Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.15. 00:35

megint király volt a VAR
ilyen kezezésért befújni a tizit több mint nagyvonalú, egy méteren belül kétszer pattant meg irányváltoztatásokkal a labda
aztán a taposós eset itt piros (jogosan), a másik meccsen két ilyen szitu volt, mindkettő csak sárga, az albínó dió térdre talpalt egy képzeletbeli labda helyett, a másik kiváló ütemérzékű ifjonc meg bokát zúzott pont mint a mi niggerünk
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.02.15. 08:06

Bognár a szokásos vigyorgós nyilatkozatába - "ma minden ellenünk volt csak a Diósgyőr nem...." -beleszőhette volna, h csapatának a védelme még a diósgyőritől is gyengébb, pedig nincs magasan a léc. Az első gólunknál a jobb oldali úgy hagyta magára a lassú horvát csatárunkat, mint a fürdőskurvát, a támadás a másik oldalon futott, lett volna ideje követni, a másodiknál a bal oldali teljesen feleslegesen rúgta fel Szakost. Középen a 64 éves Szabó János és a Nyíregyházán is peremember Alaxai. Védelmük másik formátuma hatot kapott pár napja. Értem én a kaszinós ortodox mivoltát, lőjünk több gólt mint az ellenfél, de láthatóan a kiesőhelyen álló csapat ellen se funkcionált. Vicc, h ez a csapat dobogós legyen.
Ui. Maradona Imre!
Ha kikaptok a Nyíregyházától feljelentelek a Nemzeti Vagyon Visszaszerzési és Védelmi Hivatalnál.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.02.15. 09:05

Adamek írta:megint király volt a VAR
ilyen kezezésért befújni a tizit több mint nagyvonalú, egy méteren belül kétszer pattant meg irányváltoztatásokkal a labda
aztán a taposós eset itt piros (jogosan), a másik meccsen két ilyen szitu volt, mindkettő csak sárga, az albínó dió térdre talpalt egy képzeletbeli labda helyett, a másik kiváló ütemérzékű ifjonc meg bokát zúzott pont mint a mi niggerünk

nyomják a diósgyőri színesfémeseket, közelednek a választások, addig fenn kell tartani nekik a bennmaradás illúzióját, persze utána elengedik majd a kezüket
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.02.15. 09:07

SuperDepor írta:Bognár a szokásos vigyorgós nyilatkozatába - "ma minden ellenünk volt csak a Diósgyőr nem...." -beleszőhette volna, h csapatának a védelme még a diósgyőritől is gyengébb, pedig nincs magasan a léc. Az első gólunknál a jobb oldali úgy hagyta magára a lassú horvát csatárunkat, mint a fürdőskurvát, a támadás a másik oldalon futott, lett volna ideje követni, a másodiknál a bal oldali teljesen feleslegesen rúgta fel Szakost. Középen a 64 éves Szabó János és a Nyíregyházán is peremember Alaxai. Védelmük másik formátuma hatot kapott pár napja. Értem én a kaszinós ortodox mivoltát, lőjünk több gólt mint az ellenfél, de láthatóan a kiesőhelyen álló csapat ellen se funkcionált. Vicc, h ez a csapat dobogós legyen.
Ui. Maradona Imre!
Ha kikaptok a Nyíregyházától feljelentelek a Nemzeti Vagyon Visszaszerzési és Védelmi Hivatalnál.

nyugi Isti! most nyitjuk a hosszú hajrát a dobogóért!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.02.15. 09:35

Maradonapoli írta:

nyomják a diósgyőri színesfémeseket, közelednek a választások, addig fenn kell tartani nekik a bennmaradás illúzióját, persze utána elengedik majd a kezüket

április közepén már a dobogót fogjuk ostromolni alulról, a kupában pedig várjuk ZTE elleni meccset, h a döntőbe jussunk. nemkülönben edzőnk az egyik legjobb az nb1ben. majdnem olyan mint Kutya
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.02.15. 09:49

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:

