Szombati foci: Fradi-Vidi!

zaggar
Kulcsjátékos

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.08.04. 09:29

Adamek írta:
zaggar írta:
Deep Purple írta:Köszönjük.
A 0-1 azért már túlzás lett volna, talán nem is baj, hogy nem jött össze.

már majdnem feltettem a húsz forintos kérdést, h mikor nyertünk utoljára idegenben emberelőnyben, amikor okafogyottá vált..azért hiányozni fog ez a két pont is, még ha tképpen nem is érdemeltük volna meg.

emberelőnyben tavaly Debrecenben a DVSC ellen 2:1-re (pontosan mint tavaly előtt is), de gondolom igazából emberhátrányra gondoltál

igen, hátrányra..mea culpa
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2025.08.04. 09:45

Maradonapoli írta:Megint ajándék 3 pont az ellenfélnek és a füttyös rigó is befújt egy kamu tizit! a rutintalanságunk még picit kiütközik így az elején. A ződeknek kurva nagy mákja volt tegnap, a játék minden elemében domináltunk, előbb-utóbb a győzelmeknek is jönnie kell! Legközelebb nem lesz elég a spori a nemzet csapatának, hogy tolja őket! Felmossuk majd velük a padlót, annak rendje-módja szerint!

Viccet félretéve a spori tényleg túlzottan tisztelte a Fradit. A 11-es meg vicc kategória, minden szöglet után lehetne ennyi erővel fújni valamit.

Következő két körben Loki és Diók ellen kiderül van e helyünk az NB1-ben.
Hajrá Vegyész!!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.08.04. 10:51

zaggar írta:
Adamek írta:
zaggar írta:
már majdnem feltettem a húsz forintos kérdést, h mikor nyertünk utoljára idegenben emberelőnyben, amikor okafogyottá vált..azért hiányozni fog ez a két pont is, még ha tképpen nem is érdemeltük volna meg.

emberelőnyben tavaly Debrecenben a DVSC ellen 2:1-re (pontosan mint tavaly előtt is), de gondolom igazából emberhátrányra gondoltál

igen, hátrányra..mea culpa

az utolsó 16 csapatos bajnokságig kerestem vissza de semmi, szóval már több mint 10 éve nem volt ilyen
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.08.04. 10:54

Javier Arizmendi írta:Két nyerhető meccsen, 150 helyzetből két pont, idén kiesojeloltek vagyunk.

ugyanaz mint a nemzetközi meccseken, az ellenfél le van játszva a pályáról, ziccerek tömkelege és keine gól, a védelem meg mondhatni közepes eddig
valamint feltűnően sok a les
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.08.04. 12:20

Javier Arizmendi írta:Két nyerhető meccsen, 150 helyzetből két pont, idén kiesojeloltek vagyunk.

a lószart, szerintem idén is elől lesztek, kellene egy értelmes csatár és megvagytok

csalóka a tabella eddig, ti és az MTK is is feljebb lesztek az eddigi játékotok alapján, a Loki meg jóval lejjebb..

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.08.04. 12:57

karabag-skendija a Bl főtábláért Fradinak

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.08.04. 13:40

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo-n ... baly-miatt

Savaria nyugodtan írd át a címet "A Puskás Akadémia kellemetlen helyzetbe került a magyarszabály miatt" még ha kurva égő is

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.08.04. 13:46

Mech írta:karabag-skendija a Bl főtábláért Fradinak

Mindkét párharc abszolválhatónak tűnik. Persze nem a Noah elleni laza védekezéssel, de feltételezem, a Ludó ellenit már komolyabban veszik. Mondjuk Mota szép melót végzett Jerevánban, de a Ludó talán gyengébb, mint pár éve.
BL-kört várok.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.08.04. 13:52

ZotyeszKB írta:
Maradonapoli írta:Megint ajándék 3 pont az ellenfélnek és a füttyös rigó is befújt egy kamu tizit! a rutintalanságunk még picit kiütközik így az elején. A ződeknek kurva nagy mákja volt tegnap, a játék minden elemében domináltunk, előbb-utóbb a győzelmeknek is jönnie kell! Legközelebb nem lesz elég a spori a nemzet csapatának, hogy tolja őket! Felmossuk majd velük a padlót, annak rendje-módja szerint!

Viccet félretéve a spori tényleg túlzottan tisztelte a Fradit. A 11-es meg vicc kategória, minden szöglet után lehetne ennyi erővel fújni valamit.

Következő két körben Loki és Diók ellen kiderül van e helyünk az NB1-ben.

Jó szemmel válogat a vezetőség, vannak rutinos rókák, ifjú titánok, pár használható légiós is. Kikeverhető a bennmaradás, de én azért még ettől is jobb szereplésben bízom.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.08.04. 13:57

aszongya az újpesti úszósapkás, hogy a rosszfiúkat hiányolta a csapatból meg a még több csibészséget, szerinte ők voltak inkább a jófiúk
gondolom ott lent a déli pöcében ahonnan szalajtották a jófiúk taposnak izomból bokára

vagy vegyük a korral együtt parasztuló Fityulát, az utolsó szabályos szerelési kísérlete nagyjából a 16 csapatos bajnokságban lehetett, de ugatni azt úgy tud mint a sakál

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.08.04. 14:32

Mech írta:https://www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/08/hornyak-zsolt-kellemetlen-helyzetbe-kerult-a-magyarszabaly-miatt

Savaria nyugodtan írd át a címet "A Puskás Akadémia kellemetlen helyzetbe került a magyarszabály miatt" még ha kurva égő is

Tegnap este érkezett egy kérés a főszerkesztőtől, hogy a címlapon szerepeljen: Már csak a Puskás Akadémia hibátlan".
Az egyik szerkesztő jelezte, hogy ez így újabb 2 százalék a Tisza-pártnak, mire Sz. Gy nagyvonalúan csak annyit felelt: belefér.

Kép
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.08.04. 14:34

A Paks-Fiorentinát szerintetek hol rendezik majd?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.08.04. 14:39

Savaria1919 írta:
Mech írta:https://www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/08/hornyak-zsolt-kellemetlen-helyzetbe-kerult-a-magyarszabaly-miatt

Tegnap este érkezett egy kérés a főszerkesztőtől, hogy a címlapon szerepeljen: Már csak a Puskás Akadémia hibátlan".
Az egyik szerkesztő jelezte, hogy ez így újabb 2 százalék a Tisza-pártnak, mire Sz. Gy nagyvonalúan csak annyit felelt: belefér.

[img]kép.webp[/img]

mg több ilyen SzGY kellene a királyi udvarba és akkor még én is győznék ellenük 9/10-del
a győzelem másnapján Maradonapoliból bélügyminisztert faragnék

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.08.04. 18:56

Adamek írta:
Savaria1919 írta:

[img]kép.webp[/img]

mg több ilyen SzGY kellene a királyi udvarba és akkor még én is győznék ellenük 9/10-del

Kép

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2025.08.04. 19:49

Savaria1919 írta:

Kép

Ez azért barokkos túlzás. Ha bajnok lenne a felcsút ( bakker alig engedte kisbetűvel írni :D négyszer kelkett próbàlnom) az meglátszódna, de ez?
Egyébként valamelyik nap olvastam hogy Béláim buknak kétmilliárdot? Így mi lesz, roló?
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.08.04. 21:16

Adamek írta:
Savaria1919 írta:

[img]kép.webp[/img]

Olykor azért elgondolkodom, hogy ha nem Gyuri lenne az NS főszerkesztője, létezne-e még így ebben a formában (nyomtatott verzióban) a lap. Tulajdonképpen egy darabka konzervált múlt, úgy teszünk, mintha az internet nem írta volna át a mindennapokat, aligha lehet versenyképesnek lenni, ha még a keddi szám is a szombati meccsre tekint vissza. És persze az is nagy kérdés, hogy kihez szól. Miniszterelnökúr természetesen az elsőszámú olvasó, de mondjuk Kubatov rendre belénk törli a lábát hónapok óta, minimális sajtóvisszhangot kiváltva.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.08.04. 21:20

dingo írta:
Savaria1919 írta:

[img]https://cdn.nemzetisport.hu/2025/08/gJPq7tRyy10pNjE1A8fT6rsMrsg5cbYtqcL1j5t_0sY/fit/1000/1500/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdhZWY1NDdjNWNmYzQ3YTk5NDc1MjQxYmIwOTZmMjFk.webp[img]

Ez azért barokkos túlzás. Ha bajnok lenne a felcsút ( bakker alig engedte kisbetűvel írni :D négyszer kelkett próbàlnom) az meglátszódna, de ez?
Egyébként valamelyik nap olvastam hogy Béláim buknak kétmilliárdot? Így mi lesz, roló?

Ez csak ilyen belső viszonyokat illusztráló sztorinak szántam, nagy következtetéseket nem érdemes belőle levonni. Tálcán kínálta a bajnoki címet az előző idényben a Fradi, valamiért a felcsútiak nem éltek a lehetőséggel.
Béláim valóban buktak, mert nem sikerült megfelelő szintű kiszolgálóklubot találni, miután Homlok kiherélte a Haladást. Volt még egy kósza szárnypróbálgatás az NB III-as Körösladány licencének megvásárlására, és próbálkoztak a pályán is kivívni a harmadosztályt, csak attól a Dunaújváros elütötte őket osztályozón. Így más lehetőség nem lévén, betagozódtak ebbe az új Haliba. Ami ugye szintén harmadik ligás.

Mindenesetre a maga módján produktív szupertehetséggyár volt, szépen csemegéztek belőlünk Angyalföldön, Kispesten meg még pár helyen, ahol amúgy működik kiemelt akadémia.
- Képes Sport 1940.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.08.04. 21:26

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:Tegnap este érkezett egy kérés a főszerkesztőtől, hogy a címlapon szerepeljen: Már csak a Puskás Akadémia hibátlan".

