Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Ma, 14:46

A portugányok azért a következő hetekben még eldönhetik, hogy a farok csóválja-e a kutyát, mert szerintem a madeirai paradicsommadár még nem tett le arról, hogy játsszon a válogatottban, csak miután lapátra tetette Jézust.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » Ma, 15:26

Javier Arizmendi írta:
nyúl írta:
Adamek írta:azért ez a CR7 búcsú igen szépre sikerült, igazi proli-cigó meló
elég hűen tükrözi a srác jellemét, tisztelet azért amit az edzőpályákon kitanult és aztán kitett a közönsége elé, de lett volna mit csiszolni a toronyban is
és senki nincs még mindig a holdkörében, aki rápisszegne, hogy ne már Krisz, ne told fullba
Mi volt pontosan? Konfliktus Jézussal?
Szerintem sok sóhaj szakadt fel. Évek óta fék.

Lehet, hogy nélküle világbajnokok lettek volna Katarban. Amugy azért a keretben sem volt senki, ha bevallalta volna, hogy felszolaljon, hogy kezeljék már a helyén CR7-t, akármekkora sztár is volt korábban

Persze, aztán kirak Homelander a keretből is. Nem kockáztatott senki, várták hogy magától jöjjön rá.
CR viszont még most is elhiszi magáról, hogy a világ legjobbja, es üldözi az 1000 gólos határt. Úgy néz ki, a közeli hozzátartozói se tudják/akarják meggyőzni, hogy ideje befejezni. Mondjuk úgy 3-4 éve.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Ma, 15:47

Szarka írta:
Javier Arizmendi írta:
nyúl írta:Mi volt pontosan? Konfliktus Jézussal?

Lehet, hogy nélküle világbajnokok lettek volna Katarban. Amugy azért a keretben sem volt senki, ha bevallalta volna, hogy felszolaljon, hogy kezeljék már a helyén CR7-t, akármekkora sztár is volt korábban

Persze, aztán kirak Homelander a keretből is. Nem kockáztatott senki, várták hogy magától jöjjön rá.
CR viszont még most is elhiszi magáról, hogy a világ legjobbja, es üldözi az 1000 gólos határt. Úgy néz ki, a közeli hozzátartozói se tudják/akarják meggyőzni, hogy ideje befejezni. Mondjuk úgy 3-4 éve.

mennyi kellene még ahhoz az 1000 gólhoz? szervezzenek le egy óceániai túrát, Vanuatu és társai ellen, mindent nekem kell kitalálni?!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Javier Arizmendi
Légiós

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Ma, 19:14

nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:
nyúl írta:Mi volt pontosan? Konfliktus Jézussal?

Ezt nem hiszem. A spanyol, az angol, a francia és szerintem a döntős argentin válogatott is erősebb volt.

Katarrol beszélek. Utaltam, mint a szart Pepet, de vele erősebb volt a védelem. Idén már hiányzott.
Adameknek, tudom, hogy CRnek az NLben voltak jó meccsei, amik a 22es vb után voltak, de már korábban is csak szupercserenek kellett volna.
ETO

Javier Arizmendi
Légiós

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 53 perccel ezelőtt

A papagáj megszorja a labancokat is
ETO

Vissza: “www.nb1.hu”