Cselszky írta:
ManBat írta:

vannak benne furcsaságok, pl sms-ben köszönt el a csapattól, ez milyen dolog.....írt egy kör sms-t amit mindenki megkapott :)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.09. 18:31

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
ManBat írta:Azért abban igaza van, hogy ha már két hete fúrták őt a kékek, akkor annyit odaböföghetett volna, hogy elnök úr, én lehet, hogy húzok a szezon végén, és akkor nem lóhalálában kellene a nagyon rossz és a még annál is rosszabb közül választania Tibának.

vannak benne furcsaságok, pl sms-ben köszönt el a csapattól, ez milyen dolog.....írt egy kör sms-t amit mindenki megkapott :)

Nekem az jött le, hogy egyelőre erre volt módja (gondolom Pesten tárgyalt, tegnap döntött, játékosok szabin vannak). Hozzátette, hogy mindenkitől személyesen is el akar köszönni.
Na mindegy, nem akarom védeni, se kutyám, se macskám, csak kicsit azt a (szerintem) fals beállítást érzem, miszerint ő mekkora geci volt, szegény Balmaz és szegény Tiba pedig az áldozat. Plusz sokaknál bejátszik az MTK és a DT iránti ellenszenv is (utóbbit megértem).
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.06.10. 15:27

Cselszky írta:
ManBat írta:
Cselszky írta:2017.06.08. "A DVSC elnöke elmondta, sem most, sem korábban, sem szóban, sem írásban egyetlen ajánlat sem érkezett azzal a szándékkal, hogy bárki megvenné a klub többségi tulajdonrészét."

Ez persze minden bizonnyal hazugság. Erős pletykák vannak arról, hogy miért haltak el a megkeresések. A lényeg, hogy nem akar megválni a klubtól. Nem lesz tulajváltás szerintem, legfeljebb akkor, ha kóterbe teszik.

Ha már nem tud/nem akar eleget tenni a klubba, akkor miért ragaszkodik így foggal-körömmel hozzá?

Pozícióharc a polgival, kaszinók, stb. Eszköz számára a Loki, zsarolási potenciál. Így tűnik.

Esélyes. És szomorú.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.10. 17:50

Cselszky írta:
SAW írta:Szerintem Pekár önmagában is hasonló vagy jobb játékos, minden mellé járó plusszal csak nyer a Loki.
Vajna Timi bankszámlája megy tulajdonosnak?

2017.06.08. "A DVSC elnöke elmondta, sem most, sem korábban, sem szóban, sem írásban egyetlen ajánlat sem érkezett azzal a szándékkal, hogy bárki megvenné a klub többségi tulajdonrészét."

Ez persze minden bizonnyal hazugság. Erős pletykák vannak arról, hogy miért haltak el a megkeresések. A lényeg, hogy nem akar megválni a klubtól. Nem lesz tulajváltás szerintem, legfeljebb akkor, ha kóterbe teszik.

Kicsit átgondolva, akár igazat is mondhatott. Ajánlatról beszél. Ha a Ptk. szerinti fogalmat érti alatta (szerződés megkötésére irányuló szándékot egyértelműen kifejező és a lényeges kérdésekre kiterjedő jognyilatkozat), akkor tényleg lehetséges, hogy nem került rá sor. Na de nem ezzel indul a folyamat, hanem megkereséssel, érdeklődéssel. Ha a potenciális vevő azt tapasztalja, hogy az illetékesek nem érhetők el, letagadtatják magukat, vagy nem reagálnak, nem hívják vissza, akkor nyilvánvalóan nem fog ajánlatot tenni.

Vissza: “www.nb1.hu”