15.00 Budafok - Ferencvárosi TC
20.00 Mezőkövesd - Vasas

15.00 Budafok - Ferencvárosi TC
20.00 Mezőkövesd - Vasas
Maradonapoli írta:Szerintem Svájc lesz a magyar kupagyőztes!
BlancoAgilon38 írta:Maradonapoli írta:Szerintem Svájc lesz a magyar kupagyőztes!
Szerintem meg Ferenc József-föld.
Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:Maradonapoli írta:Szerintem Svájc lesz a magyar kupagyőztes!
Szerintem meg Ferenc József-föld.
https://www.youtube.com/watch?v=YJfFtGPoACI

Ferencváros // Man Utd írta:Szép volt Kundrák! Megvan az oly fontos idegenbeli gól, kicsit megnyugodhat a csapat, most már kaphatunk akár 10-et is még.
just írta:Megint védőt cserél ez a majom..valaki lője már le!
ManBat írta:just írta:Megint védőt cserél ez a majom..valaki lője már le!
0-2-nél és joga bonitonál művészet, hogy te még mindig a szálkát keresed a szemben.
just írta:ManBat írta:just írta:Megint védőt cserél ez a majom..valaki lője már le!
0-2-nél és joga bonitonál művészet, hogy te még mindig a szálkát keresed a szemben.
Fogom is! Sok pont ezen ment el..akár csak a 7végén a hali ellen..ott is csak elcserélte magát. És teljesen feleslegesen.
ManBat írta:just írta:ManBat írta:0-2-nél és joga bonitonál művészet, hogy te még mindig a szálkát keresed a szemben.
Fogom is! Sok pont ezen ment el..akár csak a 7végén a hali ellen..ott is csak elcserélte magát. És teljesen feleslegesen.
Nem tudja Zsombor helyett rúgni a tizit a technikai zónából.
just írta:ManBat írta:just írta:Fogom is! Sok pont ezen ment el..akár csak a 7végén a hali ellen..ott is csak elcserélte magát. És teljesen feleslegesen.
Nem tudja Zsombor helyett rúgni a tizit a technikai zónából.
Ez tény! De 2-1-es vezetésnél a faszért cserél védőt? 80.percben csatár le,védő be. Ha kell,30emberrel védekezem ki a maradék 10percet.
ManBat írta:just írta:ManBat írta:Nem tudja Zsombor helyett rúgni a tizit a technikai zónából.
Ez tény! De 2-1-es vezetésnél a faszért cserél védőt? 80.percben csatár le,védő be. Ha kell,30emberrel védekezem ki a maradék 10percet.
Ha pedig a sündisznótaktika mellett rúgnak egy gólt, akkor meg az lenne a gond, hogy feladta a játékteret és csak az egy gól kihúzására ment.
just írta:ManBat írta:just írta:Ez tény! De 2-1-es vezetésnél a faszért cserél védőt? 80.percben csatár le,védő be. Ha kell,30emberrel védekezem ki a maradék 10percet.
Ha pedig a sündisznótaktika mellett rúgnak egy gólt, akkor meg az lenne a gond, hogy feladta a játékteret és csak az egy gól kihúzására ment.
A ha nem jåtszik. Nekünk a pontok kellenek. És ez luxus
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 31 vendég