Savaria1919 írta:https://www.skysports.com/football/news/11095/13509963/vincent-kompany-bayern-munich-boss-says-jose-mourinho-made-huge-mistake-with-comments-on-vinicius-jr-over-alleged-racism
Kampány Vince tolt egy 12 perces monológot a rasszizmusról, belekeverve Magyarországot: "Vannak játékosok Magyarországon, Bulgáriában, Szerbiában, akiknek, ha valami történik velük, és fekete bőrűek, akkor esélyük sincs semmiféle támogatásra."
A tróger huhogáson kívül, ami szerencsére marginális jelenség és csak a szelektív hallású Moniz rendezett belőle nagyjelenetet, nem emlékszem színesbőrűeket érintő rasszista beszólásokra, incidensekre az utóbbi évekből.
Arra viszont igen, amikor a magukat felsőbbrendűnek képzelő angolok kifütyülték a himnuszunkat Wolverhamptonban. Aztán szépen hazasétáltak 0-4-nél.
Szóval legalább tájékozódjon ez a belga jóember, mielőtt komplett országot bélyegez meg.
menjen már a f*szba az a makákó
jut eszembe! szép volt minap a Sabariás cikk a nerzetisporton, egyből gondoltam, hogy te írád és amikor rakattintottam - így legyen eurolottó ötösöm - be is bizonyosodott! csak azért nem írtam ott, mert már évek óta kitiltottak azok a buzeránsok!