bomba85 írta:Szpari4Life írta:bomba85 írta:Miert, melyik NB1-es csapatnal GARANTALSZ elvonalbeli tagsagot a kovetkezo 20 evre?! Ebbol a szempontbol megkozeliteni a kerdest szerintem butasag....
Az, hogy a többi csapatnak sem kellene kapnia (ekkora) stadiont, az még nem válasz arra, hogy a Vasasnak miért kellene a megítéltnél nagyobbat.
Ja, OK. Csak nem lattam a hozzaszolasaidat, ahol tuntettel volna a "nagy" stadionok epitese miatt.... Azert ha mindent osszevetunk ez a befogadokepesseg eleg kicsi a klubhoz kepest ha a tobbi klubbal viszonyitjuk, ennyit akartam csak ebbol kihozni.
Akkor nem voltál elég figyelmes. Mondtam múltkor is, meg lehet tolni saját pénzből is és akkor lesz nagyobb, ahogyan kellett volna az egészet (nem csak a Vasasnál, hanem mindenütt).
Egyébként meg az idei szezonban nem volt olyan hazai Vasas-meccs, amikor ne fért volna el a közönség az új stadionban. Az idei évet tekintve meg 2500 felé sem ment egyszer sem a nézőszám - tudom nem saját stadion, stb. Szorozzuk meg kettővel, de még akkor is befértek. Márpedig kötve hiszem, hogy a következő húsz évben a mostani szezonnál átlagában jobb eredményt érne el a Vasas, ahhoz óriási egyeduralkodás kellene. Magyarul semmi nem indokolja a nagyobbat, hisz más célra Budapesten ott lesz a Puskás, ott van a Grupi, már ez a kettő is bőven elég "nagy" stadionnak. A Bozsikkal is ki tudja mi lesz.
Az teljesen más kérdés, hogy amit az MTK-pályával műveltek az szánalmas(mármint mennyiből mit értelemeben), ahogyan a felcsúti, kisvárdai, stb. projekt is, de ez még nem jogosít fel senkit arra, hogy magának is kérje.
Egyébként ennyi pénzből is lehetne nagyobb stadiont építeni, van nem egy példa rá.