SuperDepor írta:BlancoAgilon38 írta:Hogy dőlne már dugába ez a kurva kínaiak és arabok által uralt mocsok...
De tényleg, meddig fog még tartani ez az őrület, egymilliárd kétszázötvenezer forint havonta.....
Elmebontó, szó se róla, de ezzel a részével én úgy vagyok, hogy akinek ez kell, az menjen, nem gond, marad elég minőségi labdarúgó Európában, szóval a színvonal emiatt nem fog esni. De a kivásárlásra fordított összegek kegyetlenül és tovább rontják a - ne menjünk messzebb - hazai lehetőségeket. Iszonyatosan rá kéne feküdni az ultramodern utánpótlásképzésre, egyéb esélyünk nincs. Az egészben az irónia, hogy bár azon savanykodunk, hogy anyagilag nem vagyunk képesek felvenni a versenyt Európával, miközben ez kerülne aránylag a legkevesebbe, tekintve az infrastruktúrát ideokádta az állam. Már csak szakértelem kellene bele és kitartó munka. csak hát ez ugye súlyos emberáldozatokkal járna, csak mert aki nem képes / akar tanulni, fejlődni, annak ugye el kéne hagyni a kényelmes és zsíros pozícoóját...
Nem tudom amúgy, lehet Sorosnak kéne felvetni egy Akadémia ötletét, oszt csinálni egyet mintának. Igaz, hogy kinyírnák előbb utóbb, de akkor is eltanulnának tőle ezt-azt... :)