alehndr írta:A pofám leszakad, hogy ezek még 2 hetet Törökországban is készülhettek, mert az itteni körülmények nem megfelelőek. El kell engedni ezt a sztorit már...
de mi a rossebbet kell egy köpésre ennyit készülni?
alehndr írta:A pofám leszakad, hogy ezek még 2 hetet Törökországban is készülhettek, mert az itteni körülmények nem megfelelőek. El kell engedni ezt a sztorit már...
Maradonapoli írta:Adamek írta:Cselszky írta:Véber Gyuri nyugodtan lemondhatna. Semmivel nem jobbak, mint Mátyus idején.
Úgy tűnik, a Balmaz megkezdte a tavaszi ponthullajtó időszakát, csakúgy mint tavaly. Időközben kiderülhetett, hogy anyagilag mégiscsak erős lenne az NB 1. Nem is baj persze.
Feczkó nyáron jöhetne a Lokiba.
ez az NB2 legalább akkora szarzsák mint az NB1
nem is tudom mi lenne ha hirtelen visszabővítenék 16 csapatosra ezt a katyvaszt, Balmaz, PUFI, Soroksár - a legnagyobb név a háromévente megszűnő Vác lenne
A csútot így sem ússzuk meg, de fogadni sem mernék, hogy ki jön velük... a Vácban reménykedem, egyből kizúgnának -már ha be tudnák fejezni a szezont - de legalább nem fidesznyikek, persze aztán menne a vándorcirkusz is velük, de hát még így is inkább ők
SuperDepor írta:Cselszky írta:Véber Gyuri nyugodtan lemondhatna. Semmivel nem jobbak, mint Mátyus idején.
Úgy tűnik, a Balmaz megkezdte a tavaszi ponthullajtó időszakát, csakúgy mint tavaly. Időközben kiderülhetett, hogy anyagilag mégiscsak erős lenne az NB 1. Nem is baj persze.
a végén nem lesz egy NB1-es csapat sem Hajdúban :) ?
Cselszky írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:Véber Gyuri nyugodtan lemondhatna. Semmivel nem jobbak, mint Mátyus idején.
a végén nem lesz egy NB1-es csapat sem Hajdúban :) ?
Lehet, de nekem nem humoros. Persze értem én, hogy nagy az arcod a Kövesd miatt.
:)
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:ez az NB2 legalább akkora szarzsák mint az NB1
nem is tudom mi lenne ha hirtelen visszabővítenék 16 csapatosra ezt a katyvaszt, Balmaz, PUFI, Soroksár - a legnagyobb név a háromévente megszűnő Vác lenne
A csútot így sem ússzuk meg, de fogadni sem mernék, hogy ki jön velük... a Vácban reménykedem, egyből kizúgnának -már ha be tudnák fejezni a szezont - de legalább nem fidesznyikek, persze aztán menne a vándorcirkusz is velük, de hát még így is inkább ők
hogyne úsznánk meg, ők feljutnak
Cselszky írta:Véber Gyuri nyugodtan lemondhatna. Semmivel nem jobbak, mint Mátyus idején.
adrenalin69 írta:SuperDepor írta:adrenalin69 írta:Az nem geciség, hogy pont Sopronban mutogat egész meccsen? Azt kapta a zsírdisznó amit érdemelt! Sajnos nem rúgták pofán!
ezt nem tutdtam
Ja! Evvel már nem dicsekedtek! Mellesleg a második góljuk utàn kezdte igen látványosan a mutogatást és ezért locsolták le sörrel és köpték le!
Szpari4Life írta:Cselszky írta:Véber Gyuri nyugodtan lemondhatna. Semmivel nem jobbak, mint Mátyus idején.
