Szombati foci: Fradi-Vidi!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.08.09. 20:30

Mech írta:
Maradonapoli írta:Azon gondolkodám, hogy a lila hobbit vajon kit fog vinni szeptember elején Diósgyőrbe? Van olyan dózsás edző, aki épp szabad és sógor, koma, haver?

Vignjevic

télleg! ő jóban volt Zoleeval?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2025.08.09. 20:40

gondoltam, hogy nem a Fradit fogjuk megverni, 5 középpályás ellenére simán átrohannak rajtunk.
Kersákot elfelejthetnénk igazán amúgy

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.08.09. 20:44

tavaly mennyi lett ez ? 7-0? az még most is összejöhet a szparinak, ha ilyen lelkesedéssel folytatják

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.08.09. 20:47

Nem Rswi vagyok, semmi bajom a keleti csapatokkal, de a bajnokeselyes Lokin kivul a masik 4 harmatgyenge
ETO

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.08.09. 20:51

fu ez vállalhatatlan amit a Szpari csinál

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2025.08.09. 21:01

Mech írta:fu ez vállalhatatlan amit a Szpari csinál

*ma is
ez a játék a tavalyit is alulmúlja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.08.09. 21:07

Mech írta:tavaly mennyi lett ez ? 7-0? az még most is összejöhet a szparinak, ha ilyen lelkesedéssel folytatják

még mögénk kerülhetnek
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.08.09. 22:01

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:lehet, h az idén se lesz meg a dobogó

Nem akarlak még nagyobb letargiába taszítani Isti, de jövő héten is el lesz kenve a szátok!

unom az egészet, lehet holnaptól inkább fradista leszek
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.08.09. 22:46

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:lehet, h az idén se lesz meg a dobogó

Nem akarlak még nagyobb letargiába taszítani Isti, de jövő héten is el lesz kenve a szátok!

unom az egészet, lehet holnaptól inkább fradista leszek

már amúgy is akartam mondani, gyere át Barcikára, nincs messze és a jövő csapata amúgy is itt épül!

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2025.08.10. 12:13

Mech írta:
zaggar írta:ránézásre jóval többen voltak a stadionban ezen a Kazinc-Loki meccsen, mint a legtöbb Mezőkövesd meccsen

Mezőkövesd, Városi Stadion, 1349 néző

ennyien azért Kövesd meccsre is jártak az nb1-ben, sőt az utolsó nb1-es évükben 2113 volt az átlaguk
na meg pláne, hogy ennek a fele tegnap debreceni volt saccra

Apropó, a riporter elejtett egy mondatot, hogy a barcikai vezetők mindent megtesznek, hogy a csapat mihamarabb otthon játszon. Namost
1: hülyeséget beszél?
2: mégis ki lehet építeni VAR-t?
3: vagy az nb2re gondolt?
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.08.10. 18:24

Javier Arizmendi írta:Nem Rswi vagyok, semmi bajom a keleti csapatokkal, de a bajnokeselyes Lokin kivul a masik 4 harmatgyenge

Ezt a "bajnokesélyest" gondold át.
Zalaegerszegen pontot mentettünk. Az MTK-nak legalább ugyanannyi (sőt tán nagyobb) helyzete volt, mint nekünk, inkább szerencsés győzelemnek lehet tekinteni. Barcikán burleszk kapushibákból értünk el gólokat, s ikszes meccs volt.

Azt nem hiszem, hogy a tavalyi évhez hasonlóan a kieséstől fogunk menekülni. Az idei egy középcsapat 5-7. hely között valahol.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.08.10. 18:47

dingo írta:
Mech írta:
zaggar írta:ránézásre jóval többen voltak a stadionban ezen a Kazinc-Loki meccsen, mint a legtöbb Mezőkövesd meccsen

Mezőkövesd, Városi Stadion, 1349 néző

ennyien azért Kövesd meccsre is jártak az nb1-ben, sőt az utolsó nb1-es évükben 2113 volt az átlaguk
na meg pláne, hogy ennek a fele tegnap debreceni volt saccra

Apropó, a riporter elejtett egy mondatot, hogy a barcikai vezetők mindent megtesznek, hogy a csapat mihamarabb otthon játszon. Namost
1: hülyeséget beszél?
2: mégis ki lehet építeni VAR-t?
3: vagy az nb2re gondolt?