[img]kép.webp[/img]

Olykor azért elgondolkodom, hogy ha nem Gyuri lenne az NS főszerkesztője, létezne-e még így ebben a formában (nyomtatott verzióban) a lap. Tulajdonképpen egy darabka konzervált múlt, úgy teszünk, mintha az internet nem írta volna át a mindennapokat, aligha lehet versenyképesnek lenni, ha még a keddi szám is a szombati meccsre tekint vissza. És persze az is nagy kérdés, hogy kihez szól. Miniszterelnökúr természetesen az elsőszámú olvasó, de mondjuk Kubatov rendre belénk törli a lábát hónapok óta, minimális sajtóvisszhangot kiváltva.

oké, h nem a magamfajta retrográd trotylik a piacképes célközönség, de én spec olvasnám, ha színvonalas lenne, de a fradiszopkodás nekem nem az..illetve: évek óta vásárolgattam nyaranta az idénybeharangozó magazinotokat, holott jóval az átigazolási szezon lezárta előtt dobjátok piacra, tehát kb nem sokat ér(finoman szólva), de akkor is szerettem megvenni. Na, idén látom, h fent van a boút polcán, leveszem, aztán mindenféle kuár kódok meg kutyafasza jön velem szembe. Egy magazinból. Aki digitálisan létezik, annak nem kell a magazin, akit meg érdekelne a lapozás, az meg pont ezért nem fogja. Plusz ha jól emlékszem még kb 50%-al fel is ment az ára. Nagy ötlet volt..uh idén már én se vettem meg, pedig a Stadionos, Arénás időszakok óta megvolt minden szezon beharangozója, amikor szezonzáró jelent meg, az is. Kár, h olyan már rég nincs, holott több értelme lenne, mint az idejekorán kiadott szezonkezdőnek.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.08.04. 21:53

zaggar írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:mg több ilyen SzGY kellene a királyi udvarba és akkor még én is győznék ellenük 9/10-del

oké, h nem a magamfajta retrográd trotylik a piacképes célközönség, de én spec olvasnám, ha színvonalas lenne, de a fradiszopkodás nekem nem az..illetve: évek óta vásárolgattam nyaranta az idénybeharangozó magazinotokat, holott jóval az átigazolási szezon lezárta előtt dobjátok piacra, tehát kb nem sokat ér(finoman szólva), de akkor is szerettem megvenni. Na, idén látom, h fent van a boút polcán, leveszem, aztán mindenféle kuár kódok meg kutyafasza jön velem szembe. Egy magazinból. Aki digitálisan létezik, annak nem kell a magazin, akit meg érdekelne a lapozás, az meg pont ezért nem fogja. Plusz ha jól emlékszem még kb 50%-al fel is ment az ára. Nagy ötlet volt..uh idén már én se vettem meg, pedig a Stadionos, Arénás időszakok óta megvolt minden szezon beharangozója, amikor szezonzáró jelent meg, az is. Kár, h olyan már rég nincs, holott több értelme lenne, mint az idejekorán kiadott szezonkezdőnek.

Még a Fradi szopkodása csak-csak, hiszen mégis a legnépszerűbb, legsikeresebb hazai klubról beszélünk, a kosárlabdát meg a röpit leszámítva minden csapatsportban komoly tényező női és férfi fronton is, ráadásul egyéniben is szépen be lettek gyűjtögetve az úszók és ott van pl Molnár Attila atléta is. A túltolt felcsútizmus, a NER-érdeknek való alávetettség (ami semmi előnnyel nem jár, nevetséges bérek vannak) már zavaróbb. Ettől függetlenül szeretem a munkám, szeretek írni, cseppet sem unalmas, megismertem számos kiváló kollégát, sportolót. Csak na, minél több időt tölt el az ember ebben a közegben, annál jobban látja, hogy talán lehetne ezt másképp is.
A magazinnal kapcsolatban ért egy kellemetlen incidens, tavaly az olimpiára készült egy különszám, aminek a címlapjára egyetlen női sportoló sem került. Ebből jó nagy botrány lett, a felelősséget pedig a mi rovatunkra kenték. Én is írtam három anyagot, és amúgy egy mondatot nem szóltak arról nekünk, mi lesz a címlapon. Én is vettem régen az NB I-es idény előtt (főleg, amikor még ott játszott a Haladás...), a németeknél és az osztrákoknál ezeknek a magazinoknak a mai napig kultusza van.
- Képes Sport 1940.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2025.08.04. 22:36

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:Tegnap este érkezett egy kérés a főszerkesztőtől, hogy a címlapon szerepeljen: Már csak a Puskás Akadémia hibátlan".

[img]kép.webp[/img]

Én ha busszal, vagy vonattal utazok valahova, meg szoktam venni.( ha messzire megyek akkor egy Magyar Nemzetet meg egy Népszavát is) Ősrégi megszokásból. Valaha meg a középiskolában az első két óra NS olvasással telt. Elsősorban hétfőn,kedden( megyei) meg a hétkőzi forduló/kupanap napján és utána. De ma már tényleg szinte felesleges mégis sajnálnám ha eltűnne.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Vissza: “www.nb1.hu”