Viszont fordítva sem igaz. Csak már elérhető célok sincsenek. Visszanéztem a meccset. Nem az edző a hibás, egyszerűen leszarják a játékosok, nem érdekli őket, hisz tudják, hogy nyáron repülnek. Addig meg megpróbálják még Gyurit is megbuktatni, mert ő nem asszisztál ehhez. Persze vannak kivételek, Törteiről például nem tudom elképzelni, hogy ebben benne lenne. Ősszel és télen is megmondtam (nem csak én), hogy nincs középpályánk, igazolni kellett volna. Azóta már a maradék akarat is elment és teljesen céltalan szar az egész. Gyurit nem okolom, tisztességesen felkészíti a csapatot, próbálja meccs közben is tüzelni őket, de nem állhat be helyettük. Bebizonyosodott, hogy az NB1-ből kibukott játékosok már nem elegek az NB2 első feléhez sem. Pár éve még bajnokságot lehetett velük nyerni. Szerintem nincs értelme az edzőcserének, ez már teljesen elment, idén már senki sem tudna értékelhetőt felmutatni, a kereten változtatni kell úgyis a nyáron, de annak semmi értelme, ha minden évben a nulláról indulunk, legalább az edző maradjon. Másrészt meg akkor az fog beteljesedni, amit ezek a szarháziak akarnak. Az ilyen játékosok inkább vonuljanak vissza.
Egyedül egy esetben engedném el Vébert, ha az általad is említett Feczkó ülne le a padra.
extex írta:adrenalin69 írta:SuperDepor írta:ezt nem tutdtam
Ja! Evvel már nem dicsekedtek! Mellesleg a második góljuk utàn kezdte igen látványosan a mutogatást és ezért locsolták le sörrel és köpték le!
Azért az, hogy mutogat, reklamál, nálam nincs egy súlyban a másik leköpésével, leöntésével. Pintér tapló, ez nem vitás. De a libikókán ebbena szituban ő van felül.
cain írta:Blowfish írta:Az ilyen apróságok miatt élvezetesebb számomra egy nb2 is, mint bármelyik nyugati topliga :) Plusz most a Vác is remekül teljesít.
ne vicceljünk már, megesett ez ancelottival is berlinben pár hete. :]
dingo írta:cain írta:Blowfish írta:Az ilyen apróságok miatt élvezetesebb számomra egy nb2 is, mint bármelyik nyugati topliga :) Plusz most a Vác is remekül teljesít.
Most felvetődött bennem az az irodalomórán gyakran hallott kérdés: Vajon mire gondolt a költő?
RC írta:cain írta:Blowfish írta:Az ilyen apróságok miatt élvezetesebb számomra egy nb2 is, mint bármelyik nyugati topliga :) Plusz most a Vác is remekül teljesít.
Most már Ancelotti szintjén van Pintér.
extex írta:adrenalin69 írta:SuperDepor írta:ezt nem tutdtam
Azért az, hogy mutogat, reklamál, nálam nincs egy súlyban a másik leköpésével, leöntésével. Pintér tapló, ez nem vitás. De a libikókán ebbena szituban ő van felül.
Cselszky írta:Szpari4Life írta:Cselszky írta:Véber Gyuri nyugodtan lemondhatna. Semmivel nem jobbak, mint Mátyus idején.
Viszont fordítva sem igaz. Csak már elérhető célok sincsenek. Visszanéztem a meccset. Nem az edző a hibás, egyszerűen leszarják a játékosok, nem érdekli őket, hisz tudják, hogy nyáron repülnek. Addig meg megpróbálják még Gyurit is megbuktatni, mert ő nem asszisztál ehhez. Persze vannak kivételek, Törteiről például nem tudom elképzelni, hogy ebben benne lenne. Ősszel és télen is megmondtam (nem csak én), hogy nincs középpályánk, igazolni kellett volna. Azóta már a maradék akarat is elment és teljesen céltalan szar az egész. Gyurit nem okolom, tisztességesen felkészíti a csapatot, próbálja meccs közben is tüzelni őket, de nem állhat be helyettük. Bebizonyosodott, hogy az NB1-ből kibukott játékosok már nem elegek az NB2 első feléhez sem. Pár éve még bajnokságot lehetett velük nyerni. Szerintem nincs értelme az edzőcserének, ez már teljesen elment, idén már senki sem tudna értékelhetőt felmutatni, a kereten változtatni kell úgyis a nyáron, de annak semmi értelme, ha minden évben a nulláról indulunk, legalább az edző maradjon. Másrészt meg akkor az fog beteljesedni, amit ezek a szarháziak akarnak. Az ilyen játékosok inkább vonuljanak vissza.
Egyedül egy esetben engedném el Vébert, ha az általad is említett Feczkó ülne le a padra.
