Maradonapoli írta:Adamek írta:eddig Mexikót láttam a legerősebb csapatnak a VB-n
én Dél-Afrikát a leggyengébbnek, de ezen nem veszünk össze
azért nálam még ők is dobogósok
Maradonapoli írta:Adamek írta:eddig Mexikót láttam a legerősebb csapatnak a VB-n
én Dél-Afrikát a leggyengébbnek, de ezen nem veszünk össze
Szarka írta:Már írtam volna hogy eddig 2ből kettő a VB-n, erre nézem a csehekre tippeltem a 2-1-et ....
Adamek írta:Szarka írta:Már írtam volna hogy eddig 2ből kettő a VB-n, erre nézem a csehekre tippeltem a 2-1-et ....
sok mindent kinéztem ebből a meccsből (leginkább egy rémesen uncsi ikszet) de a sótlan cseszkó győzelmet véletlen sem
igazi balfék brigád, nem lepne meg az se ha csoport negyedikként végeznék egyetlen ponttal
Szarka írta:Na, lapokra kellett volna fogadni, 3. piros a meccsen.
Mech írta:Adamek írta:Szarka írta:Már írtam volna hogy eddig 2ből kettő a VB-n, erre nézem a csehekre tippeltem a 2-1-et ....
sok mindent kinéztem ebből a meccsből (leginkább egy rémesen uncsi ikszet) de a sótlan cseszkó győzelmet véletlen sem
igazi balfék brigád, nem lepne meg az se ha csoport negyedikként végeznék egyetlen ponttal
az a vicc, hogy az új lebonyolítással, ha süd afrikát verik 2-3 góllal kizárt, hogy 3 ponttal és 0-s gólkülivel kiessenek
SuperDepor írta:Kanada Bosznia meccs miatt már most rágom mind a 20 körmömet, annyira izgalmasnak ígérkezik.
SuperDepor írta:Kanada Bosznia meccs miatt már most rágom mind a 20 körmömet, annyira izgalmasnak ígérkezik.
Mech írta:SuperDepor írta:Kanada Bosznia meccs miatt már most rágom mind a 20 körmömet, annyira izgalmasnak ígérkezik.
szerintem jobb lesz, mint a tegnapi mehikó meccs
SuperDepor írta:Mech írta:SuperDepor írta:Kanada Bosznia meccs miatt már most rágom mind a 20 körmömet, annyira izgalmasnak ígérkezik.
Egy megye kettes meccs is lehet jó és izgalmas, régen sokkal több élményt adott egy mérkőzés- nem azt mondom, h régen minden jobb volt, mert ezt a mondatot nagyon utálom -. Manapság alig bírok végignézni egy olyan meccset ahol nem vagyok érzelmileg érintett (DVTK, magyar válogatott) és van egy olyan sejtésem, h bővelkedni fog a vb a szar meccsekben. A csúcsok csúcsa az lesz, amikor két olyan csapat játszik majd - nemzettől függetlenül - ahol mindkettőnek elég a döntetlen a továbbjutáshoz.
SuperDepor írta:Mech írta:SuperDepor írta:Kanada Bosznia meccs miatt már most rágom mind a 20 körmömet, annyira izgalmasnak ígérkezik.
Egy megye kettes meccs is lehet jó és izgalmas, régen sokkal több élményt adott egy mérkőzés- nem azt mondom, h régen minden jobb volt, mert ezt a mondatot nagyon utálom -. Manapság alig bírok végignézni egy olyan meccset ahol nem vagyok érzelmileg érintett (DVTK, magyar válogatott) és van egy olyan sejtésem, h bővelkedni fog a vb a szar meccsekben. A csúcsok csúcsa az lesz, amikor két olyan csapat játszik majd - nemzettől függetlenül - ahol mindkettőnek elég a döntetlen a továbbjutáshoz.
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Mech írta:szerintem jobb lesz, mint a tegnapi mehikó meccs
sportfogadóként örülhetnél az ilyennek :)
Adamek írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Egy megye kettes meccs is lehet jó és izgalmas, régen sokkal több élményt adott egy mérkőzés- nem azt mondom, h régen minden jobb volt, mert ezt a mondatot nagyon utálom -. Manapság alig bírok végignézni egy olyan meccset ahol nem vagyok érzelmileg érintett (DVTK, magyar válogatott) és van egy olyan sejtésem, h bővelkedni fog a vb a szar meccsekben. A csúcsok csúcsa az lesz, amikor két olyan csapat játszik majd - nemzettől függetlenül - ahol mindkettőnek elég a döntetlen a továbbjutáshoz.
sportfogadóként örülhetnél az ilyennek :)
mi a mai ravasz megérzésed kismester?
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:sportfogadóként örülhetnél az ilyennek :)
mi a mai ravasz megérzésed kismester?
csak egy sima 0,5-ös overt tettem az esti meg a hajnali meccsre is kötésben, 1,2-ért adták
lehet lesz több gól is, de nem akarok azon fosni, hogy betudják-e gyötörni, egyik csapat sem a foci krémje...
ill. hajnalban nem is akarok fenn lenni azért, hogy kimentsem a lóvét, ha rossz irányba mennének a dolgok...
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:mi a mai ravasz megérzésed kismester?
csak egy sima 0,5-ös overt tettem az esti meg a hajnali meccsre is kötésben, 1,2-ért adták
lehet lesz több gól is, de nem akarok azon fosni, hogy betudják-e gyötörni, egyik csapat sem a foci krémje...
ill. hajnalban nem is akarok fenn lenni azért, hogy kimentsem a lóvét, ha rossz irányba mennének a dolgok...
bölcs vagy mint Yoda mester, ravasz mint Dzsoki, erős mint Góliát a bútorszállító
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:csak egy sima 0,5-ös overt tettem az esti meg a hajnali meccsre is kötésben, 1,2-ért adták
bölcs vagy mint Yoda mester, ravasz mint Dzsoki, erős mint Góliát a bútorszállító
Megtisztelsz Mester! Remélem ezek után nem esek pofára a macskakőre, mint valami éjszakai pillangó.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:bölcs vagy mint Yoda mester, ravasz mint Dzsoki, erős mint Góliát a bútorszállító
Megtisztelsz Mester! Remélem ezek után nem esek pofára a macskakőre, mint valami éjszakai pillangó.
hány petákot buknàl?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 43 vendég