zaggar írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:mg több ilyen SzGY kellene a királyi udvarba és akkor még én is győznék ellenük 9/10-del
a győzelem másnapján Maradonapoliból bélügyminisztert faragnék
Olykor azért elgondolkodom, hogy ha nem Gyuri lenne az NS főszerkesztője, létezne-e még így ebben a formában (nyomtatott verzióban) a lap. Tulajdonképpen egy darabka konzervált múlt, úgy teszünk, mintha az internet nem írta volna át a mindennapokat, aligha lehet versenyképesnek lenni, ha még a keddi szám is a szombati meccsre tekint vissza. És persze az is nagy kérdés, hogy kihez szól. Miniszterelnökúr természetesen az elsőszámú olvasó, de mondjuk Kubatov rendre belénk törli a lábát hónapok óta, minimális sajtóvisszhangot kiváltva.
oké, h nem a magamfajta retrográd trotylik a piacképes célközönség, de én spec olvasnám, ha színvonalas lenne, de a fradiszopkodás nekem nem az..illetve: évek óta vásárolgattam nyaranta az idénybeharangozó magazinotokat, holott jóval az átigazolási szezon lezárta előtt dobjátok piacra, tehát kb nem sokat ér(finoman szólva), de akkor is szerettem megvenni. Na, idén látom, h fent van a boút polcán, leveszem, aztán mindenféle kuár kódok meg kutyafasza jön velem szembe. Egy magazinból. Aki digitálisan létezik, annak nem kell a magazin, akit meg érdekelne a lapozás, az meg pont ezért nem fogja. Plusz ha jól emlékszem még kb 50%-al fel is ment az ára. Nagy ötlet volt..uh idén már én se vettem meg, pedig a Stadionos, Arénás időszakok óta megvolt minden szezon beharangozója, amikor szezonzáró jelent meg, az is. Kár, h olyan már rég nincs, holott több értelme lenne, mint az idejekorán kiadott szezonkezdőnek.
Még a Fradi szopkodása csak-csak, hiszen mégis a legnépszerűbb, legsikeresebb hazai klubról beszélünk, a kosárlabdát meg a röpit leszámítva minden csapatsportban komoly tényező női és férfi fronton is, ráadásul egyéniben is szépen be lettek gyűjtögetve az úszók és ott van pl Molnár Attila atléta is. A túltolt felcsútizmus, a NER-érdeknek való alávetettség (ami semmi előnnyel nem jár, nevetséges bérek vannak) már zavaróbb. Ettől függetlenül szeretem a munkám, szeretek írni, cseppet sem unalmas, megismertem számos kiváló kollégát, sportolót. Csak na, minél több időt tölt el az ember ebben a közegben, annál jobban látja, hogy talán lehetne ezt másképp is.
A magazinnal kapcsolatban ért egy kellemetlen incidens, tavaly az olimpiára készült egy különszám, aminek a címlapjára egyetlen női sportoló sem került. Ebből jó nagy botrány lett, a felelősséget pedig a mi rovatunkra kenték. Én is írtam három anyagot, és amúgy egy mondatot nem szóltak arról nekünk, mi lesz a címlapon. Én is vettem régen az NB I-es idény előtt (főleg, amikor még ott játszott a Haladás...), a németeknél és az osztrákoknál ezeknek a magazinoknak a mai napig kultusza van.