De ha ez ennyire világos, akkor Véber igenis asszisztál hozzá. Ha az van, amit mondasz, tehát, hogy a játékosok nem hajlandóak küzdeni, akkor is azt gondolnám tisztességesnek Véber részéről, ha minimum felajánlaná a lemondását. Ezzel védhetné a szakmai integritását (ha van ilyenje), jelezné, hogy nem akarja a nevét adni a történtekhez. Hiszen egyébként mi értelme az ő munkájának? Jelen állapotban tökéletesen értelmetlen. A látszat: csak azért marad, hogy felvehesse a fizetését, miközben pontosan tudja, hogy a munkája eredménytelenségre van ítélve. Vajon ez csak látszat?
Szpari4Life írta:Cselszky írta:Szpari4Life írta:Viszont fordítva sem igaz. Csak már elérhető célok sincsenek. Visszanéztem a meccset. Nem az edző a hibás, egyszerűen leszarják a játékosok, nem érdekli őket, hisz tudják, hogy nyáron repülnek. Addig meg megpróbálják még Gyurit is megbuktatni, mert ő nem asszisztál ehhez. Persze vannak kivételek, Törteiről például nem tudom elképzelni, hogy ebben benne lenne. Ősszel és télen is megmondtam (nem csak én), hogy nincs középpályánk, igazolni kellett volna. Azóta már a maradék akarat is elment és teljesen céltalan szar az egész. Gyurit nem okolom, tisztességesen felkészíti a csapatot, próbálja meccs közben is tüzelni őket, de nem állhat be helyettük. Bebizonyosodott, hogy az NB1-ből kibukott játékosok már nem elegek az NB2 első feléhez sem. Pár éve még bajnokságot lehetett velük nyerni. Szerintem nincs értelme az edzőcserének, ez már teljesen elment, idén már senki sem tudna értékelhetőt felmutatni, a kereten változtatni kell úgyis a nyáron, de annak semmi értelme, ha minden évben a nulláról indulunk, legalább az edző maradjon. Másrészt meg akkor az fog beteljesedni, amit ezek a szarháziak akarnak. Az ilyen játékosok inkább vonuljanak vissza.
De ha ez ennyire világos, akkor Véber igenis asszisztál hozzá. Ha az van, amit mondasz, tehát, hogy a játékosok nem hajlandóak küzdeni, akkor is azt gondolnám tisztességesnek Véber részéről, ha minimum felajánlaná a lemondását. Ezzel védhetné a szakmai integritását (ha van ilyenje), jelezné, hogy nem akarja a nevét adni a történtekhez. Hiszen egyébként mi értelme az ő munkájának? Jelen állapotban tökéletesen értelmetlen. A látszat: csak azért marad, hogy felvehesse a fizetését, miközben pontosan tudja, hogy a munkája eredménytelenségre van ítélve. Vajon ez csak látszat?
"Vagy nem értek hozzá, és botrány, hogy mit csinálok szakmailag - bár nem akarom ezt hinni, vagy tényleg nem tudnak futballozni a játékosok, de ezt sem akarom elhinni, vagy van valami harmadik erő, de egyszerűen nem stimmel valami. Bármit próbálunk, bármit csinálunk, bármit mondunk, süket fülekre talál. Megértem a közönséget, ezt nem lehet elfogadni! Folyamatosan csak abban bízunk, hogy majd, majd, majd, de mégsem. Nyilván lesz a vezetőséggel egy beszélgetés, meglátjuk. " - ezt nyilatkozta Gyuri a meccs után. Szerintem ez korrekt és talán a lemondásának felajánlása is érthető ezalatt.
