Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben
A portugányok azért a következő hetekben még eldönhetik, hogy a farok csóválja-e a kutyát, mert szerintem a madeirai paradicsommadár még nem tett le arról, hogy játsszon a válogatottban, csak miután lapátra tetette Jézust.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
Javier Arizmendi írta:nyúl írta:Mi volt pontosan? Konfliktus Jézussal?Adamek írta:azért ez a CR7 búcsú igen szépre sikerült, igazi proli-cigó meló
elég hűen tükrözi a srác jellemét, tisztelet azért amit az edzőpályákon kitanult és aztán kitett a közönsége elé, de lett volna mit csiszolni a toronyban is
és senki nincs még mindig a holdkörében, aki rápisszegne, hogy ne már Krisz, ne told fullba
Szerintem sok sóhaj szakadt fel. Évek óta fék.
Lehet, hogy nélküle világbajnokok lettek volna Katarban. Amugy azért a keretben sem volt senki, ha bevallalta volna, hogy felszolaljon, hogy kezeljék már a helyén CR7-t, akármekkora sztár is volt korábban
Persze, aztán kirak Homelander a keretből is. Nem kockáztatott senki, várták hogy magától jöjjön rá.
CR viszont még most is elhiszi magáról, hogy a világ legjobbja, es üldözi az 1000 gólos határt. Úgy néz ki, a közeli hozzátartozói se tudják/akarják meggyőzni, hogy ideje befejezni. Mondjuk úgy 3-4 éve.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Szarka írta:Javier Arizmendi írta:nyúl írta:Mi volt pontosan? Konfliktus Jézussal?
Lehet, hogy nélküle világbajnokok lettek volna Katarban. Amugy azért a keretben sem volt senki, ha bevallalta volna, hogy felszolaljon, hogy kezeljék már a helyén CR7-t, akármekkora sztár is volt korábban
Persze, aztán kirak Homelander a keretből is. Nem kockáztatott senki, várták hogy magától jöjjön rá.
CR viszont még most is elhiszi magáról, hogy a világ legjobbja, es üldözi az 1000 gólos határt. Úgy néz ki, a közeli hozzátartozói se tudják/akarják meggyőzni, hogy ideje befejezni. Mondjuk úgy 3-4 éve.
mennyi kellene még ahhoz az 1000 gólhoz? szervezzenek le egy óceániai túrát, Vanuatu és társai ellen, mindent nekem kell kitalálni?!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
-
Javier Arizmendi
- Légiós
nyúl írta:Ezt nem hiszem. A spanyol, az angol, a francia és szerintem a döntős argentin válogatott is erősebb volt.Javier Arizmendi írta:nyúl írta:Mi volt pontosan? Konfliktus Jézussal?
Katarrol beszélek. Utaltam, mint a szart Pepet, de vele erősebb volt a védelem. Idén már hiányzott.
Adameknek, tudom, hogy CRnek az NLben voltak jó meccsei, amik a 22es vb után voltak, de már korábban is csak szupercserenek kellett volna.
ETO
-
Javier Arizmendi
- Légiós