SuperDepor írta:Zöld négerek kapusa miket fog meg....... portugál 2 osztályban véd
40 éves, Haliba beférne! Király kapuskorban van!
SuperDepor írta:Zöld négerek kapusa miket fog meg....... portugál 2 osztályban véd
SuperDepor írta:Szarka írta:SuperDepor írta:A japánok kapusa néger és úgy hívják, hogy Suzuki.
Ezek szerint neked még új infó volt :)
Valószínűleg fogok még erdekesekeet kérdezni mert alig nézem
nyúl írta:SuperDepor írta:Zöld négerek kapusa miket fog meg....... portugál 2 osztályban véd
Ezzel a meccsel terveztem a nézői debütálást. Kár volt.
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Zöld négerek kapusa miket fog meg....... portugál 2 osztályban véd
Szarka írta:SuperDepor írta:Szarka írta:Ezek szerint neked még új infó volt :)
Valószínűleg fogok még erdekesekeet kérdezni mert alig nézem
Nem leszólásként írtam, csak lassan 4 éve véd a vlogatottban. Már szóba hozták anno a ManUniteddel is pár éve, én azt hiszem akkor hallottam róla először.
Japán anyja van, ghánai apja, és az USA-ban született, szóval 3 válogatottat is választhatott volna. Japánban élnek, és az anyja nevét vette fel , mert Japánban jobban boldogul ha helyi neve van.
RC írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Zöld négerek kapusa miket fog meg....... portugál 2 osztályban véd
Megy Diósgyőrbe Suzukival B-)
SuperDepor írta:Születőben az újabb meglepetés. Bár az igazi meglepetés egy jó meccs lenne
Szarka írta:Stopira akkor nem lép pályára.
Szép volt!Maradonapoli írta:A zöld fogú 40-es kapus élete meccsét játszotta! Közben lenyomoztam - mert egy ilyen után megérdemli - Portugáliában is csak a másodosztályú középcsapatokban szerepelt - egyszer sem lépett pálya az élvonalban, pályafutása csúcsa a ciprusi liga, meg ott egy kupagyőzelem.
Szarka írta:Ez jellemző a spanyol csapat javára. 93. perc, Yamal passzol Pedrinek, aki nyugodtan, helyben állva várja. Még a véghajrában is lassú, biztos passzos labdafelhozatal, másnak átadott felelősség. Egy 17 éves gyereknek van csak töke, hogy bevállaljon egy cselt, vagy egyáltalán mozogjon bakker...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég