Szarka írta:Mech írta:Szarka írta:Ez a spanyol-francia meccs nagyon szórakoztató meccs volt. Cherkiről eddig is tudtuk, hogy zseniális, a mai teljesítménye után bármi pénzt megér ez a zseni. Elvileg a spanjai nagyon gázosak, azért nem akarta eddig semelyik nagy csapat, a City most megpróbálkozik vele.
hát igen, szerintem pont mi beszéltük meg pár hónapja, fél éve, hogy aki viszi ezt a srácot az kurva nagy dealt csinál
Pool is sokkal jobban járna vele mint Wirtzel, akiért állítólag még a 130 m €-s ajánlatot is visszadobta a Lever
Wirtz is rohadt nagy tehetség, csak hát igencsak megkérik az árát. A pool pedig azért eddig megválogatta kire adnak ki nagy pénzt. Eddig csak Nunezzel fürödtek be, és ő se került közel se ennyibe. Valami nagyon nagy spílert latnak bele, ha ennyit is megér nekik.
A Real már átállt arra, hogy kivárt 2-3 évet is, de aztán mar csak a játékossal kellett megegyezni.
ffp szempontjából szerintem a Real sem csinálja okosabban, mert ők meg brutális aláírási pénzt fizetnek a játékosoknak
engem Wirtz sosem nyűgözött le, szerintem egy Mbeuemo-t (hasonló poszt, kvalitások) harmad annyiért letudnának igazolni, úgy, hogy a lábában van már 5-6 év PL 25 évesen (mármint a Pool)
Sült el valaha jól ilyen 100m € +os igazolás a fociban? Neymar, Pogba, Dembele, Coutinho, Félix stb. mind-mind óriási bukta lett a vevő félnek