Iraolát megkereste a Milan. Már-már abszurd helyzet, de bizonyos tekintetben visszalépésnek tűnhetne. Nagyobb múlt és szurkolótábor, de egy rogyadozó stadion, jóval kevesebb büdzsé, és meg BL sincs.
Siralmas helyzetben van a Milan.
BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen
Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Szarka írta:Iraolát megkereste a Milan. Már-már abszurd helyzet, de bizonyos tekintetben visszalépésnek tűnhetne. Nagyobb múlt és szurkolótábor, de egy rogyadozó stadion, jóval kevesebb büdzsé, és meg BL sincs.
Siralmas helyzetben van a Milan.
most írják, hogy 21 millába fájt a vezetőség röptetése a Milánóban, ami egy dígó csapatnál elég komoly tétel
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
-
Cselszky
- Aranylabdás
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:A Wolfenstein is alászállt. 4. számú Dárdainak még lehet jó is lesz a dolog rehab után, a gernyó nb2-ben kamillázni, amúgy lehet picsán rúgták volna.
na ez az év kurva ciki meló volt a farkatlanoktól
oké, hogy már nem követem annyira a focit, mint 15-20 éve, de a mai kezdőjükből 2 ember volt "ismerős", Eriksen meg a szloták védő gyerek, a többiről asse tudtam kik, mit akartak ezek a bundásban?
Nekem 3, a fenti kettő mellett Svanberg, rá még a Serie A-ból emlékszem.
Mini Dárdájnak nagy szívás, anno azzal ment el a Herthából, hogy ő nem akarja a Bundes 2-ben tolni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Cselszky írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:na ez az év kurva ciki meló volt a farkatlanoktól
oké, hogy már nem követem annyira a focit, mint 15-20 éve, de a mai kezdőjükből 2 ember volt "ismerős", Eriksen meg a szloták védő gyerek, a többiről asse tudtam kik, mit akartak ezek a bundásban?
Nekem 3, a fenti kettő mellett Svanberg, rá még a Serie A-ból emlékszem.
Mini Dárdájnak nagy szívás, anno azzal ment el a Herthából, hogy ő nem akarja a Bundes 2-ben tolni.
a svéd gyanús volt, de lusta voltam, hogy rákeressek :)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach