Debrecenben a 0-0-ra építenének

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.15. 15:49

Debrecen – Kölcsönjátékosa szerint a Lokinak a dobogóért kéne csatázni

Többször is közel állt a gólszerzéshez a Ferencváros vendégeként a kieséstől fenyegetett DVSC az OTP Bank Liga 31. fordulójának szombati mérkőzésén, végül azonban gól nélküli döntetlenre végeztek a felek. A találkozó után a hajdúságiak kölcsönjátékosa, Osváth Attila nyilatkozott az nb1.hu-nak.

Alig két és fél hónap leforgása alatt Debrecenben és Budapesten is 0-0-s döntetlent játszottak a Ferencvárossal. Az eredmények alapján azt feltételeznénk, hogy nincs számottevő különbség a csapatok között, a tabella azonban mást mutat…

- Nem úgy kéne állnia a Debrecennek, amit a tabella jelenleg mutat. Ennek a csapatnak reális esetben éppen a Fradival kéne harcban lenni a dobogóért. Most sajnos ebben a pozícióban vagyunk, itt kell helytállnunk.

A jelenlegi helyzetükben előzetesen aláírták volna a döntetlent is a Fradi vendégeként?

- Nem feltétlenül az egy pontért utaztunk a fővárosba. Győzni szerettünk volna, hogy leszakadhassunk a kiesőzónától, hogy kicsit megnyugodhassunk. A mérkőzés képe alapján úgy gondolom, hogy az első félidőben jobbak voltunk: megvoltak a lehetőségeink, gólokat szerezhettünk volna. A második félidő már kiegyensúlyozottabb játékot hozott, s bár a hajrában inkább a Fradi nyomott, összességében azt hiszem, igazságos eredmény született.

A játék képe alapján csalódottak az eredmény miatt?

- Játszottunk egy jó meccset a Fradival az Üllői úton, illetve helyzeteket dolgoztunk ki, többször is közel álltunk a gólszerzéshez. Ha a hátralévő két meccsen is úgy tudunk játszani, mint a Groupama Arénában, három pontot biztosan fogunk szerezni.

Beleszólna a bajnoki küzdelembe a Fradi - NB1.hu

Dibusz Dénes szerint a Debrecen sikere sem lett volna érdemtelen

Noha talán nincsenek közvetlen veszélyben a kiesést illetően, továbbra sem tudtak megnyugtató előnyt kiépíteni a veszélyeztetett csapatokkal szemben. Mit szól, ha arra figyelmeztetem, hogy a következő ellenfelük, a Honvéd a bajnoki címért harcol?

- Három csapat továbbra is mögöttünk van (és természetesen a már kiesett Gyirmót – a szerk.), a következő játéknapon pedig hazai pályán fogadjuk a kispestieket. Debrecenben bárkire veszélyesen lehetünk, így természetesen az a célunk, hogy a listavezető ellen is győzzünk. Igaz, hogy a tavaszi szezonban vendégként kikaptunk a Honvédtól, ám ezúttal ellenük szeretnénk eldönteni a bennmaradás kérdését.

Mi kell ahhoz, hogy az új idényben ezt már korábban megtegyék?

- Egy jó felkészülés, s a következő idényre össze kell hozni egy jó brigádot – habár úgy gondolom, hogy a mostani játékosállomány alapján is többre hivatott volna a Debrecen. Kölcsönjátékosként még az én jövőm sem biztosított, a magam részéről viszont elmondhatom: ha maradok, mindenképpen azon leszek, hogy a jövőben sikeresebben szerepeljen a csapat.

Cselszky
Aranylabdás

Re: Debrecenben a 0-0-ra építenének

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.05.15. 19:30

Valahogy meg kellene tartani a srácot. Nekem úgy tűnik, hogy jól érzi magát nálunk.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.15. 19:58

Cselszky írta:Valahogy meg kellene tartani a srácot. Nekem úgy tűnik, hogy jól érzi magát nálunk.

Ja. A Vasas helyében ócsóban mondjuk nem engedném el. Egyébként kijafasz tudja, milyen opció van a kölcsönszerződésben... lehet mi járunk jól... bár nem hiszem... :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.05.15. 22:16

Reginald McFreez írta:
Cselszky írta:Valahogy meg kellene tartani a srácot. Nekem úgy tűnik, hogy jól érzi magát nálunk.

Ja. A Vasas helyében ócsóban mondjuk nem engedném el. Egyébként kijafasz tudja, milyen opció van a kölcsönszerződésben... lehet mi járunk jól... bár nem hiszem... :)

Azt beszélik, hogy van benne tüske, amiért Oenning nem számított rá, szóval nem feltétlenül vágyik vissza hozzájuk. Szvsz pénzkérdés az ügye. Nem tudom, Szima hajlandó-e fizetni érte, vagy megint kukázunk majd valakit. Persze előbb maradjunk bent, az NB2 nyilván nem vonzaná.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.15. 23:24

Szentlecke az antiochiaiakhoz írott levélből:

"Az egész királyság az én művem. Amikor neki kezdtem, mindenütt csak mocsár volt. Mondta is a többi király, a bolond épít ide várat. Mégis felépítettem, hogy megmutassam nekik. De elnyelte a mocsár. Tehát építettem újat. Az is elsüllyedt. Építettem egy harmadikat. Az leégett, összedőlt aztán süllyedt el. De a negyedik az megmaradt. És az, ami a tiéd lesz fiam. A legerősebb vár, közel és távolban."
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.05.17. 06:12

Cselszky írta:
Reginald McFreez írta:

Azt beszélik, hogy van benne tüske, amiért Oenning nem számított rá, szóval nem feltétlenül vágyik vissza hozzájuk. Szvsz pénzkérdés az ügye. Nem tudom, Szima hajlandó-e fizetni érte, vagy megint kukázunk majd valakit. Persze előbb maradjunk bent, az NB2 nyilván nem vonzaná.

Én viszont remélem vissza jön... Az egyik legtehetségesebb fiatal akinek a hozzá állása pėlda értékü. Nem vagyok meggyőződve róla,hogy helyes döntés volt kölcsönadni. Remélem Vancsáék ezt a majom Güntert adják legközelebb kölcsön a babájával együtt,és két öngól között köcsögölhetik egymást.
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.17. 07:12

just írta:
Cselszky írta:
Reginald McFreez írta:Ja. A Vasas helyében ócsóban mondjuk nem engedném el. Egyébként kijafasz tudja, milyen opció van a kölcsönszerződésben... lehet mi járunk jól... bár nem hiszem... :)

Én viszont remélem vissza jön... Az egyik legtehetségesebb fiatal akinek a hozzá állása pėlda értékü. Nem vagyok meggyőződve róla,hogy helyes döntés volt kölcsönadni. Remélem Vancsáék ezt a majom Güntert adják legközelebb kölcsön a babájával együtt,és két öngól között köcsögölhetik egymást.

A srác hasznos tapasztalattal gazdagodott, emiatt alapvetően nem járt rosszul. Persze ha arra gondolsz, hogy inkább neki kellett volna játszania Korcsmár(?) helyett, akkor lehet igazad van. Jó a srác, szerintem válogatott lesz pár éven belül.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”