az egyik fejesük még 1 hónapja nyilatkozta, hogy tavasszal már szeretnének otthon játszani, de tudtommal semmi nem történt még a stadionnal azóta sem

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.08.10. 19:51

Erdekes terv ez a 33 dontetlen
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.08.10. 20:25

Mocskosul legagyizták az eredmények.com-ot, már odáig vetemedtem hogy inkább kikapcsoltam a reklámblokkolókat az oldalon, hogy ne 5-10 másodperc legyen mire egy meccset nagy nehezen betölt, hát sokkal nem lett gyorsabb... totál élvezhetetlen az egész oldal, míg régen pillanatok alatt szörfözni lehetett a tabellák között, inkább már máshol nézem meg... Van valakinek valami jó tippje normális eredménykövető oldalra?

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.08.10. 20:42

Maradonapoli írta:Mocskosul legagyizták az eredmények.com-ot, már odáig vetemedtem hogy inkább kikapcsoltam a reklámblokkolókat az oldalon, hogy ne 5-10 másodperc legyen mire egy meccset nagy nehezen betölt, hát sokkal nem lett gyorsabb... totál élvezhetetlen az egész oldal, míg régen pillanatok alatt szörfözni lehetett a tabellák között, inkább már máshol nézem meg... Van valakinek valami jó tippje normális eredménykövető oldalra?

futbol24.com

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.08.10. 20:49

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:Mocskosul legagyizták az eredmények.com-ot, már odáig vetemedtem hogy inkább kikapcsoltam a reklámblokkolókat az oldalon, hogy ne 5-10 másodperc legyen mire egy meccset nagy nehezen betölt, hát sokkal nem lett gyorsabb... totál élvezhetetlen az egész oldal, míg régen pillanatok alatt szörfözni lehetett a tabellák között, inkább már máshol nézem meg... Van valakinek valami jó tippje normális eredménykövető oldalra?

futbol24.com

Köszi, Isti!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.08.10. 21:16

Én fotmob appot használom, de az "csak" foci.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.08.10. 21:18

nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:Nem Rswi vagyok, semmi bajom a keleti csapatokkal, de a bajnokeselyes Lokin kivul a masik 4 harmatgyenge

Ezt a "bajnokesélyest" gondold át.
Zalaegerszegen pontot mentettünk. Az MTK-nak legalább ugyanannyi (sőt tán nagyobb) helyzete volt, mint nekünk, inkább szerencsés győzelemnek lehet tekinteni. Barcikán burleszk kapushibákból értünk el gólokat, s ikszes meccs volt.

Azt nem hiszem, hogy a tavalyi évhez hasonlóan a kieséstől fogunk menekülni. Az idei egy középcsapat 5-7. hely között valahol.

Így van, a pontszámunk nem tükrözi az eddigi teljesítményt, 2-3 pont lenne a reális, nem 7. Tulajdonképpen mindhárom meccsen elég harmatosak voltunk, és nem is igazán világos, mi a koncepció, kissé random jellegűnek látszanak a dolgok, mintha Navarro még mindig ismerkedne a kerettel.
Persze nagyon jó, hogy így állunk. Tavaly 17 meccs alatt, a téli szünetig szereztünk 13 pontot...

Talán nem a kiesés ellen fogunk menni, de azért még ezzel is várnék. A Fradi, ETO, Újpest, Paks egyértelműen más kávéház, a Csútban az eddigiek alapján kissé bizonytalan vagyok, ahogy az MTK-t sem tudom egyelőre hova tenni, bár a debreceni vereségük ellenére szerintem jelenleg jobbak nálunk. Az 5-7. helyett inkább a 6-9. közé várom magunkat, de legyen igazad. A spanyol szaki látszólag nem csinál különösebb ügyet semmiből, mosolyog, halál nyugodtnak tűnik. A metakommunikációja és egy-egy elejtett megjegyzés alapján a kapott gólok sem izgatják, az egerszegi három gombócon sem problémázott. Hivatalos célkitűzés nincs, nyilván bent kell maradni, de kb. ennyi.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.08.10. 21:58

a paks harmadik gólját vajon miért nem adták meg..

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.08.10. 22:01

3 forduló után bajnokesélyes, ne már :)
tavaly 3 forduló után kiesőjelöltek voltatok most meg álltok a nemzetközi kupában

Vissza: “www.nb1.hu”