Szombati foci: Fradi-Vidi!
-
SuperDepor
- Moderátor
Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!
Mire letelt Bódog eltiltása - ha a Kispest ma legalább döntetlent játszik - szépen a kiesőhelyre kerülnek. Megérte rángatni a játékvezetőt, bármilyen is volt.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Adamek
- Flegma
menő a zegi gyep, hülyeség volt a nyáron ráengedni a kecskéket
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
SuperDepor
- Moderátor
az újpestiek hajóval mennek a freadi meccsre, hátha nem Vác felé indultak
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Adamek
- Flegma
SuperDepor írta:Mire letelt Bódog eltiltása - ha a Kispest ma legalább döntetlent játszik - szépen a kiesőhelyre kerülnek. Megérte rángatni a játékvezetőt, bármilyen is volt.
a dönci kevés a Honvédnek az előzéshez
na meg a ZTE is a Tiregy mögött marad, max osztályozós hely nézhet ki nekik a forduló után
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
SuperDepor
- Moderátor
Adamek írta:SuperDepor írta:Mire letelt Bódog eltiltása - ha a Kispest ma legalább döntetlent játszik - szépen a kiesőhelyre kerülnek. Megérte rángatni a játékvezetőt, bármilyen is volt.
na meg a ZTE is a Tiregy mögött marad, max osztályozós hely nézhet ki nekik a forduló után
Az osztályozót elfelejtettem
-
Javier Arizmendi
- Sztár
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Mire letelt Bódog eltiltása - ha a Kispest ma legalább döntetlent játszik - szépen a kiesőhelyre kerülnek. Megérte rángatni a játékvezetőt, bármilyen is volt.
Az osztályozót elfelejtettem
el is kéne felejteni ebben a formában
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Te jó ég, hogy ért hozzá ez a Zakariás!
- Adamek
- Flegma
úgy hiányzott már nekünk ez a Birsalmásovics, mint egy falat szar
Adamek írta:úgy hiányzott már nekünk ez a Birsalmásovics, mint egy falat szar
Körülményes. Kis Lisztes pedig úgy lő, mint az apja Stuttgart előtt.
-
Cselszky
- Aranylabdás
nyúl írta:Te jó ég, hogy ért hozzá ez a Zakariás!
Néha nagyon szép dolgai vannak, máskor meg ilyenek. Valahogy süt a megmozdulásaiból egy alapvető képzetlenség, sutaság, a jó mozzanataiban is van valami esetlegesség. Kispályán fociztam néha hasonló arcokkal, akik képesek voltak olykor ficakot találni majdnem a félpályáról, miközben rendszeresen rúgtak lyukat vagy belsőztek mellé ziccereket 2 méterről üres kapura, amiket a csere cseréje is simán begurított.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
- Adamek
- Flegma
Cselszky írta:nyúl írta:Te jó ég, hogy ért hozzá ez a Zakariás!
Néha nagyon szép dolgai vannak, máskor meg ilyenek. Valahogy süt a megmozdulásaiból egy alapvető képzetlenség, sutaság, a jó mozzanataiban is van valami esetlegesség. Kispályán fociztam néha hasonló arcokkal, akik képesek voltak olykor ficakot találni majdnem a félpályáról, miközben rendszeresen rúgtak lyukat vagy belsőztek mellé ziccereket 2 méterről üres kapura, amiket a csere cseréje is simán begurított.
iszonyat hullámzó a teljesítménye, ha elveszíti majd a sebességét talán nem kell ennyit a pályán látni majd
az a baj, hogy ma voltak nála képzetlenebbnek látszók is, pl. Keita egy passza sem ment jó helyre, a szerb teniszező viccnek is rossz volt, a közvetlen védelem amit a góloknál művelt az kabaré volt, a második előtt 3-4 felszabadítási próbálkozás maradt a tizenhatoson belül, Gomez és a holland is nagyon béna volt végig
otthon még nem nyertünk idén, folytatódik a tavalyi hazai kabaré
tegnap kint voltunk a Zvezda-Partizan meccsen, hazaértünk meg kellett most néznem a Paks-Loki összefoglalóját, hogy focit is lássak a hétvégéről
-
Cselszky
- Aranylabdás
Mech írta:tegnap kint voltunk a Zvezda-Partizan meccsen, hazaértünk meg kellett most néznem a Paks-Loki összefoglalóját, hogy focit is lássak a hétvégéről
Elképzelni nem tudom, mit művelhettek a szerbek, ha ahhoz képest a paksi meccs focinak minősült.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
Cselszky írta:Mech írta:tegnap kint voltunk a Zvezda-Partizan meccsen, hazaértünk meg kellett most néznem a Paks-Loki összefoglalóját, hogy focit is lássak a hétvégéről
Elképzelni nem tudom, mit művelhettek a szerbek, ha ahhoz képest a paksi meccs focinak minősült.
borzalmas színvonal volt, különösen a Partizan volt ótvar, ezek nem lennének dobogón az nb1-ben ebben biztos vagyok
olyan ügyetlen fekáik vannak ezeknek a szerbeknek mint nálunk 20-25 éve amikor bejöttek az első példányok Kispestre
nyilván a lelátó 10/10 volt, de hát ezek se a szép fociért járnak ki az k. élet
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Mech írta:Cselszky írta:Mech írta:tegnap kint voltunk a Zvezda-Partizan meccsen, hazaértünk meg kellett most néznem a Paks-Loki összefoglalóját, hogy focit is lássak a hétvégéről
borzalmas színvonal volt, különösen a Partizan volt ótvar, ezek nem lennének dobogón az nb1-ben ebben biztos vagyok
olyan ügyetlen fekáik vannak ezeknek a szerbeknek mint nálunk 20-25 éve amikor bejöttek az első példányok Kispestre
Mladics molinó felveszi a versenyt a fradista agyonverunk bannerrel
ETO
Javier Arizmendi írta:Mech írta:Cselszky írta:Elképzelni nem tudom, mit művelhettek a szerbek, ha ahhoz képest a paksi meccs focinak minősült.
Mladics molinó felveszi a versenyt a fradista agyonverunk bannerrel
ja elég beteg volt, egyszerre éltették a partizanosokkal, de utána a vendégek kihúzták valami olyan kiírást, hogy olyan embert éltettek aki amikor hatalmon volt még ellenségük volt valamiért (de annyira nem értettem nyilván)