László Csaba maradna Dunaszerdahelyen

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.31. 12:12

Dunaszerdahely – Az erdélyi tréner számára a DAC az első

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot hetedikként befejező Dunaszerdahely vezetőedzője, László Csaba jelen állás szerint csütörtöktől már nem a DAC edzője. A szakember egy interjúban elmondta: szívesen maradna.

„A tulajdonos úrnak is elmondtam, én tényleg szeretem ezt a klubot, szívesen vagyok itt – idézi az nso.hu az Új Szóra hivatkozva László Csabát, akinek május 31-én lejár a szerződése a felvidéki egyesülettel. – Jól érzem magam a Csallóközben, örülök, hogy itt lehetek. Tiszteletben tartom a klub kérését, hogy ameddig nincs meg a döntés, én ezzel kapcsolatban nem nyilatkozom. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy beszélek majd a tulajdonos úrral, korábban már többször is kommunikáltunk. A klub jelenti majd be, milyen döntés született.”

Hatalmas Vasas-tábor készül a Fradi elleni kupadöntőre - NB1.hu

Ennyi szurkoló lesz a kupadöntőben

A Magyarországon korábban patinás fővárosi kluboknál, így a Ferencvárosnál és az MTK-nál is dolgozó László Csaba is hallott azokról a pletykákról, melyek szerint Debrecenben, esetleg a Fradinál folytatja, ezeket azonban továbbra is cáfolja. Mint elmondta: számára jelenlegi klubja az első. „Ha a DAC tesz egy ajánlatot, ha az egyesület vezetői úgy gondolják, hogy érdemes folytatni a munkát, akkor én nem hajlok semmi más irányba. Szavamat adtam a sportigazgatónak, hogy nekem az első számú lehetőség a DAC” – közölte. 

Vissza: “www.nb1.hu”