HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.09.18. 22:41
Adamek írta:Savaria1919 írta:RAUL7 írta:Most olvasom, hogy Gundi szerint Diego és Giuliano Simeone csak névrokonok, semmi közük egymáshoz. Azt hiszem, ilyenkor illik leadni a belépőkártyát. Ez nem a Játék határok nélkül.
Nem értem amúgy, hogy éri meg az RTL-nek, a SportTV-n párhuzamosan majdnem minden komolyabb meccset lehet követni; s banokról még nem is beszéltünk.
Az RTL egyértelműen a streaming platformját akarta a BL-jogok megszerzésével népszerűsíteni, csak nálunk szerintem ennek nincs (még?) akkora piaca. Aligha éri meg így nekik ez a konstrukció, bár nyilván más lenne a helyzetük, ha a Fradi bejutott volna.
szerintem kurva nagy szarban lettek volna ha bejutunk, de a királyi tv is
közös érdeke volt mindkét csatornának, hogy kiessünk, nem lepődnék meg ha összedobták volna az uefa pénzeket Kubu felé
Szerkesztőségben is ment a diskurálás akkor, hogy MTVA anyánknál egészen szomorúak lennének, ha lemaradnának erről (is). Mondjuk akkor pláne nem mehettek volna a kollégák a Groupama sajtószektorába, most így MTVA-s belépőkártyával (még) bejutnak. Velem ellentétben, én minden hazai Fradi-eseményről név szerint ki vagyok tiltva.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.