április közepén már a dobogót fogjuk ostromolni alulról, a kupában pedig várjuk ZTE elleni meccset, h a döntőbe jussunk. nemkülönben edzőnk az egyik legjobb az nb1ben. majdnem olyan mint Kutya

ha nem ilyen zseniális edzőink lennének, már mindkét csapat a bajnoki címért csatázhatna egymással, utcahosszal a többiek előtt

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.02.15. 17:32

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Bognár a szokásos vigyorgós nyilatkozatába - "ma minden ellenünk volt csak a Diósgyőr nem...." -beleszőhette volna, h csapatának a védelme még a diósgyőritől is gyengébb, pedig nincs magasan a léc. Az első gólunknál a jobb oldali úgy hagyta magára a lassú horvát csatárunkat, mint a fürdőskurvát, a támadás a másik oldalon futott, lett volna ideje követni, a másodiknál a bal oldali teljesen feleslegesen rúgta fel Szakost. Középen a 64 éves Szabó János és a Nyíregyházán is peremember Alaxai. Védelmük másik formátuma hatot kapott pár napja. Értem én a kaszinós ortodox mivoltát, lőjünk több gólt mint az ellenfél, de láthatóan a kiesőhelyen álló csapat ellen se funkcionált. Vicc, h ez a csapat dobogós legyen.
Ui. Maradona Imre!

https://www.youtube.com/watch?v=E24UCtEkf28

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.02.15. 17:37

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
Ui. Maradona Imre!

https://www.youtube.com/watch?v=E24UCtEkf28

bocs, a dátumot én basztam el, félreértettem, azt mondták, hogy jövő héttől indul a tavaszi hadjárat, most még csak altattunk és erőt gyűjtöttünk

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.02.15. 17:38

Most értem haza, a tirpákok nem mertek felállni, futottak, csak a kékek mentették meg őket a csúszástól! :cool: Harmincan vaaaagytok paaarasztok! Haaaarmincan vagytok!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.02.15. 18:12

Akkor a 11. helyet illetően a szitu csak annyiban változott, hogy az MTK szarabb helyzetbe került. Az Újpest sem lélegezhet fel; gondolom, nem erre számítottak a tegnapelőtti ünnepléskor.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.15. 18:44

Cselszky írta:Akkor a 11. helyet illetően a szitu csak annyiban változott, hogy az MTK szarabb helyzetbe került. Az Újpest sem lélegezhet fel; gondolom, nem erre számítottak a tegnapelőtti ünnepléskor.

kövi forduló ÚFC-DVTK, hosszú idő után végre nem adhatja le a pontokat a DVTK
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.02.16. 22:45

Kisebb csalódást keltett, hogy az új tulaj ellenére sem igazoltunk az A-csapathoz mezőnyjátékost. Sokan bíztak benne, hogy az angol már most hozni fog 1-2 használható embert, minimum egy csatárt, részben, mert szükség lenne rá, részben, hogy úgymond belépő gyanánt kedveskedjen a szurkereknek.

Nem tette. Az viszont jó, hogy télen megszabadultunk 3-4 teljesen feleslegesen itt dekkoló játékostól.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.02.17. 13:18

Cselszky írta:Kisebb csalódást keltett, hogy az új tulaj ellenére sem igazoltunk az A-csapathoz mezőnyjátékost. Sokan bíztak benne, hogy az angol már most hozni fog 1-2 használható embert, minimum egy csatárt, részben, mert szükség lenne rá, részben, hogy úgymond belépő gyanánt kedveskedjen a szurkereknek.

Nem tette. Az viszont jó, hogy télen megszabadultunk 3-4 teljesen feleslegesen itt dekkoló játékostól.

inkább jó pontnak számítanám fel a helyetekbe, hogy új klubtulaj szokás szerint nem szakított rátok egy szekérderék új embert agyatlanul, hanem előbb áttekinti a helyzetet - megnézi pl. nincsenek e még csontvázak a szekrényben, bizonyíthatnak minimum egy félévet az addig nálatok levők, miegymás, ezáltal inkább komolyabbnak tűnik nekem a tag, persze ettől még lehet csalódás is később, de hát nem tud6tyúk

