Még a címerét is megváltoztatja a Liverpool

Adamek
Flegma

Re: Még a címerét is megváltoztatja a Liverpool

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.04.28. 11:49

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Nem hittem volna. :D

mondjuk a legnagyobb tréfamester az volt, aki ezt a települést el tudta nevezni májmedencének
mi lett volna a következő ha ezt visszadobja a névbizottság? petefészek?

Utána kéne járni a város neve eredetének. Honnan, miből. Ennyi.

oké, elolvastam, H. Lecter itt fogyasztotta el egy kérdezőbiztos máját szép, nagy szemű lóbabbal, aztán bedobott utána egy chiantit
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.28. 11:49

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:mondjuk a legnagyobb tréfamester az volt, aki ezt a települést el tudta nevezni májmedencének
mi lett volna a következő ha ezt visszadobja a névbizottság? petefészek?

Utána kéne járni a város neve eredetének. Honnan, miből. Ennyi.

oké, elolvastam, H. Lecter itt fogyasztotta el egy kérdezőbiztos máját szép, nagy szemű lóbabbal, aztán bedobott utána egy chiantit

Hülye vagy, mint egy ötödikes.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.04.28. 11:53

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Utána kéne járni a város neve eredetének. Honnan, miből. Ennyi.

mindig ezzel viccelődünk mi is a földszinten a projektmenedzserekkel, a HR van az ötödiken
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.28. 11:55

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:oké, elolvastam, H. Lecter itt fogyasztotta el egy kérdezőbiztos máját szép, nagy szemű lóbabbal, aztán bedobott utána egy chiantit

mindig ezzel viccelődünk mi is a földszinten a projektmenedzserekkel, a HR van az ötödiken

:D :D Nem is véletlen. Már a vicc. A legjobban azt utálom, mikor egy multinak kell dolgoznom. 30 nap a határidő, négy hétig basszák a rezet az okosok és két nap marad gyártásra.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.04.28. 12:04

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Hülye vagy, mint egy ötödikes.

:D :D Nem is véletlen. Már a vicc. A legjobban azt utálom, mikor egy multinak kell dolgoznom. 30 nap a határidő, négy hétig basszák a rezet az okosok és két nap marad gyártásra.

aztán fizetnek 90 napra

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.28. 12:08

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:mindig ezzel viccelődünk mi is a földszinten a projektmenedzserekkel, a HR van az ötödiken

aztán fizetnek 90 napra

Nem szoktam belemenni. Én vagyok az eladó. Vagy az én feltételeim valósulnak meg, vagy nincs semmi. Legutóbb a Tigáz jött: előleg nuku, kilencven nap. Visszaírtam, hogy de: előleg kell, és lehet utalni, akár előre is. De ők így szokták. Én meg nem. Nem is lett semmi belőle. Nem is érdekel az ilyesmi, menjenek a picsába, milyen alapon diktál egy vevő a piacon?

Vissza: “www.nb1.hu”