Nehéz kérdés ez, hisz a vezetőség már a télen elengedte az idei évet - nem erősített érdemben, valamint úgy fogalmazott, hogy nem a feljutás dönt Gyuri sorsáról a nyáron. Valószínűleg csak azért célozták meg az első két helyet szóban, hogy ne legyen hőzöngés szurkolói részről amiatt, hogy akkor minek van fizetve a sok "klasszis". Véber számára annyi célt tűztek ki, hogy lépjen előrébb a csapat játékban. Viszont ami már az ősszel megmutatkozott, az a tavasszal bebizonyosodott. Ez a csapat alkalmatlan nézhető futballra. Nincs középpálya. Nem tudok jelen pillanatban olyan edzőt, aki ezt a csapatot játszatni tudná. Mátyus lemondásánál azért nem fogadtam el a keret hiányosságát kifogásképp, mert ő rakta össze, az ő kérésére érkeztek ezek a játékosok. Itt most más a helyzet. Jó edzőnek tartom Mátyust és Vébert is, előbbi bármelyik NB1-es csapatot bent tudta volna tartani, ha télen kinevezik, míg utóbbi az egyik legjobb ember egy támadószellemű, feljutásért harcoló csapat összerakásához.
Maradonapoli írta:Szpari4Life írta:Cselszky írta:De ha ez ennyire világos, akkor Véber igenis asszisztál hozzá. Ha az van, amit mondasz, tehát, hogy a játékosok nem hajlandóak küzdeni, akkor is azt gondolnám tisztességesnek Véber részéről, ha minimum felajánlaná a lemondását. Ezzel védhetné a szakmai integritását (ha van ilyenje), jelezné, hogy nem akarja a nevét adni a történtekhez. Hiszen egyébként mi értelme az ő munkájának? Jelen állapotban tökéletesen értelmetlen. A látszat: csak azért marad, hogy felvehesse a fizetését, miközben pontosan tudja, hogy a munkája eredménytelenségre van ítélve. Vajon ez csak látszat?
"Vagy nem értek hozzá, és botrány, hogy mit csinálok szakmailag - bár nem akarom ezt hinni, vagy tényleg nem tudnak futballozni a játékosok, de ezt sem akarom elhinni, vagy van valami harmadik erő, de egyszerűen nem stimmel valami. Bármit próbálunk, bármit csinálunk, bármit mondunk, süket fülekre talál. Megértem a közönséget, ezt nem lehet elfogadni! Folyamatosan csak abban bízunk, hogy majd, majd, majd, de mégsem. Nyilván lesz a vezetőséggel egy beszélgetés, meglátjuk. " - ezt nyilatkozta Gyuri a meccs után. Szerintem ez korrekt és talán a lemondásának felajánlása is érthető ezalatt.
Nehéz kérdés ez, hisz a vezetőség már a télen elengedte az idei évet - nem erősített érdemben, valamint úgy fogalmazott, hogy nem a feljutás dönt Gyuri sorsáról a nyáron. Valószínűleg csak azért célozták meg az első két helyet szóban, hogy ne legyen hőzöngés szurkolói részről amiatt, hogy akkor minek van fizetve a sok "klasszis". Véber számára annyi célt tűztek ki, hogy lépjen előrébb a csapat játékban. Viszont ami már az ősszel megmutatkozott, az a tavasszal bebizonyosodott. Ez a csapat alkalmatlan nézhető futballra. Nincs középpálya. Nem tudok jelen pillanatban olyan edzőt, aki ezt a csapatot játszatni tudná. Mátyus lemondásánál azért nem fogadtam el a keret hiányosságát kifogásképp, mert ő rakta össze, az ő kérésére érkeztek ezek a játékosok. Itt most más a helyzet. Jó edzőnek tartom Mátyust és Vébert is, előbbi bármelyik NB1-es csapatot bent tudta volna tartani, ha télen kinevezik, míg utóbbi az egyik legjobb ember egy támadószellemű, feljutásért harcoló csapat összerakásához.
Sztem Gyuri a stílusával nem sok új havert szerzett magának, nem lehet, hogy már a buktatására játszanak a legények?
Szpari4Life írta:Én is erre tippelek. Elérhető célok már nincsenek és mivel az elvárások nem teljesültek, nyáron úgyis repül a brigád. Így már dolgozni sem akarnak, meg hát ha Gyurit legkésőbb a nyáron kirakják, akkor az új edzőnél még lehet el tudják magukat adni újabb egy évre páran. Persze azt nem nézem ki belőlük, hogy ennyire előre tudnak gondolkozni.
Nálam aki maradna az Törtei, Rubus, Szokol, Sinanovic, Dragóner(mondjuk ő csak kölcsönben van), Rudolf, Takács, meg esetleg Tisza. A többi lapát.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég