Kubatov Simon Tiborról, Lipcseiről és Geráról is beszélt

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Kubatov Simon Tiborról, Lipcseiről és Geráról is beszélt

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.04.14. 16:33

Vénaszkenner írta:
BlancoAgilon38 írta:
adrenalin69 írta:Aztán emailt holnap ne írjál, hogy miért lettem újra ez vagy az!

Látod mennyire egy piti kis alak vagy? Ilyeneket előrángatsz, hogy miért szeretem Újpestet? Bazmeg, ha kell közzéteszem most, amit elküldtem neked is mailben, és nem tagadtam soha, senki előtt. Azt se, hogy túltoltam dolgokat. Érted az, hogy is? Nem csak neked. Egy kötekedő fasz vagy Laci, semmi több.
Személyes levelezésre utalni egy fórumon, ez az egyik legaljasabb dolog, amit el tudok képzelni. Na, megyek köpök egy hegyeset és szarok rád, te majom.
Életemben egyetlen mailt kaptál tőlem, gratulálok. Felfoghatatlan bunkóság, bmeg...

Rakd csak fel.

Akkor mi különbség lenne közte meg köztem? Engem kíméljen meg, aztán a többi hidegen hagy!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.04.14. 16:46

BlancoAgilon38 írta:
Vénaszkenner írta:
BlancoAgilon38 írta:Látod mennyire egy piti kis alak vagy? Ilyeneket előrángatsz, hogy miért szeretem Újpestet? Bazmeg, ha kell közzéteszem most, amit elküldtem neked is mailben, és nem tagadtam soha, senki előtt. Azt se, hogy túltoltam dolgokat. Érted az, hogy is? Nem csak neked. Egy kötekedő fasz vagy Laci, semmi több.
Személyes levelezésre utalni egy fórumon, ez az egyik legaljasabb dolog, amit el tudok képzelni. Na, megyek köpök egy hegyeset és szarok rád, te majom.
Életemben egyetlen mailt kaptál tőlem, gratulálok. Felfoghatatlan bunkóság, bmeg...

Rakd csak fel.

A kedvedért? A lófaszt a jó válasz. Aki számít, megkapta. Laci is.

Akkor csókold meg a seggemet.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.04.14. 19:53

ÚTON VAGYOK A TEMPLOMBA DE NEM TALÁLTAM KATOLIKUST ÚGYHOGY PROTESTÁNSBA MEGYEK ISTEN BOCSÁSS MEG
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

Xabi
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Xabi » 2017.04.14. 20:15

Szuper topik lett. Annyi értelme van, mint Kubatov tegnapi sajtótájékoztatójának :)
Küzdeni kell, csak Ferencváros!
"Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,Piros, fehér, zölddel írjuk fel az égre.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "

aszurkolo
Világsztár

HozzászólásSzerző: aszurkolo » 2017.04.14. 20:17

Xabi írta:Szuper topik lett. Annyi értelme van, mint Kubatov tegnapi sajtótájékoztatójának :)

Végigolvastam most én is, lehangoló ez az egész. Nem csoda hogy kiürült a fórum.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.14. 20:21

Xabi írta:Szuper topik lett. Annyi értelme van, mint Kubatov tegnapi sajtótájékoztatójának :)

Egyébként Csabesz, Kubatov kapcsán mit vársz? Akadémiai okfejtést? Jó, én is része voltam annak, hogy kissé átment a dolog csúnyába, de -és elnézést kérek-, tele lett a tököm pár dologgal. Pont itt jött ki, sajnálom.

Xabi
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Xabi » 2017.04.14. 20:35

BlancoAgilon38 írta:

Egyébként Csabesz, Kubatov kapcsán mit vársz? Akadémiai okfejtést? Jó, én is része voltam annak, hogy kissé átment a dolog csúnyába, de -és elnézést kérek-, tele lett a tököm pár dologgal. Pont itt jött ki, sajnálom.

Kubatovtól nem várok semmit, egy szarházi maffiózó politikus.
Ti viszont rendezhetnétek az ilyet privátban :) Mondjuk adrenalin usertárs kapcsán én is megjegyeztem többször is a Fradi-fóbiáját(mert van, kár tagadni), és sosem hittem volna,hogy ezt mondom, de Reginald viselkedett a legérettebben :D
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "

Xabi
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Xabi » 2017.04.14. 20:36

aszurkolo írta:

Végigolvastam most én is, lehangoló ez az egész. Nem csoda hogy kiürült a fórum.

Sajnos ez van, 15-20 user tarja életben. Régebben még egy fórumfocira is többen jöttünk össze.

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.04.14. 22:34

Vénaszkenner írta:ÚTON VAGYOK A TEMPLOMBA DE NEM TALÁLTAM KATOLIKUST ÚGYHOGY PROTESTÁNSBA MEGYEK ISTEN BOCSÁSS MEG

AZT KELL HOGY MONDJAM KEBASZOTT JÓ VOLT MÉG MINDIG ÚGY GONDOLOM HOGY POKOLBA MENNEK DE HOGY JOBBAN SZÓRAKOZNAK NÁLUNK AZ IS BIZTOS.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.04.14. 22:43

Kurva jó topik lett, remekül szórakoztam! :)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.04.14. 22:44

adrenalin69 írta:
BlancoAgilon38 írta:
adrenalin69 írta:Te meg aki mindenbe beleszól, hogy végre vegye már őt is észre valaki! Otthon le se szarnak? Itt kompenzálsz?

:D Lehet. De szerintem igaza van.

Rólad dettó ezt gondolom! Már megbocsáss Tibikém, de
1. Kit érdekel, hogy mi van szerinted?
2.Valami késztetést érzel, hogy a véleményed velem közöld?
3. Valami megbízást teljesítesz?

3. Kibaszott Soros már itt is? Faszom.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.14. 22:45

Cselszky írta:
adrenalin69 írta:
BlancoAgilon38 írta::D Lehet. De szerintem igaza van.

Rólad dettó ezt gondolom! Már megbocsáss Tibikém, de
1. Kit érdekel, hogy mi van szerinted?
2.Valami késztetést érzel, hogy a véleményed velem közöld?
3. Valami megbízást teljesítesz?

3. Kibaszott Soros már itt is? Faszom.

:D :D Ha megfizetik.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.04.15. 09:28

Xabi írta:
BlancoAgilon38 írta:
Xabi írta:Van bőr a képeden, hogy Simon Tibit a szádra veszed? Mit szólna Simi, ha látná a Klub hagyományai elleni ámokfutásodat, Te patkány? Takarodjatok, Palival együtt.

Simont is a helyére kellene kéne már tenni a szentek polcán. Elnézést érte, de szentként kezelitek, holott nem annyira kellene.

Nem volt szent, ezt senki nem állítja. Viszont a klubért és a szurkolókért tűzbe ment.

Csak hát a lényeget tekintve, ugye, labdarúgó lett volna vagy mifene. Annak azért nem volt kiemelkedő.
A menyasszonya, aki később a házas Borgulya ölében landolt, egy rokonom kolléganője volt Angyalföldön egy suliban. Onnan tudom, hogy Tibi a magánéletben sem volt egy smirglizett lélek. Nem fogom nyilvános fórumra leírni, mit tett, mert tartok a susogó házmesterektől, mindenesetre amit tett, az a leggyávább dolgok közé tartozik. Úgy halt meg, ahogy élt.
Az értékhanyatlás bizonyítéka, hogy egy olyan klubban, ahol Sárosi doktor vagy Albert vagy Varga a legenda, ott ilyenekkel egy fénybe állítanak egy Simon Tibort. Lipcsei esetében az ifjú évek és a lejátszott mérkőzésszám valamelyest indokolja. Bár ő meg intelligenciájánál fogva piríthatja az igényesebb fradisták orcáját. Nem túl jó reklám, ha ő beszél.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.04.15. 14:09

nyúl írta:
Xabi írta:
BlancoAgilon38 írta:Simont is a helyére kellene kéne már tenni a szentek polcán. Elnézést érte, de szentként kezelitek, holott nem annyira kellene.

Nem volt szent, ezt senki nem állítja. Viszont a klubért és a szurkolókért tűzbe ment.

Csak hát a lényeget tekintve, ugye, labdarúgó lett volna vagy mifene. Annak azért nem volt kiemelkedő.
A menyasszonya, aki később a házas Borgulya ölében landolt, egy rokonom kolléganője volt Angyalföldön egy suliban. Onnan tudom, hogy Tibi a magánéletben sem volt egy smirglizett lélek. Nem fogom nyilvános fórumra leírni, mit tett, mert tartok a susogó házmesterektől, mindenesetre amit tett, az a leggyávább dolgok közé tartozik. Úgy halt meg, ahogy élt.
Az értékhanyatlás bizonyítéka, hogy egy olyan klubban, ahol Sárosi doktor vagy Albert vagy Varga a legenda, ott ilyenekkel egy fénybe állítanak egy Simon Tibort. Lipcsei esetében az ifjú évek és a lejátszott mérkőzésszám valamelyest indokolja. Bár ő meg intelligenciájánál fogva piríthatja az igényesebb fradisták orcáját. Nem túl jó reklám, ha ő beszél.

ezek a kemény dolgok, az országos történetek a keresztnagymami műkörmösének a bérmanővérétől amit ha leírsz kinyúlsz
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.04.15. 15:31

nyúl írta:
Xabi írta:
BlancoAgilon38 írta:Simont is a helyére kellene kéne már tenni a szentek polcán. Elnézést érte, de szentként kezelitek, holott nem annyira kellene.

Engem egészen biztosan megnyertél ezzel a konkrétumokkal, száraz tényekkel teli hozzászólással.

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.04.15. 19:30

Sub Pop írta:Ha meg majd esetleg nem kell már Lipcsei a Fradinak, akkor mehet a Vasasba, hiszen egyébként is Vasas drukkerként került a Fradihoz.

Ne álmodj:P Minek jönne? Sok szakosztálya van a csapatnak,de lovas még mindig nincs :P :D
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

Vissza: “www.nb1.hu”