SuperDepor írta:Adamek írta:Javier Arizmendi írta:A Green Monstersnek meg az Aryan Armynak semmi baja Viktorral vagy a bolgárral.
mennyi lehet ennek a kilóra megvett hordának a részaránya a fradisták körében, 1 vagy 2% ?
Nem tudom hogy a kommentszekcio mennyire tükrözi a valóságot, de abból én azt olvasom ki, hogy azoknak a fradistaknak 1-2% az aránya, mint amilyen te vagy. Az FTC szurkolók nagy része szerint a kiváltságos helyzet jár nekik és amugyis minden csapatot a ner tart el. Nyilván ők nincsenek megvasarolva, de semmi problémájuk Viktorral és Kubatovval. A kommunista tempót természetesnek veszik, sőt a magyar futball érdeke, hogy EL vagy KL csoportkörben legyen nb1es csapat. Természetesen a Ferencváros, mert ha más lenne kiemelve az már diktatúra. Hajdubé és Somogyi Zsolt kijelentése is alatamasztja
ezt nem tudhatom, nem látok ezen a fórumon túl sok kommentszekciót
az nso-t néha, ott is kb mindig ugyanaz a pár arc írogat, leginkább trollok, nagyon messze van a repi minta lehetőségétől is, mást szekciót nem ismerek leginkább azért mert nem érdekel
szerintem ez a törésvonal is a Vitya pro/kontra mentén található mint akármi ebben a tetves fostartályban amit idehazának becézünk még néha, egységesíteni nem nagyon lehet, hogy a szereti e a tik a meggyet vagy nem mert érzésre nincs többsége egyik tábornak sem
abban van igazad az 1-2%-kal, hogy aki nem hajlandó a Nagy Törésvonal mentén élni a hétköznapjait, azok lehetünk kb. ennyien és nem az összes bolgártagadó