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.02.17. 13:38

Maradonapoli írta:
Cselszky írta:Kisebb csalódást keltett, hogy az új tulaj ellenére sem igazoltunk az A-csapathoz mezőnyjátékost. Sokan bíztak benne, hogy az angol már most hozni fog 1-2 használható embert, minimum egy csatárt, részben, mert szükség lenne rá, részben, hogy úgymond belépő gyanánt kedveskedjen a szurkereknek.

inkább jó pontnak számítanám fel a helyetekbe, hogy új klubtulaj szokás szerint nem szakított rátok egy szekérderék új embert agyatlanul, hanem előbb áttekinti a helyzetet - megnézi pl. nincsenek e még csontvázak a szekrényben, bizonyíthatnak minimum egy félévet az addig nálatok levők, miegymás, ezáltal inkább komolyabbnak tűnik nekem a tag, persze ettől még lehet csalódás is később, de hát nem tud6tyúk

Nem egy szekérderékról lett volna szó, hanem 1-2-ről.
Ha most keresne csontvázakat, az elég problémás lenne. Tárgyaltak minimum október eleje óta, szerintem mindent tüzetesen átnéztek (játékosállományt, szerződéseket, pénzügyeket, létesítményeket, DLA-t, stb.). Nem véletlenül csúszott az átadás-átvétel, volt szó novemberről, december elejéről, de végül csak december legvégén írták alá a papírokat, illetve rendezték az adósságokat.

Szerintem inkább az a szitu, hogy ebbe a szezonba már nem akartak belepiszkálni, azt látták, hogy nagy gebasz nem történhet, így inkább a kölcsönszerződések és a kifutóban lévők rendbetétele lehetett fókuszban, ezért is szórták ki Vázquezt, Sissokót, Siluét, Djokicot, illetve hosszabbítottak Báránnyal és Szűccsel.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.02.17. 21:23

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:

Nem egy szekérderékról lett volna szó, hanem 1-2-ről.
Ha most keresne csontvázakat, az elég problémás lenne. Tárgyaltak minimum október eleje óta, szerintem mindent tüzetesen átnéztek (játékosállományt, szerződéseket, pénzügyeket, létesítményeket, DLA-t, stb.). Nem véletlenül csúszott az átadás-átvétel, volt szó novemberről, december elejéről, de végül csak december legvégén írták alá a papírokat, illetve rendezték az adósságokat.

Szerintem inkább az a szitu, hogy ebbe a szezonba már nem akartak belepiszkálni, azt látták, hogy nagy gebasz nem történhet, így inkább a kölcsönszerződések és a kifutóban lévők rendbetétele lehetett fókuszban, ezért is szórták ki Vázquezt, Sissokót, Siluét, Djokicot, illetve hosszabbítottak Báránnyal és Szűccsel.

a belga legalább 3 évig sírt az adásvétel után előkerült csontvázakról, szóval ne lepődjünk meg semmin se.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.02.20. 15:40

Sántha bevehetné a vezetői csapathoz megoldóembernek, élelmes figurának tűnik a srác:

https://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/ ... er/qhxpzv3

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.02.21. 09:43

ha a mai 3 meccsen befutna 3 hazai győzelem, az szépen nézne ki.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.02.21. 10:17

zaggar írta:ha a mai 3 meccsen befutna 3 hazai győzelem, az szépen nézne ki.

Nincz kizárva. Most lendületet vettetek, rátok fogadnék.
A Barcika sikerét érzem neccesnek, magamra vonva szeretve tisztelt régi elvtársam rosszallását.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.21. 11:34

nyúl írta:
zaggar írta:ha a mai 3 meccsen befutna 3 hazai győzelem, az szépen nézne ki.

Nincz kizárva. Most lendületet vettetek, rátok fogadnék.
A Barcika sikerét érzem neccesnek, magamra vonva szeretve tisztelt régi elvtársam rosszallását.

szerintem Barcika, Szpari hazai / DVTK és FTC vendég húzná a legszebben össze az egészet
elöl meg egy paksi és ZTE győzelem szintén jól tömörítene

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2026.02.21. 14:50

Második várdai gól teljesen megfogott minket

Vissza: “www.nb1.hu”